matyt, savininkas neatsirado
QUOTE(Zanetux @ 2005 02 09, 11:05)
Nick'ai tikrai bus prie nuotrauku, kai bus pateikti balsavimo rezultatai
Du balsus jau atidaviau, bet kam trecia duot - nezinau...
Tai va as irgi du balsus atidaviau, bet trecio nerandu kam duoti gal iki balsavimo pabaigos sugalvosiu
QUOTE(Zanetux @ 2005 02 09, 11:05)
Nick'ai tikrai bus prie nuotrauku, kai bus pateikti balsavimo rezultatai
Atiduok uz mano nuotrauka
QUOTE(rokute @ 2005 02 09, 11:53)
Tai va as irgi du balsus atidaviau, bet trecio nerandu kam duoti gal iki balsavimo pabaigos sugalvosiu
Ir tu uz mano balsuok
As jau irgi atidaviau savo balsus Nuomones nesu pratusi keisti, tai jau ir nebekeisiu Issirinkau tris nuotraukytes, kurios man atrode siek tiek kitokios, paprastos ir zymiai nuosirdesnes Nu man taip atrode Smagu, kai tokie konkursai yra...
Na o aš šį kartą perleidau balsavimo teisę savo dukrai Na ir išrinko, visai neblogai: su gulbe (nelįsk...), su kaulu (jei būsi geras, gausi daugiau) ir su skrendančiais balandžiais Šis pasirinkimas visiškai neįtakotas iš šalies. Kaip matosi, vaikas ieškojo "prikolų", o ne garderobo įmantrybių ar "meniškumo", kurį kiekvienas supras savaip. Va taip va
Man tai keista, kad naujokas ar ne nustatoma pagal parašytų žinučių kiekį, o ne pagal išbūtą laiką. Na, bet nesvarbu, parašysim tas žinutes.
O, iškilo man čia toks klausimas. Niekad anksčiau nedalyvavau nuotraukų konkursuose supermamoj, tai nežinau. Kaip žinoti ar už tave kas nors pabalsavo ar ne? Ar rezultatai bus matyt tik pasibaigus konkursui, ar juos galima pamatyti ir konkurso eigoje?
TIK PASIBAIGUS KONKURSUI
Kenga, o kaip tavo fotke vadinasi? Gal ir balsavau jau? Pasakyk