aga liabai gerai:))
O ar idejus nuotrauka konkursui dar galima ja pakeisti ar pakoreguoti? Ar taip jau ir viskas, kai patvirtina?
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 01, 22:39)
Taip, vienas iš prizų - gana solidus dovanų kuponas apsipirkti vienoje seksualių apatinių parduotuvėje.
Taigi, kaip ir žadėjau pristatau vieną iš mūsų konkurso rėmėjų, kurio suteiktas prizas yra laaabai pikantiškas
Elektroninė parduotuvė "Amūro žvaigždės" , pristatanti visame pasaulyje žinomų JAV firmų Coquette, Dreamgirl, Elegant Moments, Fantasy, Faris, Leg Avenue, Minor Creations, Risque, Sharron Leslie ir Shirley of Hollywood elitinį moterišką apatinį trikotažą.
[attachmentid=10643]
Aš tai dar nežinau ar vyrui ką pirkčiau ar sau. Yra ten tokių modeliukų fainų skiltyje "Nestandartiniai komplektai" - Queen Size
i | Nuotrauką galima pakeisti kol neprasidėjo balsavimas. Kai kurios nuotraukos nėra patvirtintos, nes jų kraštai po skanavimo neapkirpti arba pasukta ne tuo kampu ir pan. Taip par nusprendėme įvesti taisyklę, kad į konkursus nebus priimami fotokoliažai - nuotraukos, kuriose įdėti įvairūs kompiuteriniai specefektai. |
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 02, 23:52)
Taip par nusprendėme įvesti taisyklę, kad į konkursus nebus priimami fotokoliažai - nuotraukos, kuriose įdėti įvairūs kompiuteriniai specefektai. [/info]
Bet tuomet ir profesionaliu reiketu nepriimt, nes profesionalus fotografai irgi 'pasistengia' (ivairiom priemonem), kad nuotrauka atrodytu kuo geriau, imantriau...
Zvirbliukas, man rodos tikrai nera problemos jei santuoka ne baznytine
as pati fotkeje stoviu su juodu paltu jau daug kas uzklause ar tuokiausi vilkedama juoda kostiumeli tai meginu aiskintis ... toje fotkeje mes tik ka susirase, kadangi jau ruosemes iseiti, apsivilkom paltus. fotografo profesionalaus neturejom, tai buvom fotkinam bile kaip ir bile kada tiesiog ta nuotraukyte man pasirode grazi, net neiskarto suvokiau, kad dedu "juoda nuotaka" i konkursa :lol mano sukne po paltuku balta, linine
as pati fotkeje stoviu su juodu paltu jau daug kas uzklause ar tuokiausi vilkedama juoda kostiumeli tai meginu aiskintis ... toje fotkeje mes tik ka susirase, kadangi jau ruosemes iseiti, apsivilkom paltus. fotografo profesionalaus neturejom, tai buvom fotkinam bile kaip ir bile kada tiesiog ta nuotraukyte man pasirode grazi, net neiskarto suvokiau, kad dedu "juoda nuotaka" i konkursa :lol mano sukne po paltuku balta, linine
Rasma, tavo nuotrauka "kur nesa sparnai" ? jei suklydau, tai persiprasau
Zvirbliuke, neatspeju kur tavo nuotrauka
Zvirbliuke, neatspeju kur tavo nuotrauka
Oi, koks viliojantis prizas Po gimdymo dar neteko nieko panasaus isigyti, butu puiki pradzia pradeti puostis