Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

matyt, savininkas neatsirado unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 02 09, 11:05)
Nick'ai tikrai bus prie nuotrauku, kai bus pateikti balsavimo rezultatai mirksiukas.gif
Du balsus jau atidaviau, bet kam trecia duot - nezinau... doh.gif

Tai va as irgi du balsus atidaviau, bet trecio nerandu kam duoti g.gif gal iki balsavimo pabaigos sugalvosiu g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 02 09, 11:05)
Nick'ai tikrai bus prie nuotrauku, kai bus pateikti balsavimo rezultatai mirksiukas.gif
Du balsus jau atidaviau, bet kam trecia duot - nezinau... doh.gif

Atiduok uz mano nuotrauka ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokute @ 2005 02 09, 11:53)
Tai va as irgi du balsus atidaviau, bet trecio nerandu kam duoti g.gif  gal iki balsavimo pabaigos sugalvosiu g.gif  doh.gif

Ir tu uz mano balsuok mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tai balsuoju uz foto " Ai, kaip saldu"....zinokit...uz drasa:))) tokia jaunoji nekompleksuota g.gif
Atsakyti
As jau irgi atidaviau savo balsus thumbup.gif Nuomones nesu pratusi keisti, tai jau ir nebekeisiu tongue.gif Issirinkau tris nuotraukytes, kurios man atrode siek tiek kitokios, paprastos ir zymiai nuosirdesnes thumbup.gif Nu man taip atrode ax.gif Smagu, kai tokie konkursai yra...
Atsakyti
Na o aš šį kartą perleidau balsavimo teisę savo dukrai ax.gif Na ir išrinko, visai neblogai: su gulbe (nelįsk...), su kaulu (jei būsi geras, gausi daugiau) ir su skrendančiais balandžiais thumbup.gif Šis pasirinkimas visiškai neįtakotas iš šalies. Kaip matosi, vaikas ieškojo "prikolų", o ne garderobo įmantrybių ar "meniškumo", kurį kiekvienas supras savaip. Va taip va drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai keista, kad naujokas ar ne nustatoma pagal parašytų žinučių kiekį, o ne pagal išbūtą laiką. Na, bet nesvarbu, parašysim tas žinutes. 4u.gif
Atsakyti
O, iškilo man čia toks klausimas. Niekad anksčiau nedalyvavau nuotraukų konkursuose supermamoj, tai nežinau. Kaip žinoti ar už tave kas nors pabalsavo ar ne? Ar rezultatai bus matyt tik pasibaigus konkursui, ar juos galima pamatyti ir konkurso eigoje?
Atsakyti
TIK PASIBAIGUS KONKURSUI
Atsakyti
Kenga, o kaip tavo fotke vadinasi? Gal ir balsavau jau? Pasakyk wub.gif
Atsakyti
as irgi jau atidaviau savo balsa tongue.gif tiksliau visus 3
Atsakyti