Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 24, 18:56)
turi sia mirksiukas.gif  nu man tai nelabai jin g.gif  tokia riebalas, ir pudra sunku tolygiai paskirstyti unsure.gif  gal nemoku naudoti? o jus kai ja uztepat palaukiat kazkiek pries pudra tepant ar kaip?kiek tos bazes tepat?

Uztepu ir nieko nelaukus tepu pudra. Pudra gerai ir tolygiai pasiskirsto. Tepu labai plonai. Man uztenka dezutes 7 men.
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2009 01 31, 18:06)
Na žinokit iškart, kai tik nusipirkau tai buvai kaip ir patenkinta šia baze,tik nepatiko, kad tepantis jeigu netyčia užtepi ant plaukų šaknų, tai vaizdelis ne koks lotuliukas.gif, tikrai kaip riebalais užvaryta ant šaknų, ir tepasi nelabai lengvai, bet kai nusipirkau ir pabandžiau smashbox bazę, tai tada jau man Clarins bazė tikrai atkrito, tepasi labai lengvai ir išvis man kol kas  thumbup.gif

o kuom ta smashbox patiko? mirksiukas.gif
beje ar visos bazes buna tokios ala riebalas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 31 sausio 2009 - 18:29
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 31, 19:28)
o kuom ta smashbox patiko?  mirksiukas.gif
Smashbox bazė skaidri tokia kaip gelis ir tepasi labai švelniai. tongue.gif
Atsakyti
Nerimstu aš dėl makiažo bazių biggrin.gif tebeieškau biggrin.gif

Internete radau labai neblogų atsiliepimų apie Kanebo Smothing Water Make-Up Base. Gal kas esat bandę, atrodo taip:

user posted image

Oda prieš patepant :
user posted image

Ir užtepus:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 06 vasario 2009 - 11:42
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 24, 19:56)
turi sia mirksiukas.gif  nu man tai nelabai jin g.gif  tokia riebalas, ir pudra sunku tolygiai paskirstyti unsure.gif  gal nemoku naudoti? o jus kai ja uztepat palaukiat kazkiek pries pudra tepant ar kaip?kiek tos bazes tepat?

Nusipirkau as sita Clarins baze, nu man ji nereali wub.gif thumbup.gif As truputeli palaukiu pries tepant pudrai rolleyes.gif o bazes tai labai daug netepu, siek tiek maziau nei kremo pavyzdziui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Izida @ 2009 01 31, 18:49)
Uztepu ir nieko nelaukus tepu pudra. Pudra gerai ir tolygiai pasiskirsto. Tepu labai plonai. Man uztenka dezutes 7 men.

o tu gal tepama pudra tepi iskart? g.gif Nes tepama tai gal jo, bet as pvz tepu mineraline biria, tai as palaukiu pora minuteliu, man graziau tada pudryte pasiskirsto, bet esu tepus ir iskart smile.gif
Papildyta:
QUOTE(meteora_1 @ 2009 01 09, 19:35)
o ta baze galima tepti paakius?

bent jau clarins butent ir skrta paakiams ir veidui rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=sima77,2009 02 06, 17:01]
Nusipirkau as sita Clarins baze, nu man ji nereali wub.gif thumbup.gif As truputeli palaukiu pries tepant pudrai rolleyes.gif o bazes tai labai daug netepu, siek tiek maziau nei kremo pavyzdziui smile.gif
Papildyta:

Gal galėtumėt plačiau apie tą Clarins nerealumą blush2.gif
Atsakyti
O kaip su GOSH baze?gal kas turit? smile.gif kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
dabar jau turiu Smashbox violetinę ir žalią bazes. Labai suoper dalykas. pvz. violetinė man labai gerai veido spalvą patvarko, na o žalia raudonoti mėgstančią nosį pamaskuoja. labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 02 06, 16:01)

o tu gal tepama pudra tepi iskart? g.gif Nes tepama tai gal jo, bet as pvz tepu mineraline biria, tai as palaukiu pora minuteliu, man graziau tada pudryte pasiskirsto, bet esu tepus ir iskart smile.gif
Papildyta:

Taip, as kompaktine pudra tepu.
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 31, 19:28)
o kuom ta smashbox patiko?  mirksiukas.gif

ne tikrai ne visos

QUOTE(Sublime @ 2009 02 06, 12:32)
Nerimstu aš dėl makiažo bazių  biggrin.gif tebeieškau  biggrin.gif

Internete radau labai neblogų atsiliepimų apie Kanebo Smothing Water Make-Up Base. Gal kas esat bandę, atrodo taip:

user posted image

Oda prieš patepant :
user posted image

Ir užtepus:
user posted image

kaip tik dabar tokia turiu tai thumbup.gif
Atsakyti
Ar Smashbox bazes pamaskuoja issipletusias poras?
Atsakyti
[quote=Sublime,2009 02 06, 17:40]
[quote=sima77,2009 02 06, 17:01]
Papildyta:

Gal galėtumėt plačiau apie tą Clarins nerealumą blush2.gif
[/quote]
Nu man bent jau labai sulygina veido oda, oda tokia svelni palieka, matine, o ir makiazas atrodo tobulai wub.gif matosi skirtumas kai pasidazau be bazes ir su baze smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 07 vasario 2009 - 14:34