Ìr as cia skaiciau, skaiciau ir susigundziau nusipirkti makiazo baze Mano oda issausejusi , tai net nezinau kuri man tiktu. Noreciau ta isgirtaji Clarins nusipirkti, gal tiktu sausai odai
isigijau clarins baze ,apie kuria cia daug kalbeta,na,kad stebuklas tai nepasakyciau,bet labai mielai tepasi,sulygina veiduka,tai kai darausi ,,makiaza",tai tik ja patepu ant veido ir jei kur reikia maskuojamo piestuko truputi ir viskas,labai patinka,nes neapkraunamas veidas,poru nekemsa kiek pastebejau,o naudoju kasdien,mano oda misri,bet nuo jos labiau neblizga
Sveikos.
atejau papasakoti del tos smashbox bazes. nu nieko ipatingo ne pastebejau per 2 dienas,kaip be bazes laikesi makijazas taip ir su ja laikosi.. gal pudra gera tiesiog. Poru ir smulkiu rauksliu man neuzmaskavo veidas neblizga,bet ir be bazes blizgejo vos vos.taigi pliusu jokiu nededu tai mano pirma baze,gal as ko nors nesuprantu,nu bet nieko nepastebiu!
atejau papasakoti del tos smashbox bazes. nu nieko ipatingo ne pastebejau per 2 dienas,kaip be bazes laikesi makijazas taip ir su ja laikosi.. gal pudra gera tiesiog. Poru ir smulkiu rauksliu man neuzmaskavo veidas neblizga,bet ir be bazes blizgejo vos vos.taigi pliusu jokiu nededu tai mano pirma baze,gal as ko nors nesuprantu,nu bet nieko nepastebiu!
QUOTE(Maserati @ 2009 05 05, 11:06)
isigijau clarins baze ,apie kuria cia daug kalbeta,na,kad stebuklas tai nepasakyciau,bet labai mielai tepasi,sulygina veiduka,tai kai darausi ,,makiaza",tai tik ja patepu ant veido ir jei kur reikia maskuojamo piestuko truputi ir viskas,labai patinka,nes neapkraunamas veidas,poru nekemsa kiek pastebejau,o naudoju kasdien,mano oda misri,bet nuo jos labiau neblizga
Tai taip, nežinau koks daugiau stebuklas gali būt aš tai matau skirtumą vien ta baze pasitepus, kad nesimato spalvu skirtimu veido, poras paslepia ir tikrai neblizga veidas. Nelabai žinau ko dar galima daugiau tikėtis iš tų bazių
QUOTE(Lillly @ 2009 05 06, 15:32)
Tai taip, nežinau koks daugiau stebuklas gali būt aš tai matau skirtumą vien ta baze pasitepus, kad nesimato spalvu skirtimu veido, poras paslepia ir tikrai neblizga veidas. Nelabai žinau ko dar galima daugiau tikėtis iš tų bazių
\tam video ,tai mergaitei tikrai stipriai veida patobulino,tai ir sakau,kad gal kam irgi panasu poveiki suteikia
O gal yra bandžiusių MAC primer'ius / bazes? Kiek supratau iš atsiliepimų tai nei Smashbox, nei Clarins labai stulbinamų efektų neduoda
apie MAC primer'į
QUOTE(evelinki @ 2009 03 04, 19:41)
vis dar neatsiimu teigiamu zodziu apie Mac primer'i. Dabar galvoju, kaip as be issiverciau anskciau veidas neblizga man visa diena su kremine pudra, anskciau kas kelios valandos naudodavau riebalu sugerimo lapelius. Super man jis
QUOTE(evelinki @ 2009 03 05, 00:10)
su siuo primer'iu ir vienu galima isisverst, jei nesinori pudruotis, padailina oda.
Mergaites, gal galit perekomenduot kokia bespalve baze tokia nebrangia.. bet, kad butu galima Lietuvoj nusipirkt, siustis nenoriu
Siandien vis delto nusipirkau gosh baze. Ir tikrai nesigailiu Veidas labai lygus issitepus, o jau svelnutis... Ir kaina dar gana padori, palyginus su kitomis.
QUOTE(Gelaite @ 2009 05 20, 13:43)
Siandien vis delto nusipirkau gosh baze. Ir tikrai nesigailiu Veidas labai lygus issitepus, o jau svelnutis... Ir kaina dar gana padori, palyginus su kitomis.
kiek mokejai ? kaip atrodo pakuote?