Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

Ta Clarins baze, ji geline ar kremine, kokiai odai ji labiau tinka, misriai i sausuma tiktu, nesausina odos?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 16, 20:36)
Gal siek tiek pasviesino, bet ant virsaus uztepus pudros manau susilygins spalva  bigsmile.gif Butinai ieskosiu didesnio kiekio  rolleyes.gif

g.gif va va ir man..
zinok jo didesnio kiekio man atrodo nera.. unsure.gif 15ml tik.. ir dar dabar duoda 4ml dovanu kristianoj
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2009 06 17, 22:40)
O pas mane Clarins irgi 15 ml, bet man atrodo ilgam užteks ax.gif

Man irgi toks vaizdas susidare, kad 15 ml. uzteks tikrai ilgam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 18, 10:32)
Man irgi toks vaizdas susidare, kad 15 ml. uzteks tikrai ilgam  bigsmile.gif

Tikrai kasdien naudojant metams užtenka tų 15ml? bigsmile.gif
Atsakyti
Kokia tos clarins bazes kaina?
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2009 06 18, 18:41)
Kokia tos clarins bazes kaina?

berods 99 sarmoj
Atsakyti
O man labai patinka Chanel baze. Ji labai lengva, gerai sulygina oda thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 19, 14:39-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2009 06 19, 14:39)
O man labai patinka Chanel baze. Ji labai lengva, gerai sulygina oda  thumbup.gif

as irgi ja bandzius,gerai dengia
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 12, 16:22)
siand maciau kosmadoj, kad Gosh yra ir kazkokios gelsvos bazes

Ta gelsvos spalvos, tai man aiskino, kad su liftingu, vyresnio amziaus moterims.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 04 21, 21:19)
sveikos 4u.gif  mastau,kuri baze geriau butu smashbox ar lancome. douglase lancome labiausiai isgyre,bet bent ant rankos patepus tai itariu kad veidui duotu riebumo.. g.gif  o noretusi kad prie nosies poras sutrauktu ,o likusiam veidui tik matiskuma teiktu.
Skaitinejau tema,bet va apie lancome atsiliepimu nelabai radau- gal dar kas isbandete? ax.gif
Be to,labai noretusi rasti tokia,su kuria tik patepus duotu efekta,nebereiktu ne pudrytes

As is Lancome turiu Pure Focus T. Zone user posted image bet turbut ne sita siule jums Douglase? cia toks gelis, panasiai kaip baze, galima tepti pries pudra (sutraukia poras, islygina ir veida padaro aksomini) arba ant pudros (turetu islaikyti T zonos matiskuma). Bet man kaip tik matiskumo ilgai neislaiko, taigi is Lancomo nepirkciau ir jokiu kitokiu primer'iu... (mano oda misri, gal sausesnei odai tiktu..)

Dabar renkuosi tarp Chanel, YSL ir Givenchy
labiausiai domina Givenchy Mister Matt user posted image
labai lauksiu atsiliepimu, jei kas jau isbandete! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu dvi makiazo bazes is oriflame - viena face primer, kita Giordani gold. ir labai tinka man jos smile.gif

dar naudoju visuomet Estee Lauder - IDEALIST - poras maskuoja laaabai gerai, ir nuolatos naudojant poveikis matosi tikrai.
Atsakyti
user posted image
Nupirkau sia baze rytoj turi atkeliauti bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti