Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Grantee @ 2009 08 17, 12:27)
Gal turite kokiu atsiliepimu apie sia priemone?

user posted image

aprasymas visai gundantis: Ši skystokos konsistencijos žalsvo atspalvio bazė paslėps raudonio “dėmeles”, veidui suteiks skaistumo ir lygumo. Priemonę tepkite tose veido vietose, kur norėtumėte užmaskuoti raudonį ar kitus veido nelygumus (spuogelius ir t.t.). Žalsvas atspalvis paslėps raudonį, specialūs pigmentai pašalins blizgesį ir suteiks odai nepriekaištingą išvaizdą

Mano mama turėjo, bet jai nepatiko.
Atsakyti
as turiu Gosh permatoma, man patinka:)
ir turiu sia zalia borjour, ji gera tuomet, kei veide norima paslepti raudoni. rieboka. as ja ziemai naudoju, smile.gif
Atsakyti
Turiu Chanel ir Lancome. Neisivaizduoju kaip be ju.
Lancome gali paslepti raudonuma arba padaryti oda skaistesne. Lancome geriau.
Atsakyti
QUOTE(Damutte @ 2009 08 19, 13:22)
ir turiu sia zalia borjour, ji gera tuomet, kei veide norima paslepti raudoni. rieboka. as ja ziemai naudoju, smile.gif

Nemoku as jos naudot.. nuspirkau ir ne karto neuzsitepiau normaliai unsure.gif guli nenaudojama verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

noriu isigyti clarins baze, gal kas gali parasyti kaip jis sausai odai, ar tinka? Kaip tepasi an pleiskanojancios odytes? Ziema oda pradeda serpetoti, ar tiks?

Aciu isanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 14, 23:28)
Pagaliau išbandžiau Chanel, Gosh ir Make Up For Ever bazes. Tai kaip nekeista, bet labiausiai man patiko Gosh, nes visų pirma, tai ji yra pigiausia (~60lt), taip pat ji skystesnė ir ją lengviau užsitepti, beto ji man suteikia geriausią efektą, veidas būna lygus, išlieka matinis, lengviau užtepti pudrą. Kai baigsiu savo BareMinerals, tai turbūt pirksiu Gosh bigsmile.gif

O man Gosh nepatiko unsure.gif Vakare veidas vistiek blizgejo doh.gif Nors pati tekstura patiko labai, lengva tokia...
O kaip Make up for ever, ar suteikia matini efekta?
Atsakyti
Jau vienoj temoj klausiau, bet ir cia paklausiu. Gal kas uzsuks ir gales atsakyti.

Ar yra bandziusiu va tokia ir kokie butu atsiliepimai:

user posted image
Atsakyti
O apie kokia Clarins baze kalbat kaip apie gera?
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 20, 00:02)
O apie kokia Clarins baze kalbat kaip apie gera?

Manau,kad apie sita

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2009 09 20, 09:07)
Manau,kad apie sita
user posted image

Mano svajone ja isigyti..bet gaila lt unsure.gif nebent siustis.. smile.gif tik kas man nepatiko kai bandziau, tai kad veida pasviesina man truputi kazkaip g.gif bet seip tai super.. turbut ne viena daugiau taip odos neislygina
Atsakyti
Oi susisuko man galva swoon.gif net ne=inau kokia ir pirkti,turiu riebia oda su sausom vietom barzdoje,prie nosies ir tarp akiu unsure.gif norisi kazko,bet cia tiek visko apie visas prirasyta,kad sunku ka ir issirinkt,kadangi galvoju pirkti YSL krempudra tai gal ir ta baze man imti tos pacios firmos,jau nebezinau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 23, 02:53)
As siuo metu turiu ta rausva "Clarins"pagrinda-nieko ypatingo,jokio atspalvio nesuteikia schmoll.gif

Man tai suteikdavo kazkoki keista atspalvi smile.gif
Atsakyti