Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

o makiazo baze ar tinka naudot su mineraline biria pudra? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 11 02, 20:31)
O meginai MAC Prep and prime face?Ji labai fainai tepas ir mano pikciurnai odai tiko puikiai. Gal tiktu ir taviskei? Taip pat ir Shu Uemura zalia baze turiu. Shu Uemura produktai beveik visi man idealiai tinka rolleyes.gif

ne, tiesa sakant bijau nudegti 4u.gif o tu gal turi ? nupirkciau pameginimui.. ax.gif
Atsakyti
Gal žinot kuo skiriasi skaidrios Gosh bazė nuo Pupos bazės?
Atsakyti
jau 2 diena kaip tepiau zalia Shu Uemuros baze wub.gif
gerule - jos reikia tik laselio paraudusioms vietoms, suteikia spindejimo, kazkiek prigesina raudonuma - maloni ant veido wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 19, 16:51)
jau 2 diena kaip tepiau zalia Shu Uemuros baze  wub.gif
gerule - jos reikia tik laselio paraudusioms vietoms, suteikia spindejimo, kazkiek prigesina raudonuma - maloni ant veido  wub.gif

Tai tu tepi ne visa veida o tik problemines vietas?
Atsakyti
smile.gif+2008 11 19, 17:01-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 19, 17:01)
Tai tu tepi ne visa veida o tik problemines vietas?

tepu tik paraudimus, galima, zinoma ir visa veida, bet man nereikia.
taip pat ta baze galima maisyti su kremine pudra ir tepti ant veido
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 19, 17:54)
tepu tik paraudimus, galima, zinoma ir visa veida, bet man nereikia.
taip pat ta baze galima maisyti su kremine pudra ir tepti ant veido

as tai baze tepu visa veida, o po to krempudra, nes man reikia kad maskuotu visokius spuogelius
Atsakyti
laba diena... 4u.gif mergytes gal kokia gera veido pagrinda priemone pries makiaza rekomenduoti galetumete? ax.gif
Atsakyti
Ka isbandet ant jautrios odos?
kad paskui nebertu,nezinau ar sutapo ,bet po
Shu Uemuros bazes isbere mane verysad.gif
bet labai patiko MAC thumbup.gif
Atsakyti
isigijau kanebo sensai makiazo pagrinda, tai kai uztepu ant svarios odos ta pagrinda tai jis labai maloniai susigeria ir sausos pudros dengiasibe galolengvai ir gerai, bet va turiu MF color adapt krempudra tai ji man apie paakius kazkaip mozotis pradeda. kitos krempudros neturiu kad galeciau ivertinti ar cia pudros kalte ar pagrindo g.gif o gal pagrindas skirtas tik sausom pudrom juk krempudra pati kaip pagrindas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2008 12 02, 19:16)
Ka isbandet ant jautrios odos?
kad paskui nebertu,nezinau ar sutapo ,bet po
Shu Uemuros bazes isbere mane verysad.gif
bet labai patiko MAC thumbup.gif

o kokia isbandei Shu baze?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 12 02, 20:54)
isigijau kanebo sensai makiazo pagrinda, tai kai uztepu ant svarios odos ta pagrinda tai jis labai maloniai susigeria ir sausos pudros dengiasibe galolengvai ir gerai, bet va turiu MF color adapt  krempudra tai ji man apie paakius kazkaip mozotis pradeda. kitos krempudros neturiu kad galeciau ivertinti ar cia pudros kalte ar pagrindo g.gif  o gal pagrindas skirtas tik sausom pudrom juk krempudra pati kaip pagrindas? unsure.gif

as turiu sephora makiazo pagrinda, tai rezultatas panasus: krempudra sunkiai tepasi, netgi kazkaip veliasi.
gal tikrai geriau naudoti tik su sausa pudra g.gif
Atsakyti