As irgi is pradziu neradau nuotraukos, uz kuria labai norejau prabalsuoti. Galvojau, kad taip pat iseme "Geliu vaikus". Matyt, kai labai ieskai, tai ir sunku rasti. O juk visu nuotrauku tiek daug!
QUOTE(Jūra_ @ 2005 02 09, 16:46)
Ir to pasekoje konkursai nebetenka prasmės...
kaip tik atvirksciai, nes jau yra labai daug susibendravusiu senbuviu, kurios balsuoja uz savo drauges, pazystamas...kuo daugiau naujokiu ,tuo daugiau tikslumo
QUOTE(babuska @ 2005 02 10, 00:03)
kaip tik atvirksciai, nes jau yra labai daug susibendravusiu senbuviu, kurios balsuoja uz savo drauges, pazystamas...kuo daugiau naujokiu ,tuo daugiau tikslumo
Aš visiškai pritariu. Dažnai nesmagiai pasijaučiu, nes toks vaizdas, kad čia draugių pasiplepėjimo klubelis. Ir kadangi dalis jūsų esat draugės, tai žinoma vienos už kitas ir balsuosit. Tai juk naturalu. Šiaip tai keista, kad toks konkursas tiek emocijų visom sukėlė.
QUOTE(Jurgitar @ 2005 02 10, 00:16)
Aš visiškai pritariu. Dažnai nesmagiai pasijaučiu, nes toks vaizdas, kad čia draugių pasiplepėjimo klubelis. Ir kadangi dalis jūsų esat draugės, tai žinoma vienos už kitas ir balsuosit. Tai juk naturalu. Šiaip tai keista, kad toks konkursas tiek emocijų visom sukėlė.
VISOS NORI LAIMETI
QUOTE(Jurgitar @ 2005 02 10, 00:16)
o tu jauskis smagiau ir nesinervuok , nes jau po 100 zinuciu pasijausi daug geriau. o del balsavimo, tai visko buna, nebutinai, kad tu naujoke , tai negausi balsu, tiesiog, as to nesivaikau ( ir daug dar tokiu yra) ir stengiuos balsuoti uz man patinkancias nuotraukas
QUOTE(Jurgitar @ 2005 02 09, 17:16)
dauguma draugiu irgi dalyvauja, tai nedauguma balsuos uz konkurentes as balsavau uz vienintele senbuve, bet vien del to, kad jos foto man jau nuo senesniu laiku labai patiko kiti du balsai atiteko vyrui vejanciam gulbe nuo zmonos ir porai su mazyliu tarp ju
QUOTE(Sfinxute @ 2005 02 09, 17:39)
kaip malonu aciu
nu sakes, cia tuuuuu o mes dar cia chate svarstem kas ta zavi porele
MATOT NAUJOKES, SENBUVIAI SENBUVIU NET NEPAZYSTA
QUOTE(TauRe @ 2005 02 10, 00:41)
nu sakes, cia tuuuuu o mes dar cia chate svarstem kas ta zavi porele
aha, cia mes islindom i dienos sviesa
QUOTE(Sfinxute @ 2005 02 09, 17:41)
aha, cia mes islindom i dienos sviesa
labai grazi foto, noreciau, kad laimetumet