Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(Puzin @ 2005 02 09, 10:41)
As tikrai balsuociau uz "juk zinau kad tu ne vienuole" na o del kitu dar neapsisprendziau 4u.gif

O as zadu balsuoti uz ta, kur su gulbem. Saunus vyras, nenori daugpatystes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(philps @ 2005 02 09, 10:46)
O as zadu balsuoti uz ta, kur su gulbem. Saunus vyras, nenori daugpatystes biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Labutis

Kodel naujokai ignoruojami :cry: Kodel jiems neleidziama balsuoti :cry:
Del objektyvumo...... ?
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2005 02 09, 10:51)

Ka ta sypsena reiskia - tavo nuotrauka? Jei taip, tai tikrai nebloga rolleyes.gif
Atsakyti
Ne ne mano tiesiog gerai parasei . jau kazkas ant musu pyksta reik krautis daiktus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2005 02 09, 10:29)
Jei naujokai negali balsoti, tai mes (naujokai) galim balsoti tarpusavije ir nustatyti "naujoku simpatiju priza" thumbup.gif

Teisingai siulau taip ir padaryti 4u.gif
Atsakyti
Sis konkursas manau visai neblogas, seniai bematytu veidu atradau thumbup.gif Ir dar suzinojau, kad zmogus jau apsivede 4u.gif Gaila, tik kad niku nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis @ 2005 02 09, 11:03)
Sis konkursas manau visai neblogas, seniai bematytu veidu atradau  thumbup.gif  Ir dar suzinojau, kad zmogus jau apsivede  4u.gif Gaila, tik kad niku nera  ax.gif

Nick'ai tikrai bus prie nuotrauku, kai bus pateikti balsavimo rezultatai mirksiukas.gif
Du balsus jau atidaviau, bet kam trecia duot - nezinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2005 02 09, 10:58)
Ne ne mano tiesiog gerai parasei . jau kazkas ant musu pyksta reik krautis daiktus  sad.gif

pyksta tai pyksta. daznai buna kvailu nesusipratimu. Jums siulyciau pasireikst kituose forumo skyreliuose, surinksit lengvai tas 20 zinuciu ir galesit balsuoti wink.gif
Atsakyti

i 
Anksčiau buvo atveju (ir nemažai), kai konkurso dalyviai registravosi forume po N kartu, tik kad galėtų balsuoti už save. Todėl ir buvo įvesta ši taisyklė - naujokai (20 žinučių neturintys dalyviai) negali balsuoti.  

Atsakyti
Na suprantu gal kam nemalonu tiesiog reiskiames ten kur pacioms idomu, bet jei ka sorry
Atsakyti
O kur dingo ta nuotrauka, kur jaunieji bega i miska g.gif Man ji visai idomi pasirode ax.gif
Atsakyti