Racegirl labai dziaugiuosi uz tave... Nu kaip smagu..
Sveikutes,
aciu visoms merginoms, balsavusioms uz musu nuotraukele Uzemem trecia vieta ir manau, kaip naujokei visai neblogai. Tikrai labai dziugu, nesitikejau, nes buvo tiek puikiu nuotrauku:D
aciu visoms merginoms, balsavusioms uz musu nuotraukele Uzemem trecia vieta ir manau, kaip naujokei visai neblogai. Tikrai labai dziugu, nesitikejau, nes buvo tiek puikiu nuotrauku:D
Tai jau baigesi balsavimas Nu blyn, spejau prabalsuot tik uz "Gera,kad tu salia"..Kaip as cia susimoviau-maniau iki siandien balsavimas..
Na, gerai,kad dar vienas favoritas gavo ta papildoma priza
O del "Vienuoles.." gaila
Na, vis tiek sveikinu visas nugaletojas
Na, gerai,kad dar vienas favoritas gavo ta papildoma priza
O del "Vienuoles.." gaila
Na, vis tiek sveikinu visas nugaletojas
Va ir aš galvojau, kad iki 14-os, kad šiandien nubalsuosiu. Taip ir liko iš tų mano 15 neišrinktos trys. Bet nugalėtojų trijulės mano balsavimas nebūtų pakeitęs, sveikinu jas Ir visas kitas taip pat sveikinu, šaunuolės
sveikinu nugaletojas
o man, matyt, teks savo nuosava makaule po kapishonu pasikasyt ir sumastyti, kaip gi ta valentino diena pazhymeti bet kuriuo atveju, achiu balsavusiems
o man, matyt, teks savo nuosava makaule po kapishonu pasikasyt ir sumastyti, kaip gi ta valentino diena pazhymeti bet kuriuo atveju, achiu balsavusiems
kur galeciau pamatyti kas laimejo? noreciau iskart foto pamatyti... gal galite padeti?
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 02 13, 21:31)
kur galeciau pamatyti kas laimejo? noreciau iskart foto pamatyti... gal galite padeti?
nueik CIA ir pamatysi kas laimejo
Didelis dekui
Sveikinu visas nugaletojas ir su meiles diena
Aciu visoms balsavusioms
Ir aciu Supermamai uz konkursa ir uz priza
Ir aciu Supermamai uz konkursa ir uz priza