Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

Gal kas isbande sita? Pasidalinkite patirtimi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 09 04, 10:25)
Gal kas isbande sita? Pasidalinkite patirtimi smile.gif
user posted image

aš testerį sarmoje išmėginau - tai man pasirodė ne itin tinkamas mišriai ar riebiai odai g.gif gal per tirštas, per riebus g.gif
Atsakyti
Praėjusią savaitę pradėjau naudoti Smashbox violetinę bazę. poras šiek tiek maskuoja, bet stebuklo nedaro. na maniškė oda nuo jos nešvelnėja ( gal ir taip nėra kaip švitpopierius ) gerai tai, kad šiek tiek maskuoja odos gelsvumą likusį po pigmentinių dėmių. dėl to, kad špaklius lygiau dengiasi ir laikosi ilgiau- na nežinau, gal kažkiek, bet ne tiek, kad pastebėčiau aiškų skirtumą.
Atsakyti
As darbar testuoju Kanebo Sensai Brightening base ir Sensai Smoothng water make up base. Pirma baze nemaskuoja bet graziai islygina ir su Sensai cellular performance krempudra bendrai super atrodo bet veidas blizga.Water base isvis nemaskuoja,nebent kazkiek fiksuoja ir tiek.
Atsakyti
gal galit man paaiskinti g.gif
jei naudoju makiazo baze, tai kremo kaip ir nebereikia g.gif
nusiprausiu ryte veideli, pasitepu toniku, paskui makiazo baze ir darausi makiaza, ane?
nes dabar sugalvojau nusipirkti vishy serija misriai odai, tai ir misliju ar reikia dieninio kremo unsure.gif ar uztenka tik toniko ir naktinio kremo.
kas nors suprato ka norejau pasakyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 08, 20:10)
nusiprausiu ryte veideli, pasitepu toniku, paskui makiazo baze ir darausi makiaza, ane?
nes dabar sugalvojau nusipirkti vishy serija misriai odai, tai ir misliju ar reikia dieninio kremo unsure.gif  ar uztenka tik toniko ir naktinio kremo.
kas nors suprato ka norejau pasakyti blink.gif

Makiazo baze ir kremas visiskai nesusije. Nusiprausus ryte veideli, nusivalai toniku, uzsitepi krema, palauki kol susigers ir tepi makiazo baze. Ryte - nebutina veidelio plauti, uztenka nusivalyti toniku, taciau tai tavo reikalas. Taigi, reikia ir dieninio ir naktinio kremo. Arba vieno universalaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2008 10 08, 20:10)

Kodel nebereikia? Reikia.. Nebent base stipriai drekinanti g.gif pvz. Kanebo Sensai Water base.Jinai kaip vandenukas iskarto susigeria. As isbandziau,bet man labiau patinka Brightening Base.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 08, 20:21)
Kodel nebereikia? Reikia.. Nebent base stipriai drekinanti g.gif pvz. Kanebo Sensai Water base.Jinai kaip vandenukas iskarto susigeria. As isbandziau,bet man labiau patinka Brightening Base.

As turiu Kanebo Water base, ja tepu taip pat ant kremo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 10 08, 20:29)
As turiu Kanebo Water base, ja tepu taip pat ant kremo smile.gif

Nu ir kaip tau Water base?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 08, 20:31)
Nu ir kaip tau Water base?

Man tai ji patinka, kai truksta dregmes. O kai noriu svytejimo - renkuosi Mac Strobe cream.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 08, 15:14)
Šiandien nusipirkau šitą bazę  bigsmile.gif Ant rankos ji man labai patiko ir per riebi nepasirodė. Mano oda mišri, į riebumą. Galėsiu po kiek laiko parašyt įspūdžius

Man sita chanel baze super. oda neblizga ir makiazas ilgai laikosi ir lygi oda labai thumbup.gif
Atsakyti
Vat turiu tokia problemele, kai tepu skysta pudra, ant nosies viskas matosi, nes ten daug inkstiru ir pleisklanoja nosis, tai visa vaizda gadina, atrodo isryskina kikeviena pora ...ar padetu makiazo baze issprst ta problema? 4u.gif
Atsakyti