Gal kas bandete?
Butu idomu atsiliepimu isgirsti
QUOTE(Eveliina @ 2008 10 16, 21:46)
Vat turiu tokia problemele, kai tepu skysta pudra, ant nosies viskas matosi, nes ten daug inkstiru ir pleisklanoja nosis, tai visa vaizda gadina, atrodo isryskina kikeviena pora ...ar padetu makiazo baze issprst ta problema?
Geras pilingas veidui ir geras maskuoklis pades,ir tept ne su pirstu,geriau su sepeteliu.
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 18, 21:49)
Geras pilingas veidui ir geras maskuoklis pades,ir tept ne su pirstu,geriau su sepeteliu.
na naudoju as ir pilingus ir kaukes,o maskuoklis irgi ta pacia problema sukelia ir krempudra su sepeteliu tepu, the same shit
QUOTE(Eveliina @ 2008 10 18, 21:56)
na naudoju as ir pilingus ir kaukes,o maskuoklis irgi ta pacia problema sukelia ir krempudra su sepeteliu tepu, the same shit
Okay! Aisku.Baze nepades.. O visai baisiai atrodo? Siulyciau experementuot su maskuokliais..
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 18, 22:25)
Okay! Aisku.Baze nepades.. O visai baisiai atrodo? Siulyciau experementuot su maskuokliais..
nu taip jau baisiai, kad pamate zmones pereitu i kita gatves puse tai nera o kokia bazes paskirtis?
Prasiejau as po parduotuves ir labai nustebino chanel baze,nu tikrai nuo tokio prekinio zenklo tikejausi kazko daugiau visiskai nesuzavejo ,net nera ka lyginti su YSL kuria bandziau parduotuvej,tai pat sunervavo kad nera pas mus tam tikru priemoniu kurios yra visam pasauly, tokios pvz. kaip givenchy makiazo baze,bet kadangi dabar naudoju jos pudra ir seselius ir likau suzaveta kokybe,tai surizikavau ir uzsisakiau nebandzius tik taip pasiskaicius paciame internete,kai gausiu pasakysiu ar verta demesio
QUOTE(nikeo @ 2008 10 18, 20:41)
Siandien nusipirkau, labai maloniai dengiasi, ryt bandysiu normaliai teptis, galesiu papasakoti, jei idomu bus
QUOTE(nikeo @ 2008 10 18, 21:41)
turiu tokia tik kitam indelyje - perpilta man netiko galiu perleisti pigiau
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 28, 09:47)
turiu tokia tik kitam indelyje - perpilta man netiko galiu perleisti pigiau
kodėl netiko?
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 28, 11:24)
kodėl netiko?
vis ta pati problema - jautri oda. kol kas dar ne viena baze netiko
tesiam paieskas
Ir as siandiena nusipirkau Chanel baze. Rytoj isbandysiu
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 28, 10:28)
vis ta pati problema - jautri oda. kol kas dar ne viena baze netiko
tesiam paieskas
tesiam paieskas
O meginai MAC Prep and prime face?Ji labai fainai tepas ir mano pikciurnai odai tiko puikiai. Gal tiktu ir taviskei? Taip pat ir Shu Uemura zalia baze turiu. Shu Uemura produktai beveik visi man idealiai tinka