Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai keliaujantiems su katinu

Mano kacas kai paskutini karta sveriau, svere virs 5 kg, ne kiek storas, kiek stambaus sudejimo, tikras vyras biggrin.gif manau ir jo vieno MIAU butu per akis, "islaipintu" mus pusiaukelej lotuliukas.gif speju paliksiu mociutei, o po to ziuresim, nes cia dar ne greit tas isvykimas bus, bet jau is anksto reik galvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 21, 04:22)
jauciu ir man teks gabentis savo drucki i uzsieni. norejau pasiteirauti, del kates elgesio. maniskio su boksu net masinoje vezti neimanoma, isterikuoja, ka jau kalbeti apie lektuva. isprotetu keleiviai nuo rekimo ir pati bijau kad katinui su sveikata blogai nebutu  unsure.gif  nebe pirmos jaunystes musu Maksas  unsure.gif  nejau nera kokiu vaistuku, kad ramesnis butu, ar labai jie kenkia? kaip jus tvarkotes su gyvunu elgesiu keliones metu? buciau dekinga uz informacija  4u.gif

Keliu temą į viršų, turiu lygiai tokį pat klausimą, kaip pacituotas. Po truputį imu nujausti, kad metų intervale teks keisti savo dislokacijos vietą. Katytė mano buvus laukinukė, nuo mažens prie kelionių nepripratinta, jai milžiniškas stresas būna net kelionės pas veterinarą metų, transportery kniaukia iki užkimimo, ant rankų paimta irgi nenurimsta. Bijau, kad su tokiais „koncertais“ ir iki lėktuvo nenueisim. O mergaitės savo palikt irgi jau nebegaliu. smile.gif Gal yra kokių būdų ją apramint? Ką iš vis šiuo atveju įmanoma padaryti? Su veterinaru, aišku, prieš keliaujant bus pasitarta, bet informaciją jau renkuosi...
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2009 10 31, 01:27)
. Po truputį imu nujausti, kad metų intervale teks keisti savo dislokacijos vietą. Katytė mano buvus laukinukė, nuo mažens prie kelionių nepripratinta, jai milžiniškas stresas būna net kelionės pas veterinarą metų, transportery kniaukia iki užkimimo, ant rankų paimta irgi nenurimsta. Bijau, kad su tokiais „koncertais“ ir iki lėktuvo nenueisim. O mergaitės savo palikt irgi jau nebegaliu. smile.gif Gal yra kokių būdų ją apramint? Ką iš vis šiuo atveju įmanoma padaryti? Su veterinaru, aišku, prieš keliaujant bus pasitarta, bet informaciją jau renkuosi...

Yra puikus homeopatinis preparatas-39 First Aid Remedy (Bach- Globully Concentrate), Lietuvoje kazkaip neradau katems,yra tik sunims panasus.As pirkau parodoje Lenkijoje.Tik kaip ir kt homeopatinius reikia pradet anksteliau pries kelione.Neturi pasalinio poveikio,nesukelia mieguistumo ir pan,pagooglinkt-rasit,sekmes biggrin.gif
P.S.yra jo ir lasiukais.
Atsakyti
Mano kačiukui du men, planuoju sausi isvykti i DB ilgam laikui. Žinau, kad kačiukus reikia skiepyt trijų mėn ir po to laukti 6 men... taciau gal yra kokiu kitu budu apeiti sita dalyka? neisivaizduoju kaip reiketu issiskirt su savo puku kamuoliuku ir net nematyt kaip jis uzauga... sad.gif(( Esu visiskoj nevilty...
Atsakyti
Mane irgi domina sis klausimas, gal galetu kas padet? 4u.gif Kokia tvarka galioja norint issivezt kate i Didziaja Britanija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 12 04, 15:37)
Mane irgi domina sis klausimas, gal galetu kas padet? 4u.gif Kokia tvarka galioja norint issivezt kate i Didziaja Britanija? g.gif

http://www.veterinar....php?page=23#db Cia informacija del isvezimo gyvunu i Didziaja Britanija. smile.gif
Cia taip pat parasyta is kokiu saliu i Didziaja Britanija gyvunelis gali keliauti laisvai,be pasiutliges titru nustatimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaI: 04 gruodžio 2009 - 17:50
QUOTE(MamaI @ 2009 12 04, 17:49)
http://www.veterinar....php?page=23#db  Cia informacija del isvezimo gyvunu i Didziaja Britanija.  smile.gif
Cia taip pat parasyta is kokiu saliu i Didziaja Britanija gyvunelis gali keliauti laisvai,be pasiutliges titru nustatimo.

O nuo 2004 metu tikrai nieks nepasikeite? g.gif
Atsakyti
ir man aktualu.
gal kas skridot su ryanair i GB su katinu??
dar toks klausimas, vaziojant su savo auto, o jei ne su keltu o per tuneli vaziot?
o su keltu gal is tikro galima ramei paslept narva po rubais ir viskas?
o kas butu jei pagautu?
nes labiausei nervina tas kraujo tyrimo laukimas.
Atsakyti
QUOTE(dejatel @ 2010 01 04, 15:42)
ir man aktualu.
dar toks klausimas, vaziojant su savo auto, o jei ne su keltu o per tuneli vaziot?
o su keltu gal is tikro galima ramei paslept narva po rubais ir viskas?
o kas butu jei pagautu?

Apie veterinarinius reikalvimus vykstant į Britaniją, galite paskaityti Čia

Dėl leistino maksimalaus gyvūno svorio pasiimti jį į lėtuvo saloną ir dėl reikalavimų transporteriui reikia kreiptis į avialinijas, arba tiesiog pasiteirauti agentūroje, perkant avia bilietą. Su keltais nesusidūrusi, bet turbūt taip pat reikia kalbėti su keltų linijų atstovais.
Dėl slėpimo - nemanau, kad teisingas sprendimas. O jeigu pagaus, tai greičiausiai dar ir baudą gausite ir katiną karantinui uždarys g.gif (čia tik mano pamastymai ax.gif )

Lengvos kelionės!
Atsakyti
QUOTE(dejatel @ 2010 01 04, 14:42)
pigių skrydžių avialinijos kaip Ryanair, Easyjet, Wizzair,.. neskraidina jokių naminių gyvūnų mirksiukas.gif

Manau kad lengviausia būtų vežantis mašina, jei ką galima kuom nors uždengti box'ą.. ir kažin, ar kas tikrina mašinas taip jau šiais laikais blink.gif . Apskritai tik UK tokia tvarka.. unsure.gif
Arba atsivežkite katę tiesiog po tų 6 mėnesių, viską susitvarkę, vėliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 04 sausio 2010 - 22:43
QUOTE(dejatel @ 2010 01 04, 15:42)

Na as tai jau susitaikiau su ta mintim, kad teks mazyle pusei metu palikti LT.. Absurdiski UK istatymai.
Bet kazkaip atsisakiau tos minties prasivezti nelegaliai, baisu jei paskus kokie kaimynai, patikrins, uzbauduos,o jei dar atimtu... Sake ten labai grieztai, net valkataujanciu gyvunu nerasta.
Kita menesi darysim kraujo tyrima ir lauksim.. sad.gif
Atsakyti
o tai truputeli nesupratau, mums veterinare pasake, kad po skiepo nuo pasiutlige turi praeiti 30 dienu tada daro titra, ir kai gauna atsakyma tai tada dar 6 menesius?? ar as teisi? nes temos pradzioje radau tai, kad po skiepo turi praeiti ne 30 dienu imant krauja titrui o vos ne 3 menesiai...

gal yra tokiu, kurie neseniai veze katina i UK ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti