Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 29, 20:14)
Galvoju ,kad paskui poros pradės kimštis nuo tiekos sluoksnių ant veido blink.gif

Vat "Gosh" baze tuo ir isiskiria, kad nekemsa poru, yra su alavijo ekstraktu, be konservantu ir kvapniuju medziagu.

Beje, prisiminiau vienos is "Kristianos" darbuotoju pasakyma, kad pudros siais laikais jau senai nebekemsa poru ir apskritai reikia dometis kosmetikos naujovemis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2007 12 28, 00:31)
su ja makiažas ilgiau atrodo "šviežesnis" ?  4u.gif

o kodėl negalima naudot kasdien ?  g.gif

Tokios" "funkcijos" bazes aprasyme kaip ir nera schmoll.gif , bet man atrodo, kad makiazas "sviezesnis" ilgiau islieka ja naudojant g.gif

Cia turbut kiekvienos pasirinkimo reikalas, kaip daznai naudoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 30 gruodžio 2007 - 17:43
QUOTE(Dovkyte @ 2007 12 27, 22:57)
As naudoju Oriflame makiazo baze-grunta,tai tikrai super dalykas  thumbup.gif  aisku ne kasdien naudoju,tik jei kur iseinu ir tikrai sulygina odyte,paslepia nelygumus thumbup.gif ilgiau makiazas issilaiko mirksiukas.gif  tepu drekinamaji kremuka,kai susigeria baze,kai ta susigeria -krempudra ir tada meteoritus ir skaistalus tongue.gif  ir tikrai veidas neatrodo kaip nutinkuotas greiciau atvirksciai  mirksiukas.gif

Tai vat butent, man irgi net maziau pudros reikia naudojant bespalve makiazo baze bigsmile.gif Ir lygiau pasidengia bigsmile.gif Cia ir yra menas kuo naturaliau ir graziau atrodyt, tam ir reikia daugiausia pastangu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 30, 19:43)
Nusipirkau MAC makijazo pagrinda, dabar esu uzsienyje, kai grysiu, parasysiu atsiliepimus 4u.gif

Lauksim 4u.gif Gal dar yra aprasymas kur nors internete to makiazo pagrindo?
Atsakyti
Va toki aprasyma radau MAC makiazo pagrindo:
An ultra-fluid lotion formulated with special-effect silicones. Calms and soothes the skin, blots away excess oil, and evens out skin redness. Improves the laydown and application of foundation or powder.
30 ml
Atsakyti
pora kartu panaudojau MUFE All Mat baze - uzkimso poras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 01, 16:55)
pora kartu panaudojau MUFE All Mat baze - uzkimso poras  unsure.gif

Gal oda tokia, poros linkusios kimstis? unsure.gif Man su "Gosh" tikrai nesikemsa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 01, 20:32)
Gal oda tokia, poros linkusios kimstis?  unsure.gif Man su "Gosh" tikrai nesikemsa  g.gif

aha maniske linkusi kimstis doh.gif
Atsakyti
Gal galite patarti kaip del tos Make up for ever, man reiktu zalios, yra? Poros linkusios kimštis, ir ką ši bazė jas dar labiau užkimš? verysad.gif Kur galima būtų ją gauti, sarmose nelabai koks pasirinkimas. Kur galima Smashbox gauti? Per internetą dar neteko užsakitėti, atsiūstų į Lietuvą? Per kiek? Už kiek? bigsmile.gif
Atsakyti
žalią bazę turi Bourjois, Smashbox.
Smashobox galima nusipirkt "braškėse", tik reik gaudyt, nes dbr pvz. žalios makiažo bazės ten nėr. Kainuoja 38$.
Nuoroda į braškes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 sausio 2008 - 11:26
Maciau yra Artdeco makiazo baze.
Gal atsirastu bandziusiu? Butu idomu isgirst atsiliepimus...
Atsakyti
gal kas galit rekomenduot baze problematiskai odai?kad maskuotu geriau..sarmoj zwalgiausi,bet nelabai ka aptikau..
Atsakyti
Visur ieskojau bourjois zalios makiazo bazes bet nieku neradau.. g.gif
nes man reik tokios is ne brangiuju unsure.gif
Atsakyti