Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

šitą
user posted image

turiu butent ta mirksiukas.gif 001 4u.gif

o jau kokia oda svelni po to pagrindo swoon.gif silkine - aksomine wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 sausio 2010 - 21:22
QUOTE(Sublime @ 2009 03 19, 14:51)

Ar kas bandėte šią bazę, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2009 03 20, 12:48)
Ar kas bandėte šią bazę, kokie atsiliepimai?

Aš turiu 002 numerį. Pudra išsilaiko žymiai ilgiau, geriau dengiasi, tik man nelabai patinka perlamutrinis švytėjimas, nors ir neryškus, tačiau aš labiau mėgstu natūralų makiažą dienai. Vakarui ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 20, 09:33)
taip, turiu butent ta mirksiukas.gif 001 4u.gif

idomu ,ar smashbox baze tokia pat gera kaip diorciko g.gif nes kainuoja tai per pus pigiau
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 03 20, 12:39)
idomu ,ar smashbox baze tokia pat gera kaip diorciko g.gif nes kainuoja tai per pus pigiau

negaliu palyginti, neturiu smasho schmoll.gif
Atsakyti
Tai dabar jau ir pasimečiau tarp tų 2-jų Dior bazių, padėkit apispręsti 4u.gif .Kokiam odos tipui jos tinka, nes mano odą po žiemos išsausėjusi doh.gif ,norisi kžko truputi riebesnio.
Atsakyti
mano baze tikrai netiks sausai odai, nes ji ir pati vos pasausina, kad oda liktu matine schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 21, 12:23)
mano baze tikrai netiks sausai odai, nes ji ir pati vos pasausina, kad oda liktu matine schmoll.gif

Ačiū už atsakymą, nes vis dėl to nemažą pinigą kainuoja, gaila jeigu nupirkus netiks. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2009 03 21, 11:36)
Ačiū už atsakymą, nes vis dėl to nemažą pinigą kainuoja, gaila jeigu nupirkus netiks. verysad.gif

man prie lupu buvo lengvas nusausejimas, tai baze ji dar labaiu pasausino ax.gif aisku, po to patepliojau serumu ir viskas praejo, bet reikia turet omeny, kad jis sausai odai netiks schmoll.gif
Atsakyti
as gosh turiu baze, tiks sausai odai. nes ji siek tiek pariebina veida, kaip barchatinis buna. tikrai geras dalykas.
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 21, 13:23)

o kokia bazę jus naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 03 23, 13:37)
o kokia bazę jus naudojate?

puslapy pries tai jau rasiau biggrin.gif va tokia wub.gif
user posted image
Atsakyti