QUOTE(lauryna @ 2009 02 07, 16:16)
Mergaites, ar pies tepant baze reikia vieiduka kremuku patepti? ar nuo bazes nesikemsa poros?
as jei zadu dazytis tik popiet tai tepu ryte kremuka, o jei atsikelus iskart dazausi, tai nebetepu kremo, tiesiai baze tepu, nu man tikrai nekemsa poru
Norejau paklaust gal kas bande YSL ta nauja baze TopSecrets ar kazkaip panasiai vadinas (su teptuku tokia)? kokie atsiliepimai apie ja?
QUOTE(Godute @ 2009 02 06, 19:04)
O kaip su GOSH baze?gal kas turit? kokie atsiliepimai?
as turiu permatoma Goch baze. makiazo pagrinda. super, jo mazai reikia ir oda kaip barchatine
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 01 24, 00:33)
Merginos, pasiulykit ka nors odai su issipletusiom porom. Be bazes pudra negraziai i poras "sulenda".
uzsisakiau, gavau ir jau isbandziau Mac'o primeri. Kol kas tobulas jis man pasirode
QUOTE(evelinki @ 2009 02 17, 05:58)
uzsisakiau, gavau ir jau isbandziau Mac'o primeri. Kol kas tobulas jis man pasirode
parasyk, kai ilgiau panaudosi, ar nekemsa poru, nes as po studio fix kazkaip skelptiskai pradejau ziureti i mac pudras, tame tarpe ir bazes
apie DIOR ICONE
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 11, 21:37)
Nesu krem pudryciu naudotoja ar zinove, taciau esu bandziusi Dior ICONE, tokia bespalve, tai kazkaus nerealuas, veidas lygus ir ne zymes kad kas tepta ant jo
QUOTE(Vaida` @ 2007 12 02, 11:14)
As jau beveik visa sunaudojau sia pudryte Na jos konsistencija yra tokia lyg tirstoka/kietoka, manau, jog labiau gal tiktu misriaodems ar riebesnes odas turincioms. Nors as esu sausaode, gerai sudrekinu pirmiausia kremu ir tepu pudryte tai zinokit pasaka, tokia legva, nebuna anei jokio kaukes efekto, veidukas skaistus issilaiko tikrai visa diena
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 03, 16:05)
Na va parskridau Taip, as naudojau bespalve, kadangi nesu
pareiginga krem pudru naudotoja tai nelabai ir apie makiazo pagrinda ismanau, bet
manau ji tikrai gali tarnauti kaip makiazo pagrindas, taip graziai islygina odele, netgi vakare nusivalius ir kelias dienas nenaudojant oda lygi it aksomas, na man rodos ji
dar gydomaji poveiki turi, maciau cinko joje yra, na bet jausmas uztepus nerealus nemeginau kitokios, bet Kristuteje apziurejau pacia sviesiausia su atspalviu Ivory rodos na 020 numeris, tai labai graziai naturaliai dengiasi irgi, sakiau kai pabaigsiu dabar turima Normaderm pudrike kur Paryziuje nukoviau tai pirksiu ta su spalvike Dior Icone ir labai lengvai tolygiai dengiasi beje Dior Icone
pareiginga krem pudru naudotoja tai nelabai ir apie makiazo pagrinda ismanau, bet
manau ji tikrai gali tarnauti kaip makiazo pagrindas, taip graziai islygina odele, netgi vakare nusivalius ir kelias dienas nenaudojant oda lygi it aksomas, na man rodos ji
dar gydomaji poveiki turi, maciau cinko joje yra, na bet jausmas uztepus nerealus nemeginau kitokios, bet Kristuteje apziurejau pacia sviesiausia su atspalviu Ivory rodos na 020 numeris, tai labai graziai naturaliai dengiasi irgi, sakiau kai pabaigsiu dabar turima Normaderm pudrike kur Paryziuje nukoviau tai pirksiu ta su spalvike Dior Icone ir labai lengvai tolygiai dengiasi beje Dior Icone
QUOTE(Baltija @ 2008 01 10, 13:36)
Man Icone labai labai patiko Ir vakare veidas atrodė gerai, reikia labai endaug, maskuoja puikiai, bet tokia lengvutė
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 19, 22:16)
turiu as ja - bet ji atspalvio jokio nesuteikia. Tik paskaistina oda, sutraukia poras ir pan.
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 21, 00:22)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu - man Dior Icone visiskai nepatiko Jokio skaistumo, veidas kaip negyvas
QUOTE(Baltija @ 2008 01 21, 11:26)
na taip, jei nori, kad veidas spindėtų, netiks Ji padaro veidą matinį, maskuoja. Man šiaip visai patiko Bet jei Tavo oda į sausumą -
Papildyta:
Morepnik, čia apie bespalvę Icone:
Papildyta:
Morepnik, čia apie bespalvę Icone:
QUOTE(charisma @ 2009 02 21, 00:22)
parasyk, kai ilgiau panaudosi, ar nekemsa poru, nes as po studio fix kazkaip skelptiskai pradejau ziureti i mac pudras, tame tarpe ir bazes
nzn, turbut per mazai laiko dar naudoju, bet kol kas labai tinka, oda sulygina, tampa svelni, kremine pudra dengiasi labai gerai, o ir be pudros veidas daug graziau atrodo, nes suteikia skaistumo tokio. Poru kimsimo nepastebejau.
Aš nusipirkau tokį
bet dabar negaliu tepti, nes labai veidą išbėrė (matyt dėl ).
Gal kas naudoja kaip atsiliepimai?
Mokėjau apie 40lt.
bet dabar negaliu tepti, nes labai veidą išbėrė (matyt dėl ).
Gal kas naudoja kaip atsiliepimai?
Mokėjau apie 40lt.
QUOTE(evelinki @ 2009 02 27, 09:48)
nzn, turbut per mazai laiko dar naudoju, bet kol kas labai tinka, oda sulygina, tampa svelni, kremine pudra dengiasi labai gerai, o ir be pudros veidas daug graziau atrodo, nes suteikia skaistumo tokio. Poru kimsimo nepastebejau.
vis dar neatsiimu teigiamu zodziu apie Mac primer'i. Dabar galvoju, kaip as be issiverciau anskciau veidas neblizga man visa diena su kremine pudra, anskciau kas kelios valandos naudodavau riebalu sugerimo lapelius. Super man jis
QUOTE(lindra123 @ 2009 02 12, 20:28)
as turiu permatoma Goch baze. makiazo pagrinda. super, jo mazai reikia ir oda kaip barchatine
lindra123 o kokia jo kainyte?