Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(hereja @ 2005 02 01, 22:14)
Kokie nors sexovi...apatiniai arba naktiniai...arba patalyne valentiniska... arba cekiai kuriam nors is minetu daiktu... arba...slaptas pasimatymas...arba g.gif

And the winner issssss... first.gif Hereja

Parašyk man kada galėsi atsiimti puodelį su supermama.lt logo mirksiukas.gif

Taip, vienas iš prizų - gana solidus cool.gif dovanų kuponas apsipirkti vienoje seksualių apatinių parduotuvėje. wub.gif

Ačiū visoms sudalyvavusioms blic-mini-konkurse notworthy.gif biggrin.gif

Laukiu Jūsų vestuvinių foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 01, 22:39)
And the winner issssss... first.gif Hereja 

Parašyk man kada galėsi atsiimti puoduką su supermama.lt logo  mirksiukas.gif

Taip, vienas iš prizų - gana solidus  cool.gif  dovanų kuponas apsipirkti vienoje seksualių apatinių parduotuvėje. wub.gif

Ačiū visoms sudalyvavusioms blic-mini-konkurse  notworthy.gif  biggrin.gif

Laukiu Jūsų vestuvinių foto  mirksiukas.gif

Ouuu jeeeeeeeeeee..... jega!!! clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif first.gif
Aciu labai ax.gif drinks_cheers.gif
Ale kaip atsiimt? As is Kauno unsure.gif
Atsakyti
Sveikinimai herejai thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 02 01, 23:00)
Sveikinimai herejai thumbup.gif saunuole 4u.gif

Aciukas ax.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 01, 21:41)
Kam neišeina įdėti nuotrauką, siųskite man el.paštu forumas@supermama.lt, tik prieš tai paraišką užpildykite - kitaip negalėsiu įdėti.  smile.gif

Ačiū už pagalbą 4u.gif , išsiunčiau savo foto ax.gif
Atsakyti
Kaip laimėt konkursą, kai tiek gerų foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:12)
Jau naujas konkursas yra. Einam ieškot..maža kas.. Gal kokia šleiva pasirodė, pati to nežinodama (aš save irgi į tai įtraukiu, nes išvis neturiu jokio skonio ir dažnai nesuprantu be kitų pagalbos kas galima smile.gif )

O jo...mačiau jau- yra prie ko priskabint, bo ne visikaip reikiant nupudruoti...Įdėčiau savo foto, ale bijau pažeist savo diedo teises į privatumą... O kaip gi be diedo- juk aiškai parašyta, kad širdelės privalo būti dvi pusės...Gal sakau photošopu kokio pono Byno snukelį prisegti?
Atsakyti
O jetus..diedo privatumas doh.gif doh.gif Kaip nepagalvojau..nabagas..gi gyvenimą žmogui galiu sulaužyt jei kokiai panikei meluoja, jog nevedęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:27)
O jetus..diedo privatumas doh.gif  doh.gif Kaip nepagalvojau..nabagas..gi gyvenimą žmogui galiu sulaužyt jei kokiai panikei meluoja, jog nevedęs biggrin.gif

Rsma, tu neatsiklaus vyro leidimo dedi jo foto į internetą? Jo. Toli eisit. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:17)
Kaip laimėt konkursą, kai tiek gerų foto ax.gif

Įdėti geriausią mirksiukas.gif
Atsakyti
Rasma, na keista, kad i kito zmogaus nora neatsizvelgi, vis tik manau turi gerbti kito nuomone - ar jis tavo vyras ar ne. Mano vyras taip pat priestarauja tam kad deciau ji. Galima issisukt is tokios situacijos, turiu nuotrauka kur jis matosi minimaliai, bet pagrindinis dalykas kodel nusprendziau nedet, kad po siu diskusiju pagalvojau, nieko ji neypatinga, nesokiruojanti ir ne "raw", taip sakant jokio siuolaikinio meno... NeCypdavatkems matyt per estetiska butu.

Vis tik geriau eisiu photosig.com paziurineti, bent sio to dusiai gauni, ko nuotraukose ir ieskau - momento, nuotaikos, cinkelio, minties, kuria supranti is netiketo rakurso, uzuominos smile.gif Arba tiesiog grazaus vaizdo. Nes buities ir taip gyvenime per akis.
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 09:31)
Rsma, tu neatsiklaus vyro leidimo dedi jo foto į internetą? Jo. Toli eisit.  blink.gif

O mes jau toli ir nuėję biggrin.gif
Foto ne "jo", o "mūsų". Mes ten dviese ir pusė foto nori dalyvauti konkurse blush2.gif Jei kita pusė to nenori, tai tegu ir nedalyvauja biggrin.gif
Atsakyti