Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

manau kad gali buti, nes yra gi ir tokiu nuotrauku ir ne su baltom suknelem, ir ne prie baznycos, net ne prie zagso ar dar kazkokiu atributu.
Pabandyk
Atsakyti
Kai paspaudziu ant to skaiciuko tai rodo aisbergus smile.gif

O mano fotkes dar nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 02 02, 15:10)
O paziurejau dalyviu sarase raso kad kaikurios deda ne po viena foto! Galima taip????

man atrodo, ten visi dalyviai visuose konkursuose - kai kas dalyvauja ir shirdelese ir zhindanchiu mamu, tai ir gaunasi dvi fotkes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 12:55)
Tai man šitą klausimą ir užduot reikia- nes būtent aš esu tas atvejis- susirašę, bet be vestuvių ir, aišku, be vestuvinių foto.  tongue.gif  Tagis, neradau nieko keisto- konkurso pavadinimas apie meilę- atsidarai- daug vestuvinių foto. Nesupratau, kur čia jausmai paslyst gali?

Ir kur čia tas jaunavedžių begėdiškumas? Gi du suaugę ir laisvai apsisprendę  žmonės pradeda naują gyvenimo skyrių, bučiniai, meilūs apsikabinimai, rūpestis, nerimas kartais, laimė...  smile.gif Kur problema, Vobla?  mirksiukas.gif

Kadangi mano postas perkeltas iš kitos temos iškrito iš konteksto- tai į jį ir neatsakinėsiu. Neišprovokuosi tongue.gif
Atsakyti
as irgi niekaip negaliu idet isavo foto :cry
padekit ka daryt?
Atsakyti
jeigu nusiusiu foto forumas@supermama.lt tai kaip man uzpildyti ta parasika?
Atsakyti
inguta
kaip įdėti aprašyta čia smile.gif
http://www.supermama...showtopic=19797
Atsakyti
JEEEE!!! Pagaliau ir as papuoliau biggrin.gif
Aciu Supermama smile.gif
Atsakyti
Valio, viena šimtaprocentinė nuotrauka-favoritė jau tikrai yra thumbup.gif Gaila, kad dar balsuoti negalima.
Atsakyti
tai as taip viska ir dariau, bet kad man neiseina jos niekaip prikabint. taigi supermama, as jums issiunciau savo foto el.pastu, gal man pagelbesit?
Atsakyti
Aš ir pati laukiu balsavimo ax.gif. Bet dar daug laiko, atsiras dar daug gražių nuotraukyčių. wub.gif
Atsakyti
Ai gal pradedam dabar balsuot laugh.gif
Supermama, o kai prasideda balsavimas, uotrauku jau nebeidesi, ane?
Atsakyti