Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Maserati @ 2009 04 23, 11:40)
b et tam filmuke reklamuoje lisse minute g.gif  tai kuris cia tas gerasis?smile.gif

Clarins Lisse Minute Instant Smooth Perfecting Touch Makeup Base pilnas pavadinimas. tai čia ta pati tik trumpinama skirtingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2009 04 23, 11:58)
Clarins Lisse Minute Instant Smooth Perfecting Touch Makeup Base pilnas pavadinimas. tai čia ta pati tik trumpinama skirtingai rolleyes.gif

o kazin kaip su porom jin? labai kemsa? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes biggrin.gif perskaiciau visa temele apie pagrinda doh.gif !!! Ir vis tiek nezinau kas geriausia tinka mano misriai odai ar smashbox ar Clarins o gal zinote dar kokiu. ..... g.gif g.gif Noreciau kad pasleptu poras ir suteiktu matini atspalvi ( ta prasme kad veidas neblizgetu)
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 04 23, 20:27)
o kazin kaip su porom jin? labai kemsa?  blush2.gif

Bent jau paslepia tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2009 04 23, 20:50)
Bent jau paslepia tai tikrai smile.gif

as kaip zydas biggrin.gif pirma nusipirkau paskui paklausiau. isbandziau zinoma namie, tai tikrai pries ir po skirtumas nemazas. keista, lb patiko konsultante. anot jos matiskumui pades, tik patare man jos kas diena nenaudot. nors ir pati buciau taip darius, nes ir pudra tepu ne kasdien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 04 23, 21:45)
as kaip zydas  biggrin.gif  pirma nusipirkau paskui paklausiau. isbandziau zinoma namie, tai tikrai pries ir po skirtumas nemazas. keista, lb patiko konsultante. anot jos matiskumui pades, tik patare man jos kas diena nenaudot. nors ir pati buciau taip darius, nes ir pudra tepu ne kasdien  ax.gif

Kaip smagu, kad patiko thumbup.gif . O kodel patare kasdien nenaudot?
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 23, 23:58)
Kaip smagu, kad patiko  thumbup.gif . O kodel patare kasdien nenaudot?

tiksliai negaliu atsakyt g.gif matyt,kad poras kimst gali. nors aplamai anot jos man nlb yra ka maskuot ir islendantis blisgesys nera toks baisus kaip man atrodo ir galiu laisvai duot odai pailset nuo keliu sluoksniu, ypac karstomis dienomis.
uz geros savaites laukia proga, kada veiduka reikes papiest, tai iki to reikes namuose bandymus atlikt kaip issilaiko visa diena veidas ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 04 24, 09:34)
tiksliai negaliu atsakyt  g.gif  matyt,kad poras kimst gali. nors aplamai anot jos man nlb yra ka maskuot ir islendantis blisgesys nera toks baisus kaip man atrodo ir galiu laisvai duot odai pailset nuo keliu sluoksniu, ypac karstomis dienomis.
uz geros savaites laukia proga, kada veiduka reikes papiest, tai iki to reikes namuose bandymus atlikt kaip issilaiko visa diena veidas ir pan. ax.gif

o su spalva pirkai ar ne,kokia kainyte?idomu ar tam klipuke reklamuoja bespalve?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 04 24, 12:14)
o su spalva pirkai ar ne,kokia kainyte?idomu ar tam klipuke reklamuoja bespalve?

kad man regis ji bespalve tebuna ir is klipo supratau, kad spalvos nera ax.gif reikia labai labai mazai, kartu dar buvo ideta 4ml miniukas bigsmile.gif tai vien jo man gal keliem men jei ne pusmeciui uzteks biggrin.gif
kaina 95lt
Atsakyti
As Clarins oficialiam puslapy nemaciau to pagrindo su spalva, tai siulyciu atsargiau su eBay. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 04 24, 09:34)
tiksliai negaliu atsakyt  g.gif  matyt,kad poras kimst gali. nors aplamai anot jos man nlb yra ka maskuot ir islendantis blisgesys nera toks baisus kaip man atrodo ir galiu laisvai duot odai pailset nuo keliu sluoksniu, ypac karstomis dienomis.

dar norejau pasitikslinti pries perkant,ar tikrai tokia?smile.gif
http://www.kristiana...ting_touch/1987
nes radau tokias:
http://slimages.macy...o...,0&fmt=jpeg

http://www.polyvore....amp;tid=6010583

doh.gif

ir dar: sia baze galima isigyti tiek kristej,sarmoj,douglase?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 24 balandžio 2009 - 16:04
as pasimeciau blush2.gif nezinau ka geriau nupirkti???? doh.gif noriu dar kad suteiktu matini atspalvi g.gif
padekite!!!!!
odos tipas:misri linkusi riebaluotis verysad.gif
ACIU
Atsakyti