Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 09, 14:34)
Na o aš šį kartą perleidau balsavimo teisę savo dukrai  ax.gif  Na ir išrinko, visai neblogai: su gulbe (nelįsk...), su kaulu (jei būsi geras, gausi daugiau) ir su skrendančiais balandžiais  thumbup.gif  Šis pasirinkimas visiškai neįtakotas iš šalies. Kaip matosi, vaikas ieškojo "prikolų", o ne garderobo įmantrybių ar "meniškumo", kurį kiekvienas supras savaip. Va taip va  drinks_cheers.gif

Man irgi ta su gulbem liuks! smile.gif
Atsakyti
Man tai įtartinas toks staigus naujokų antplūdis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 09 vasario 2005 - 16:39
QUOTE(Jūra_ @ 2005 02 09, 16:28)
Man tai įtartinas toks staigus naujokų antplūdis. Rimtai.Ar nebus žmogeliai pas kokius bendradarbius ar draugelius kompuose "naujais" nariais prisiregistravę?

Manau nebus, tereikia paziureti i registracijos data. As pavyzdziui irgi ilgai nesireiskiau, nuo lapkricio menesio. Todel, kad susikuriau nick'a ir ji tuoj pat pamirsau. Slaptazodi prisiminiau, o nick'o ne doh.gif Dekui SuperMamai, kad pakviete i konkursa, pavadinusi mane mano registruotu vardu! yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimamamyte: 09 vasario 2005 - 16:37
Jura, na kaip tau negeda, is kur toks itarumas ir tokiom didelem raidem dar laugh.gif
Naujus narius isbaidysi. As tai ziurejau visas is eiles ir balsavau. Biski ne uz tas, kurias nusiziurejau is pradziu, bet kad graziu buvo daug. Zodziu balsavau uz tas, kurios issiskyre is minios. Bet man pritruko keliu baslu dar smile.gif
Atsakyti
siaip man irgi keistas toks naujoku masinis dauginimasis g.gif ir manau, kad 20 zinuciu yra mazokas rodiklis, kad zmogus galetu balsuoti, nes tiek zinuciu galima labai greitai pricatinti schmoll.gif gal skaiciu reiketu didinti bent iki 50? g.gif arba ivesti nario buvimo minimalu termina g.gif nu bet kol kas korupcija klesti schmoll.gif

P.S. uz sirdeles dar nebalsavau, neturiu kada, gal namie reiks ta padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2005 02 09, 16:36)
Jura, na kaip tau negeda, is kur toks itarumas ir tokiom didelem raidem dar  laugh.gif
Naujus narius isbaidysi.

Krūva naujokų užsiregistravo būtent per šias dvi dienas mirksiukas.gif
Tikri ir rimti nariai nepabėgs. Tiesiog internetas suteikia tokią galimybę nuodėmiauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir to pasekoje konkursai nebetenka prasmės... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 09 vasario 2005 - 16:45
as tai prisiregistravau visai neseniai, bet tik noredama informuoti mergaites apie fotografo bei muzikantu paslaugas, nes pati esu labai jomis patenkinta ir norejau parekomenduoti kitoms, ir visai atsitiktinai pamaciau konkursa..nusprendziau sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
o tai kur cia galima prabalsuoti ax.gif
Atsakyti
Du balsus atidaviau, o viena laikau, nzn uz ka smile.gif Balsavau uz ta viena, kur jaunikis buciuoja jaunaja, o veidu nesimato - ta man topine smile.gif Ir dar prabalsavau uz ta, kur jaunoji su jaunuoju ir vidury mazius - silta tokia smile.gif Trecia balsa norejau atiduot uz tokia kur aguonu lauke, bet nesupratau - kazkur ana dingo, kol balsuot prisiruosiau. Netvarka smile.gif Ka, palaikyt negalejot? dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 vasario 2005 - 20:36
Noa, kad yra ta foto su aguonom, akyliau pasižiūrėk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2005 02 09, 18:53)
o tai kur cia galima prabalsuoti ax.gif

Spausk virsuje ant puslapio virsuje esancios nuorodos fotokonkursai ir pamatysi. Yra trys konkursai. Vienas, deja, jau baigesi. Dabar galima balsuoti uz vestuvines nuotraukas, isdidinus viena nuotrauka, apacioje jos rasi [Si nuotrauka geriausia] ar pan.

Ech, as jau prabalsavau 4u.gif Jauciuosi tokia pareiga atklikusi, nes del pries tai buvusio konkurso, tai per ilgai galvojau ir tesuspejau tik viena balsa atiduoti schmoll.gif . Ir jus nepadarykit tokios klaidos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimamamyte: 09 vasario 2005 - 20:54