Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Bluebell @ 2009 07 06, 17:50)
dar naudoju visuomet Estee Lauder  -  IDEALIST -  poras maskuoja laaabai gerai, ir nuolatos naudojant poveikis matosi tikrai.

man idealistas nepatiko, jokio ypatingo poveikio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 07 06, 22:58)
user posted image
Nupirkau sia baze rytoj turi atkeliauti bandysiu mirksiukas.gif

Koks sutapimas - aš irgi šia savaitę laukiu parkeliaujant savosios bigsmile.gif Gal jau bandei? Ar patiko? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 07 06, 22:58)
user posted image
Nupirkau sia baze rytoj turi atkeliauti bandysiu mirksiukas.gif

As is SM isparduotuves uzsisakiau tokia:
user posted image
Tai idomu kuo jos skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 07 15, 20:13)
Tai idomu kuo jos skiriasi biggrin.gif

Manyčiau tūriu smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien gavau ta PRIME TIME bazę. Na tai tikėjausi kažko įspūdingesnio, aišku matėsi skirtumas su ir be, tačiau mano dieninis kremas beveik taip pat veikia ax.gif Matiškumo visą dieną vistiek idealiai neišlaikė doh.gif O patiko tai, jog pudra daug lygiau tepasi, visai kitas jausmas kai tepi be šios bazės, ji net taip lygiau įsigeria ir pasidengia ant veido. Aišku veido oda švelnesnė kažkiek būna, ir šiaip natūraliau veidas atrodo su naudota kosmetika, neatrodo "primaliavotas"... bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 19, 13:39-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2009 06 19, 13:39)
O man labai patinka Chanel baze. Ji labai lengva, gerai sulygina oda  thumbup.gif

QUOTE(vetruze @ 2009 06 19, 17:17)
as irgi ja bandzius,gerai dengia

Kokiai odai ji labiau tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 07 17, 12:22)
Kokiai odai ji labiau tinka? g.gif

siaip tai ji visu tipu odai
Atsakyti
o ji labiau svytejima suteikia g.gif ar matiskuma,ir tikiuos ji bespalve,dairausi i ja mirksiukas.gif ,tai va kiek klausimu iskyla
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 07 17, 18:40)
o ji labiau svytejima suteikia g.gif  ar matiskuma,ir tikiuos ji bespalve,dairausi i ja mirksiukas.gif ,tai va kiek klausimu iskyla

taip ji bespalve ir daugiau matiskumo suteikia,ji ,jei bandet tokia silikoniniu pagrindu,graziai visus nelygumus palygina,pigmentines demeles paslepia,jei norite idealaus,gerai besilaikancio makiazo,neisvengiamai reikia pirkti smile.gif
Atsakyti
Pagaliau išbandžiau Chanel, Gosh ir Make Up For Ever bazes. Tai kaip nekeista, bet labiausiai man patiko Gosh, nes visų pirma, tai ji yra pigiausia (~60lt), taip pat ji skystesnė ir ją lengviau užsitepti, beto ji man suteikia geriausią efektą, veidas būna lygus, išlieka matinis, lengviau užtepti pudrą. Kai baigsiu savo BareMinerals, tai turbūt pirksiu Gosh bigsmile.gif
Atsakyti
na Chanel nera skysta ji tokia geline balta tekstura,bet uztai ilgam uztenka
Atsakyti
Gal turite kokiu atsiliepimu apie sia priemone?

user posted image

aprasymas visai gundantis: Ši skystokos konsistencijos žalsvo atspalvio bazė paslėps raudonio “dėmeles”, veidui suteiks skaistumo ir lygumo. Priemonę tepkite tose veido vietose, kur norėtumėte užmaskuoti raudonį ar kitus veido nelygumus (spuogelius ir t.t.). Žalsvas atspalvis paslėps raudonį, specialūs pigmentai pašalins blizgesį ir suteiks odai nepriekaištingą išvaizdą
Atsakyti