Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Malena @ 2009 05 21, 15:39)
Isbandziau siandien Clarins baze,specialiai ant jos tepiausi krempudra(Dior Forever),kurios blizgesys jau po valandos islenda  jei be birios ar kompaktines naudojant,tai matiskuma islaike iki dabar thumbup.gif

O butu idomu suzinoti ax.gif jusu odos tipas linkes riebaluotis? Nes mano oda gan riebi ir idomu ar man tiktu jusu pirkinis??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 21 gegužės 2009 - 20:59
QUOTE(Kaprizinga @ 2009 05 20, 22:49)
kiek  mokejai ?  smile.gif  kaip atrodo pakuote?

Kainavo 60,50lt. Dar galvojau ar ta gosh baze imti ar pupos (nes norejau is pigesniu), bet visgi apsisprendziau gosh. Nes gosh siek tiek pigesne, kiekis didesnis ir tinka alergiskai odai, be konservantu. O atrodo taip:

http://images.chicka...rge/default.jpg
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 21, 21:57)
O butu idomu  suzinoti ax.gif jusu odos tipas linkes riebaluotis? Nes mano oda gan riebi ir  idomu ar man tiktu jusu pirkinis??? g.gif

Mano mišri, linkusi riebaluotis. Clarins baze puikiai tinka smile.gif .
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif na ka, siandien nuzygiavau i Kristiana ir paprasiau, kad duotu pabandymui Gosh ir Clarins bazes 4u.gif ir dave thumbup.gif gryzau namo...uzsitepiau pirma Clarins baze ant viso veiduko 4u.gif nu ir ka.. turbut grazia oda turiu, nes skirtumo labai nepastebejau.. doh.gif lotuliukas.gif o kai prisiminiau kiek kainuoja Clarins baze, tai skirtumas dar labiau sumazejo tongue.gif o jei rimtai, tai matos kazkiek skirtumas..bet kad laaaaabai tai nepasakyciau.. poto nuvaliau puse veido ir uzsitepiau Gosh bazes 4u.gif nu ir ka.. pati baze skystesne, tokia kaip zele, pigesne ir riebesne toks jausmas.. bet veidukas pakankamai svelnus kaip ir su Clarins 4u.gif poras maskuoja GAL siek tiek maziau, bet nezymiai maziau.. ir seip, skirtumo nuo Clarins jei nezeciau idemiai, tai nemanau, kad pastebeciau biggrin.gif 4u.gif ISVADOS: arba pirksiu Gosh arba nepirksiu jokios.. nes stebuklo nesulaukiau 4u.gif tik dar labiau pamilau ir pradejau vertint savo odyte, nes supratau, kad ir be tu baziu atrodo ne ka prasciau biggrin.gif 4u.gif
p.s nu gal Clarins geriau maskuoja vis del to.. gal geriau suvienodina veido oda BENT JAU MAN.. bet 30lt daugiau moket del tiek nemanau, kad verta. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 25 gegužės 2009 - 18:45
www.strawberrynet.com jau pasirodė Smashbox bazės bigsmile.gif Mąstau užsisakyti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 05 25, 19:38)
Sveikos  drinks_cheers.gif  na ka, siandien nuzygiavau i Kristiana ir paprasiau, kad duotu pabandymui Gosh ir Clarins bazes  4u.gif ir dave  thumbup.gif gryzau namo...uzsitepiau pirma Clarins baze ant viso veiduko  4u.gif nu ir ka.. turbut grazia oda turiu, nes skirtumo labai nepastebejau..  doh.gif  lotuliukas.gif o kai prisiminiau kiek kainuoja Clarins baze, tai skirtumas dar labiau sumazejo  tongue.gif o jei rimtai, tai matos kazkiek skirtumas..bet kad laaaaabai tai nepasakyciau..  poto nuvaliau puse veido ir uzsitepiau Gosh bazes  4u.gif nu ir ka.. pati baze skystesne, tokia kaip zele, pigesne ir riebesne toks jausmas.. bet veidukas pakankamai svelnus kaip ir su Clarins  4u.gif poras maskuoja GAL siek tiek maziau, bet nezymiai maziau.. ir seip, skirtumo nuo Clarins jei nezeciau idemiai, tai nemanau, kad pastebeciau  biggrin.gif  4u.gif ISVADOS: arba pirksiu Gosh arba nepirksiu jokios.. nes stebuklo nesulaukiau  4u.gif tik dar labiau pamilau ir pradejau vertint savo odyte, nes supratau, kad ir be tu baziu atrodo ne ka prasciau  biggrin.gif  4u.gif
p.s nu gal Clarins geriau maskuoja vis del to.. gal geriau suvienodina veido oda BENT JAU MAN.. bet 30lt daugiau moket del tiek nemanau, kad verta. Bet cia tik mano nuomone  4u.gif

bazes padeda ilgiau issilaikyti makiazui, tai siulyciau su viena ir su kita pasidarius praleisti diena
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 02, 16:48)
bazes padeda ilgiau issilaikyti makiazui, tai siulyciau su viena ir su kita pasidarius praleisti diena

Zinau 4u.gif tas pats velnias.. man nelabai padeda 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 06 02, 20:37)
Zinau  4u.gif tas pats velnias.. man nelabai padeda  4u.gif  biggrin.gif

man is visu bandytu baziu labiausiai patiko YSL,pabandykit ta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 03, 17:51)
man is visu bandytu baziu labiausiai patiko YSL,pabandykit ta smile.gif

Bet as noriu permatomos 4u.gif ir kaina svarbu.. jauciu YSL tikrai virs 100lt 4u.gif beto kiek zinau YSL daugiau riebiai odai.. pas mane lb sausa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 birželio 2009 - 20:23
Merginos ar yra kokia nors makiazo baze, kuri maskuotu veido poras? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 11, 16:15)
Merginos ar yra kokia nors makiazo baze, kuri maskuotu veido poras? blush2.gif

Man tai ta Clarins (čia kalbėjom nesenai apie ją) pamaskuoja visai neblogai ax.gif
Atsakyti
as naudiju Gosh permatoma ta baze makiazui. esu patenkinta. o kokia Jus bandet? gal amskauojama? su spalva kuria?
Atsakyti