Man zavios nuotraukos : eiline diena rojuje ir geliu vaikai. Tokios, kaip sako, su "cinkeliu" -
O man irgi labai patinka Geliu vaikai, tada Tik meileje suradom vienas kita..., Laimingi.
Arba per daug itari esu, arba pastabi . Gera ta nuotrauka "Gera, kai tu salia", kai ziuri tame mazame formate. Praktiskai, tik ji ir matosi tarp visu kitu. Ir cia tokia perziuros sistema, kad sunku vienas su kitomis nuotraukomis palyginti, ar net tingisi jas atsidarineti... Bet supraskim kad normalus formatas yra atsidarius nuotrauka ir tada vertinkim!
Arba per daug itari esu, arba pastabi . Gera ta nuotrauka "Gera, kai tu salia", kai ziuri tame mazame formate. Praktiskai, tik ji ir matosi tarp visu kitu. Ir cia tokia perziuros sistema, kad sunku vienas su kitomis nuotraukomis palyginti, ar net tingisi jas atsidarineti... Bet supraskim kad normalus formatas yra atsidarius nuotrauka ir tada vertinkim!
QUOTE(SuperBaba @ 2005 02 08, 11:09)
Patinka tavo logotipas ir kitaip pati taves isisvaizduoti negaliu
QUOTE(vilko_puse @ 2005 02 08, 12:33)
vai vai vai. sita tema, kaip ir kitos, atidaryta tam, kad zmones issakytu savo nuomone. vienam grazu, kitam klaiku. as brudo nepilu tik tam, kad ji pilt. mano subjektyvia nuomone, is tu desimciu nuotrauku tik kelios issiskiria savo naturalumu, spontaniskumu, cinkeliu. i tas nuotraukas norisi ziureti, kadangi jose ne tik atvaizdas, juose - nuotaika. tam, kas ideda savo graziausios isimintiniausios ir kitokiausios dienos akimirkas, galiu pasakyti, kad mazai cia kas rupinasi del tos ju dienos. cia zmones ziuri nuotraukas, komentuoja, o namie ar darbe rodo ir garsiai zvengia ir dar garsiau komentuoja.
va tame ir esme tam kad issakytu o ne tam kad Pi..avotu ir piltu pamazgas
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 08, 12:28)
Patinka tavo logotipas ir kitaip pati taves isisvaizduoti negaliu
Aha, gera vaizduote turi beje tu i ta logotipa irgi uznesi, ar ne taip? blondine ir t.t.
SB,o tu turi ka nors pries blondines (smalsumas )
QUOTE(meduza @ 2005 02 08, 12:56)
SB,o tu turi ka nors pries blondines (smalsumas )
Zinoma ,kad ne juk as pati tokia smalsuole
Na mamytes, is pradziu gal buvo kiek juokinga, kai jus cia pliekiates tarpusavy, bet dabar jau nuobodoka tampa Manau, tema skirta, kad issakyti savo nuomone apie konkursa, patinkancias ar nelabai nuotraukas O cia pora mamu diskusija tarpusavy veda, o kitos turi skaityti Tai gal jei turit asmeniskumu, rasykit AŽ viena kitai Neuzimkit kaip sakant "eterio" be reikalo
QUOTE(temid@ @ 2005 02 08, 07:32)
man irgi atrodo kad ta foto GELIU Vaikai bei Gera kad tu salia, tai del reklamos nuolat minimos. toks vaizdas kad susirinko drauges ir tik apie jas vienas sneka, o juk kelis kartus yra grazesniu foto nei sitos, bet niekas apie jas ne zodzio. keista...
KAZKOKS ABSURDAS, JEI PATINKA NUOTRAUKA TAI ISKARTO KAZKOKIU PAZYSTAMU IESKO NE VIENOS DRAUGES NUOTRAUKOS, KAIP BEBUTU GAILA NERADAU , O TIK SAVO NUOMONE PAREISKIAU, O JEI PIKTA, KAD TAVO AR TAVO DRAUGIU NIEKAS NEAPTARINEJA, TAI MANAU CIA TIK SKONIO REIKALAS.
Ziuriu vis diskusija vesta vesta Nuotrauku nauju graziu ir idomiu yra. Kazin kaip kaip cia reiks balsuoti, nes lyg isimylejusi senasias esu ir jau naujos i sirdi nebetelpa
SuperBaba, užteks chatinti.
Gal kas prisipažins kieno yra ši nuotrauka:
Kažkokia keista klaida, nes tokio dalyvio nerasta, o nuotrauka kaba prie nepatvirtintų.
Gal kas prisipažins kieno yra ši nuotrauka:
Kažkokia keista klaida, nes tokio dalyvio nerasta, o nuotrauka kaba prie nepatvirtintų.