Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(midori @ 2008 02 05, 00:22)
gal kas galit rekomenduot baze problematiskai odai?kad maskuotu geriau..sarmoj zwalgiausi,bet nelabai ka aptikau..

Aha ir aš ieškau irgi probleatiškai odai g.gif

QUOTE(katukatute @ 2008 03 03, 22:36)
Visur ieskojau bourjois zalios makiazo bazes bet nieku neradau..  g.gif
nes man reik tokios is ne brangiuju  unsure.gif

Aš Kristianoje pirkau,bet nusivyliau...nieko gero schmoll.gif Nieko ji man nemaskuoja rolleyes.gif unsure.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 03 05, 10:33)
gal kuri bandet?

user posted image

Aš bandžiau...turėjau prieš bourjois...labai gera. Gerai maskuoja,tokia lengvutė wub.gif
Atsakyti
Gal kas bandė HR bazę?
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 03 18, 22:21)
Negaliu apsispręsti...  g.gif   doh.gif
Jūsų manymu, kuris iš šių geriausias?  4u.gif

user posted image

esu bandziusi MUFE, shiseido ir smashbox, tai smashbox man patiko labiausiai rolleyes.gif
dar turiu toki, riebiai odai, naudoju ji T-zonai, irgi labai patinka smile.gif

chanel esu bandziusi parduotuveje,ant rankos, tai man jis nelabai pasirode, gal ant veiduko ir kitaip butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 29 balandžio 2008 - 11:34
sveikos, pasidalinsiu savo patirtim smile.gif
pirmaja bespalve baze isbandziau Gosh , veliau Pupa bespalve. Galiu palygint, po abieju veidukas kaip aksominis, labai lygiai gula kremine pudra. As kremine ne kasdiena tepu, dazniau Academie bronzata, tai ant bazes netraukia veido, jei tik ant drekinancio kremo, tai mano odyte "cypia" nuo visu sausu pudru. Man atrodo, kad Gosh naturalesne, po adidarymo galioja 12 men, Pupa po adidarymo 24 men, nors bandziau ieskot Pupoje poras kemsanciu medziagu, tai neradau.Zinoma visu tu sudetiniu daliu nepatikrinau, nes neuzteko kantrybes blush2.gif , bet pradzioje ju neradau. Pupa pakuote man labiau patinka, nes buteliukas su dozatorium, tai paprasciau ja isspausti. As bazes daugiau itapsnoju ant paakiu ir tas vietas kur ryskesnes poros. Gal ir lygiau ten viskas atrodo:D .Siaip dziaugiuosi atradus tuos daiktus, ateity gal dar ir kitu firmu bandysiu, neprisirisu prie vieno gamintojo.
Turiu patarima, norincioms neissryskint poru, poretose vietose krempudra svelniai itapsnokite pirstais,o ne tepkite su kempine spaudziant, tada taip neisryskeja poros thumbup.gif
Atsakyti
gal kas plačiau pakuomentuos Pupa žalią makiažo bazę 4u.gif
pirkinių temoj nesulaukiau atsakymo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmute: 28 rugpjūčio 2008 - 18:55
neseniai nusipirkau estee lauder matiškumo teikiantį makiažo pagrinda. tai man patiko thumbup.gif kadangi lyginti galiu tik su clarins, tai nepalyginamai geresnis šis variantas. kartais netgi vieną užtepu ant T zonos ir oda puikiai atrodo. ir makiažas ant jo tepasi nuostabiai. clarins tik lygina odą, bet blizgesio nenaikina, o estee lauder - butent skirtas blizgesio kontrolei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 28, 19:54)
gal kas plačiau pakuomentuos Pupa žalią makiažo bazę 4u.gif
pirkinių temoj nesulaukiau atsakymo unsure.gif

bandziau dar tik karta tai labai komentuot negaliu
baigineju chanelio tai kiek per karta galima pastebet tai pupos malonesne ant veido toks lyg aksomas ant veido o chanelio kremukas ir tiek. bet is zalios funkcijos nesulaukiau nieko man nemaskuoja labiau nei chanel .kolkas tiek po keliu dienu naudojimo gal daugiau pasakysiu
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 29, 18:50)
bandziau dar tik karta tai labai komentuot negaliu
baigineju chanelio tai kiek per karta galima pastebet tai pupos malonesne ant veido toks lyg aksomas ant veido o chanelio kremukas ir tiek. bet is zalios funkcijos nesulaukiau nieko man nemaskuoja labiau nei chanel .kolkas tiek po keliu dienu naudojimo gal daugiau pasakysiu

tuomet nekas jei nelabai maskuoja unsure.gif
lauksim tolimesnių pastebėjimų 4u.gif
Atsakyti
turiu ir as Pupos zalia baze.. raudonumu ir man nelabai ten ka pamaskuoja, o kad veidas labai svelnus su ja tai tikrai drinks_cheers.gif pudra irgi labai lengvai po to uzsitepa, bet.. man su ta baze lyg ir veidas greit labai susiriebalavo g.gif na as irgi dar tik viena kart bandziau, tai kai normaliai issibandysiu, tada parasysiu vel
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 08 29, 20:34)
turiu ir as Pupos zalia baze.. raudonumu ir man nelabai ten ka pamaskuoja, o kad veidas labai svelnus su ja tai tikrai  drinks_cheers.gif  pudra irgi labai lengvai po to uzsitepa, bet.. man su ta baze lyg ir veidas greit labai susiriebalavo  g.gif  na as irgi dar tik viena kart bandziau, tai kai normaliai issibandysiu, tada parasysiu vel

na taip, ją užtepus labai švelni oda wub.gif
o Tu kreminę pudrą tepi? įdomu kaip biri mineralinė pasidengia ant jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 08 29, 20:34)
turiu ir as Pupos zalia baze.. raudonumu ir man nelabai ten ka pamaskuoja, o kad veidas labai svelnus su ja tai tikrai  drinks_cheers.gif  pudra irgi labai lengvai po to uzsitepa, bet.. man su ta baze lyg ir veidas greit labai susiriebalavo  g.gif  na as irgi dar tik viena kart bandziau, tai kai normaliai issibandysiu, tada parasysiu vel

o kokio tipo tavo oda?
mano sausa tai sito matyt ir nepastebejau . visa diena veidas atrodo taip pat
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 29, 20:42)
na taip, ją užtepus labai švelni oda wub.gif
o Tu kreminę pudrą tepi? įdomu kaip biri mineralinė pasidengia ant jos g.gif

aha tepiau kremine pudra

QUOTE(Rasytee @ 2008 08 29, 20:51)
o kokio tipo tavo oda?
mano sausa tai sito matyt ir nepastebejau . visa diena veidas atrodo taip pat

mano i riebuma oda, bet nebera labai riebi kaip anksciau budavo..
Atsakyti