Panos, kas turite tokia baze:
Givenchy Acti' Mine Make Up Base
Kai paklausiau musu Kristianoje apie sia baze i mane paziurejo kaip i isprotejusia
Įsigijau Clarins makiažo bazę, veidas pasidaro toks tarsi šilkinis užsitepus, kartais pasitepu vieną be pudros, tai labai suvienodina veido spalvą, vienu žodžiu
QUOTE(nikeo @ 2008 10 18, 21:41)
Idomu ir man, o cia ne meteoritai, o kaip kremuko bumbuliukai?
papasakokit kas susiduret?
aciu
+2008 11 19, 21:16-->
ir aš lygiai taip pat Tik va Avono bazė šiek tiek sausina odą... Tik palygint kol kas neturiu su kuo, tai mano pirmoji bazė
QUOTE(Drugelis @ 2008 11 19, 21:16)
as tai baze tepu visa veida, o po to krempudra, nes man reikia kad maskuotu visokius spuogelius
ir aš lygiai taip pat Tik va Avono bazė šiek tiek sausina odą... Tik palygint kol kas neturiu su kuo, tai mano pirmoji bazė
panos, jums bazes poru nekemsa?
o ta baze galima tepti paakius?
Merginos, pasiulykit ka nors odai su issipletusiom porom. Be bazes pudra negraziai i poras "sulenda".
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 01 23, 23:33)
Merginos, pasiulykit ka nors odai su issipletusiom porom. Be bazes pudra negraziai i poras "sulenda".
niekada netepk pudros ant nuvalyto veido - butinai kremas, tik ne per storai. Tada palauk apie 10-15 min, uzmaskuok spuogelius, demeles ir rinkis tirstesnes konsistensijos krempudra ( ne buteliuke, o paletej. Sekmes
QUOTE(rpusevic @ 2009 01 05, 13:10)
Įsigijau Clarins makiažo bazę, veidas pasidaro toks tarsi šilkinis užsitepus, kartais pasitepu vieną be pudros, tai labai suvienodina veido spalvą, vienu žodžiu
turi sia nu man tai nelabai jin tokia riebalas, ir pudra sunku tolygiai paskirstyti gal nemoku naudoti? o jus kai ja uztepat palaukiat kazkiek pries pudra tepant ar kaip?kiek tos bazes tepat?
Sveikos, gal kuri esat naudojus Diorskin Radiant Base? Ką tik nusipirkau Kristianoj kaip naujausią Dior gaminį....kad tik nebūčiau išmetus pinigų į balą
QUOTE(Sublime @ 2009 01 30, 14:43)
Sveikos, gal kuri esat naudojus Diorskin Radiant Base? Ką tik nusipirkau Kristianoj kaip naujausią Dior gaminį....kad tik nebūčiau išmetus pinigų į balą
besėdėdama darbe pabandžiau aš ją ant rankos - turi auksinį švytėjimą va jo aš ir nenorėjau... o Kristianos konsultantė, blyn įsūdė tai žinodama viskas būtų gerai, bet panašią priemonę jau turiu
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 24, 19:56)
turi sia nu man tai nelabai jin tokia riebalas, ir pudra sunku tolygiai paskirstyti gal nemoku naudoti? o jus kai ja uztepat palaukiat kazkiek pries pudra tepant ar kaip?kiek tos bazes tepat?
Na žinokit iškart, kai tik nusipirkau tai buvai kaip ir patenkinta šia baze,tik nepatiko, kad tepantis jeigu netyčia užtepi ant plaukų šaknų, tai vaizdelis ne koks , tikrai kaip riebalais užvaryta ant šaknų, ir tepasi nelabai lengvai, bet kai nusipirkau ir pabandžiau smashbox bazę, tai tada jau man Clarins bazė tikrai atkrito, tepasi labai lengvai ir išvis man kol kas