Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 11, 18:18)
as naudiju Gosh permatoma ta baze makiazui. esu patenkinta. o kokia Jus bandet? gal amskauojama? su spalva kuria?

Nu Gosh tikrai nieko nemaskuoja palyginus su Clarins smile.gif bandziau ir ta ir ta.. Clarins geriau maskuoja, o Gosh tai permatoma ji.. riebalas. O Clarins tai be spalvos bet ji tokia ne visai permatoma..sunku paaiskint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 11 birželio 2009 - 18:29
user posted image
Radau sita*primeri* is Bare Escentuals raso kad oil free, pamaskuoja raukslelias,poras ir spf 15 apsauga .
Ziurejau Ebay kaina 16£ g.gif Kokia jusu nuomone?? Nes tos butent firmos mineralines pudrytes tai fainos o kaip gi baze? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 06 11, 21:56)
user posted image
Radau sita*primeri* is Bare Escentuals raso kad oil free, pamaskuoja raukslelias,poras ir spf 15 apsauga .
Ziurejau Ebay kaina 16£ g.gif Kokia jusu nuomone?? Nes tos butent firmos mineralines pudrytes tai fainos o kaip gi baze?  ax.gif

Ar tik ne tokia būna perkant komplektuką? Jei ta, tai kartą esu bandžius, man ne itin patiko blush2.gif jokio poveikio nepastebėjau g.gif
Atsakyti
siand maciau kosmadoj, kad Gosh yra ir kazkokios gelsvos bazes
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie sia makiazo baze?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 12, 16:22)
siand maciau kosmadoj, kad Gosh yra ir kazkokios gelsvos bazes

Tai gal kitokia kazkokia.. nes as zinau bespalve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 12, 16:39)
Gal kas turite atsiliepimu apie sia makiazo baze?
user posted image

aš turiu 4u.gif
nepatinka man visiškai. veidą padengia blizgučiais be pudros išvis tragedija atrodo. kai ant viršaus uždedu pudrą vaizdas nieko, bet labai greit veidas pradeda bizgėt, nors mano oda sausoka yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2009 06 13, 20:53)
aš turiu  4u.gif
nepatinka man visiškai. veidą padengia blizgučiais be pudros išvis tragedija atrodo. kai ant viršaus uždedu pudrą vaizdas nieko, bet labai greit veidas pradeda bizgėt, nors mano oda sausoka yra  doh.gif

Gal imei ne matifying primer, bet crystal radiance primer? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 13, 22:25)
Gal imei ne matifying primer, bet crystal radiance primer? g.gif

teisingai blush2.gif tik dabar pažiūrėjau kad ne apie tą klausei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2009 06 11, 17:37)
Man tai ta Clarins (čia kalbėjom nesenai apie ją) pamaskuoja visai neblogai  ax.gif

Isbandziau si dalykeli, super thumbup.gif labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 16, 15:51)
Isbandziau si dalykeli, super  thumbup.gif labai patiko bigsmile.gif

O tau neatrodo su ja siek tiek sviesesnis veidukas? g.gif 4u.gif galvoji isigyti?
Atsakyti
Gal siek tiek pasviesino, bet ant virsaus uztepus pudros manau susilygins spalva bigsmile.gif Butinai ieskosiu didesnio kiekio rolleyes.gif
Atsakyti