Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

mano naujoji Smashbox baze:
user posted image

pries tai naudojau irgi Smashbox, tik kitokia, patiko, nes oda pasidarydavo minkstutele ir ant virsaus reikejo tept maziau kremines pudros, nes labai lengvai pasiskirsdavo po bazes.

o sita nauja baze isbandziau jau siandien. turi dvi skylutes, is vienos permatomas primeris issispaudzia, islygina veido oda, pudra lengviau tepasi, o is kitos - tokia blizganti kremine pudryte, galima paryskinti ja skruostukus, cia toks kaip ir highliteris iseina. geras dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2009 10 01, 20:21)
mano naujoji Smashbox baze:

Wau bigsmile.gif kokia fainute atrodo.. kur pirkai ir kiek mokejai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 01, 20:28)
Wau  bigsmile.gif kokia fainute atrodo.. kur pirkai ir kiek mokejai?  bigsmile.gif

tikrai geras dalykelis, toks du vienam thumbup.gif ir baze ir highliter veidukui thumbup.gif
pirkau pas sita pardaveja: ebay
kaina su siuntimu apie 52 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 02 spalio 2009 - 00:11
QUOTE(Desert @ 2009 09 19, 22:22)
O man Gosh nepatiko  unsure.gif  Vakare veidas vistiek blizgejo  doh.gif  Nors pati tekstura patiko labai, lengva tokia... 
O kaip Make up for ever, ar suteikia matini efekta?

Man laikė, bet man ji vistiek nelabai... Turbut per daug "riebi" ir ne tokia skysta, sunkiau paskirstyti truputį rolleyes.gif
Atsakyti
as bouqur zalia baze turiu. nebloga visai, maskuoja. bet naudoju tik ziema, nes rieboka
Atsakyti
pabandziau as ta Clinique zalia baze, ir kazkaip nezinau. susigere labai greitai, neliko jokios zalios spalvos. pudra pasidenge labai lengvai. maskavimo ypatingo nepajauciau, o tikejausi.
Atsakyti
4u.gif as dabar naudoju YSL matt touch primer ax.gif visai nieko daikciukas, bet dar labai noreciau lancome makiazo baze isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 19, 00:37)
4u.gif  as dabar naudoju YSL matt touch primer ax.gif  visai nieko daikciukas, bet dar labai noreciau lancome makiazo baze isbandyti bigsmile.gif

labai panasios
Atsakyti
Man patinka Clarins baze , labai graziai pudra ant jos pasidengia wub.gif tik kaina tai nera labai maza, turint omenyje, kad kiekis nedidelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnuciukas @ 2009 10 20, 13:21)
Man patinka Clarins baze , labai graziai pudra ant jos pasidengia wub.gif tik kaina tai nera labai maza, turint omenyje, kad kiekis nedidelis ax.gif

Bet kiek zinau jos labai ilgam uztenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 20, 20:25)
Bet kiek zinau jos labai ilgam uztenka  4u.gif

taip,nes jos reikia visai nedaug tepti
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 21, 09:05)
taip,nes jos reikia visai nedaug tepti

ir kasdien naudoti nepatartina,nes ji su silikonu,ilgainiui tikrai uzkims poras,ir siaip odai nera sveika tiek apkrauti.
Atsakyti