Administratorių bei moderatorių maloniai prašau neištrynineti žinučių. Tai savotiškas pažeminimas, nes aš nei keikiausi, nei ką nors įžeidinėjau - tik savo nuomonę išsakiau. Korektiškai ir su jumoru. Dabar tai SUPYKAU.
Jūra, jei kažkas iš moderatorių pašalino žinutes, tikriausiai jas priskyrė prie chat'o.
Nes man asmeniškai norisi SuperBabos kai kurias žinutes pašalinti, bet laiko nėr skaityti nuo N puslapio, kada ten visas chatas prasidėjo.
Nes man asmeniškai norisi SuperBabos kai kurias žinutes pašalinti, bet laiko nėr skaityti nuo N puslapio, kada ten visas chatas prasidėjo.
Man asmeniskai labai patiko "Visada tave mylesiu" Na, ir "Mums pakeliui..." visai nieko
Kazko labai jau daug tu jaunuju rugiuose pasiklydo Na, idejo viena, - buvo grazu. o toliau - kuriu velniu kartoti??? Mol "ir mano, ir mano tokia grazi! ir mes pasiklydome!" Atsoko noras nors uz viena tokia balsuoti, o galvojau...
Siandien parasiau Auges az del vienos nuotraukos, bet ji kazko nesureagavo "Seimynine laime" - dvi nuotraukos. Pagal taisykles vienas dalyvis gali viena nuotrauka konkursui pateikti. tai kaip cia taip "pramazali"?
P.S. Pasitikrinau, ar berete vietoje. Vietoje - tokia megzta megzta
Siandien parasiau Auges az del vienos nuotraukos, bet ji kazko nesureagavo "Seimynine laime" - dvi nuotraukos. Pagal taisykles vienas dalyvis gali viena nuotrauka konkursui pateikti. tai kaip cia taip "pramazali"?
P.S. Pasitikrinau, ar berete vietoje. Vietoje - tokia megzta megzta
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 08, 17:17)
Jūra, jei kažkas iš moderatorių pašalino žinutes, tikriausiai jas priskyrė prie chat'o.
o ka dar galima ir zinutes pasalinti???kokios pobudzio jos turetu buti , kad pasalinamos, ar keiksmazodziai?
Kenga, pažiūrėsiu kas ten per nuotrauką, teks tada vieną iš jų iškirpti
Babuska, chat'ą trinam (skaityk taisykles), ne tik keiksmaždožius.
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 08, 19:16)
Kenga, pažiūrėsiu kas ten per nuotrauką, teks tada vieną iš jų iškirpti
sorry
o kuri tavo nuotrauka siame konkurse(pavadinimas), nes aname konkurse, net nezinojau, kad cia tavo nuotrauka ir uz ja pabalsavau labai grazus lelius
QUOTE(babuska @ 2005 02 08, 16:50)
o ka dar galima ir zinutes pasalinti???kokios pobudzio jos turetu buti , kad pasalinamos, ar keiksmazodziai?
galima,galima-vat parasei tipiska zinute pasalinimui
kaip beje ir as
Sian is pat ryto nustebau, kad negaliu pareiksti savo nuomones konkurse, nors pati dalyvauju
As irgi noriu balsuoti
Galetu buti leista toms naujokems, kurios dalyvauja ...
Galetu buti leista toms naujokems, kurios dalyvauja ...