merginos kokia yra baze sutraukianti poras? (oda misri)
QUOTE(Stirna222 @ 2009 03 23, 13:29)
as gosh turiu baze, tiks sausai odai. nes ji siek tiek pariebina veida, kaip barchatinis buna. tikrai geras dalykas.
o kokia butent pas Jus ,galit parodyt?nes jos skirtingos buna .
Papildyta:
QUOTE(Odrey @ 2009 04 03, 08:31)
merginos kokia yra baze sutraukianti poras? (oda misri)
apie sita as kalbejau,mano oda i riebuma daugiau,sephoroj raso,kad jis sutraukia poras ir t.t.
Įsigijau PUPA Professionals Smoothing Foundation Primer
kaip tik Kosmadoj buvo nuolaidos PUPA kosmetikai tai ir įsigijau
na po pirmo "greito" panaudojimo nieko gero negaliu pasakyti...
bandysiu antrą kartą rimčiau "pasidarbuoti", bet kadangi tai yra pirma mano makiažo bazė nežinau ko tikėtis..stebuklų turbūt nebus
dar klausimėlis toks iškilo
ar makiažo bazė labai kemša poras??? gal kas daugiau naudojat gali pasakyti
kaip tik Kosmadoj buvo nuolaidos PUPA kosmetikai tai ir įsigijau
na po pirmo "greito" panaudojimo nieko gero negaliu pasakyti...
bandysiu antrą kartą rimčiau "pasidarbuoti", bet kadangi tai yra pirma mano makiažo bazė nežinau ko tikėtis..stebuklų turbūt nebus
dar klausimėlis toks iškilo
ar makiažo bazė labai kemša poras??? gal kas daugiau naudojat gali pasakyti
Ar makiazo baze ir makiazo pagrindas yra tas pats??
Mastau isigyti MAC prime skin baze, tik nzn ar verta jinai 70lt kazin cia normali kaina? ir ar nesausina odos? mano oda misri i riebuma, bet kartais vietomis issauseja.
Na uzsisakiau as Mertises parekomenduota Smashbox baze. Laukiu atvyktant. Dar turiu MAC pre+prime, tai veidas visai nesiriebaluoja, tiksliau T zona, iki vakaro lieka matine, tik tiek man MAC man poru nesutraukia, man reiktu labiau orientuotos i poras sutraukiancia baze. Tai laukiu naujo stebuklo. Kaip gausiu, pasidalinsiu ispudziais
sveikos mastau,kuri baze geriau butu smashbox ar lancome. douglase lancome labiausiai isgyre,bet bent ant rankos patepus tai itariu kad veidui duotu riebumo.. o noretusi kad prie nosies poras sutrauktu ,o likusiam veidui tik matiskuma teiktu.
Skaitinejau tema,bet va apie lancome atsiliepimu nelabai radau- gal dar kas isbandete?
Be to,labai noretusi rasti tokia,su kuria tik patepus duotu efekta,nebereiktu ne pudrytes
Skaitinejau tema,bet va apie lancome atsiliepimu nelabai radau- gal dar kas isbandete?
Be to,labai noretusi rasti tokia,su kuria tik patepus duotu efekta,nebereiktu ne pudrytes
QUOTE(Maserati @ 2009 04 21, 20:19)
sveikos mastau,kuri baze geriau butu smashbox ar lancome. douglase lancome labiausiai isgyre,bet bent ant rankos patepus tai itariu kad veidui duotu riebumo.. o noretusi kad prie nosies poras sutrauktu ,o likusiam veidui tik matiskuma teiktu.
Naudoju smashbox bazę, bet ji pati jokio matomo efekto neduoda, nemaskuoja tiesiog ant jos lygiau užsitepa ir pasiskirsto pudra, šešėliai, makijažas ilgiau išlieka. Aš makijažo bazės lašiuką išspaudžiu ant rankos, paskiau nuo rankos imu ir paskirstau ant veido. Tą patį darau su pudra. Tai jei pudra pataiko ant tos rankos vietos, kur buvo makijažo bazės, tai vos atplaunu, taip stipriai prilimpa ir įsigeria pati bazė atrodo riebi, tokia slidi kaip riebaliukas, bet veido man neriebina ir porų nekemša.
Yra makijažo bazės tokios konsistencijos kaip kremai, bet jos man sunkios atrodo, nesiryžtu pirkt. Nors smashbox jau baigdinėjasi, tai sau irgi ieškau naujos. Bet man labiau patinka tos riebalinės, man rodos jų mažesnio kiekio užtenka
Galiu pagirti Clarins Instant Smooth Perfecting Touch Primer tikrai super daikčiukas, labai sulygina odos spalvą (pas mane margumynas), nesimato porų ir šiaip labai maloni, švelni
Įdedu filmuką, galiu pasakyt nedaug ten meluoja
http://www.youtube.c...h?v=tG0ec_666Pg
QUOTE(Lillly @ 2009 04 22, 21:01)
Galiu pagirti Clarins Instant Smooth Perfecting Touch Primer tikrai super daikčiukas, labai sulygina odos spalvą (pas mane margumynas), nesimato porų ir šiaip labai maloni, švelni
cia kokiai odai skirta, pas mane riebi kazin tiktu, o beja cia su spalva ta baze nes turiu YSL tai bespalve ir kokia kaina butu, dekui
QUOTE(agvill @ 2009 04 23, 07:51)
cia kokiai odai skirta, pas mane riebi kazin tiktu, o beja cia su spalva ta baze nes turiu YSL tai bespalve ir kokia kaina butu, dekui
Šiaip net nežinau kokiai odai tinka, mano tokia mišri - tai liuks. Spalvos visai nėra, kaip paprastas kremas, tik konsistencija kitokia, labai minkštas, purus toks. O kaina apie 30 usd
QUOTE(agvill @ 2009 04 23, 07:51)
b et tam filmuke reklamuoje lisse minute tai kuris cia tas gerasis?