Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

Administratorių bei moderatorių maloniai prašau neištrynineti žinučių. Tai savotiškas pažeminimas, nes aš nei keikiausi, nei ką nors įžeidinėjau - tik savo nuomonę išsakiau. Korektiškai ir su jumoru. Dabar tai SUPYKAU.

Atsakyti
Jūra, jei kažkas iš moderatorių pašalino žinutes, tikriausiai jas priskyrė prie chat'o.
Nes man asmeniškai norisi SuperBabos mirksiukas.gif kai kurias žinutes pašalinti, bet laiko nėr skaityti nuo N puslapio, kada ten visas chatas prasidėjo.
Atsakyti
Man asmeniskai labai patiko "Visada tave mylesiu" thumbup.gif Na, ir "Mums pakeliui..." visai nieko ax.gif
Atsakyti
Kazko labai jau daug tu jaunuju rugiuose pasiklydo mirksiukas.gif Na, idejo viena, - buvo grazu. o toliau - kuriu velniu kartoti??? Mol "ir mano, ir mano tokia grazi! ir mes pasiklydome!" Atsoko noras nors uz viena tokia balsuoti, o galvojau...
Siandien parasiau Auges az del vienos nuotraukos, bet ji kazko nesureagavo unsure.gif "Seimynine laime" - dvi nuotraukos. Pagal taisykles vienas dalyvis gali viena nuotrauka konkursui pateikti. tai kaip cia taip "pramazali"?
P.S. Pasitikrinau, ar berete vietoje. Vietoje - tokia megzta megzta rolleyes.gif smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 08, 17:17)
Jūra, jei kažkas iš moderatorių pašalino žinutes, tikriausiai jas priskyrė prie chat'o.
Nes man asmeniškai norisi SuperBabos  mirksiukas.gif  kai kurias žinutes pašalinti, bet laiko nėr skaityti nuo N puslapio, kada ten visas chatas prasidėjo.

o ka dar galima ir zinutes pasalinti???kokios pobudzio jos turetu buti , kad pasalinamos, ar keiksmazodziai? blink.gif
Atsakyti
Kenga, pažiūrėsiu kas ten per nuotrauką, teks tada vieną iš jų iškirpti biggrin.gif

Babuska, chat'ą trinam (skaityk taisykles), ne tik keiksmaždožius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 08, 19:16)
Kenga, pažiūrėsiu kas ten per nuotrauką, teks tada vieną iš jų iškirpti  biggrin.gif

Babuska, chat'ą trinam (skaityk taisykles), ne tik keiksmaždožius. mirksiukas.gif

sorry blush2.gif
o kuri tavo nuotrauka siame konkurse(pavadinimas), nes aname konkurse, net nezinojau, kad cia tavo nuotrauka ir uz ja pabalsavau ax.gif labai grazus lelius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 08 vasario 2005 - 19:42
QUOTE(babuska @ 2005 02 08, 16:50)
o ka dar galima ir zinutes pasalinti???kokios pobudzio jos turetu buti , kad pasalinamos, ar keiksmazodziai? blink.gif

galima,galima-vat parasei tipiska zinute pasalinimui biggrin.gif
kaip beje ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
Sian is pat ryto nustebau, kad negaliu pareiksti savo nuomones konkurse, nors pati dalyvauju cry.gif
Atsakyti
As taip pat Dena verysad.gif
Atsakyti
na tiktai merginos ir mamytes nesipykit, juk sitas konkursas skirtas geroms ir nuosirdzioms nuotaikoms artejancios valentino dienos proga sukurti:)))))
aciu visoms uz gera zodi apie mano foto (Tik meileje suradom vienas kita...)smile.gif)
Atsakyti
As irgi noriu balsuoti sad.gif
Galetu buti leista toms naujokems, kurios dalyvauja ...
Atsakyti