Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(Jūra_ @ 2005 02 07, 22:08)
nesišaipykim iš kažkieno vestuvių  nono.gif

vat butent rolleyes.gif
man irgi atrodo, kad ne tam tokie konkursai rengiami
Atsakyti
"GELIU VAIKAI" - PATI NUOSIRDZIAUSIA IR GRAZIAUSIA, NU NERADAU KITOS TOKIOS biggrin.gif NUOTAIKINGOS, ATVIROS...
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 04, 14:02)
visai nepatiko taip daug minėta (gal reklamai) "Gera kai tu šalia...". Veidai taip arti pritraukti, gal nuotraukos fragmentas iškirptas, juose nėra tokio grožio, kurį verta būtų iš taip arti rodyti, gerai kad dar nuotrauka padaryta bespalve, manau taip užmaskuoti trūkumai. Ar tai merginai tikrai gera, kai jis šalia? Mano įdėta nuotauka visai kitokio tipo, deja, nesusilaukiau nei kritikos, nei simpatijų. Pavadinimas nelabai tikęs, nes tikėjausi, kad galėsiu pakeisti " Bendro gyvenimo pradžia". Bet čia visokių sunkumų yra su puslapiu.

bet kad "bendro gyvenimo pradzia" visai nesimato veidu,geriau jau labai pritraukti, negu jokiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2005 02 07, 22:11)
bet  kad "bendro gyvenimo pradzia" visai nesimato veidu,geriau jau labai pritraukti, negu jokiu biggrin.gif  4u.gif

Kam kas svarbu? Vienam suknele, kitam veidai, treciam aplinka. Net budamas modelio veido, geriausio dizainerio sukurta suknele ir istabioje aplinkoje, gali neisgauti nuotraukoje ko tai nepaprasto grazaus ir idomaus. Nera nefotogenisku zmoniu, yra tik prasti fotografai, kurie neuzfiksuoja grazaus momento ir tinkamam formate photo.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 07, 20:35)
Idomu, kokias slykstynes is manes isgirdote? book.gif Labai cia neatidziai parasete! As nerasiau, kad kazkas negrazus is veido, ar suknele per prasta. Jei ne taip supratote - Jusu reikalas. O apie nuotraukos grozi (ne apie joje esanciu zmoniu) galiu savo nuomone issakyti, ypac nesutikti su kitu nuomone, kai kiti sako, kad jiems grazu.

Parasiau atidziai, skaitai neatidziai, neskyriau slykstyniu tau, tau priskyriau beleko pliurpima. Jei tau reikia intrigu reikejo idet savo fotke normalia, o ne tokia kur matosi nugaros! Jau ten tai tikrai nieko grazaus, na nebent puokste.
Atsakyti
o man busimos mamos komentarai labai patinka. as uz tave busimamamyte:)ir as balsuosiu uz Tik meileje suradom vienas kita...man ji labai super:)
Atsakyti
man irgi atrodo kad ta foto GELIU Vaikai bei Gera kad tu salia, tai del reklamos nuolat minimos. toks vaizdas kad susirinko drauges ir tik apie jas vienas sneka, o juk kelis kartus yra grazesniu foto nei sitos, bet niekas apie jas ne zodzio. keista...
Atsakyti
QUOTE(temid@ @ 2005 02 08, 09:32)
man irgi atrodo kad ta foto GELIU Vaikai bei Gera kad tu salia, tai del reklamos nuolat minimos. toks vaizdas kad susirinko drauges ir tik apie jas vienas sneka, o juk kelis kartus yra grazesniu foto nei sitos, bet niekas apie jas ne zodzio. keista...

ka jus cia pezat kur kokios reklamos,kai suprasit ka jus cia veikiat ,tai gal ir suprasit apie ka kalba eina..
Atsakyti
klausykit man rodos kad sita tema buvo atidaryta ne t5am kad vieni kitus pi....avotu o tam kad pasidziaugtu ir pasakytu kokie vieni kitiems grazus wub.gif
o jus cia kaip ir daugeli temu sitam forume jau pavertet bobu turgum kurioms viskas negerai ir negerai ir tik apsnekat vienos kitas o ne dziaugiates kad zmones rodo tokias isimintinas savo nuotraukas, gal but ta diena jiems brangiausia gyvenime o jus cia pilat bruda ant jus: tas negerai anas negerai, niekas cia nepraso jusu nuo mones, jei neturit ka grazaus rasyt geriau isvis nieko nerasykit.
beto jei kas ka komentuoija tai man atrodo kad komentuot kito zmogaus komentaro isvis nereiketu, nes nukomentuojat i lankas, ir dar izeidziat komentavusi zmogu...Geda turetu but kai kurioms cia rasancioms...
Atsakyti
Jums leidus ikisiu savo naujokiska nesaliska trigrasi. Nepazistu ne vienos. Geliu vaikai ir man patiko, ji nuotaikinga ir nuosirdi. Gera kai tu salia irgi issikiria is kitu. Labai grazi yra "Tik meileje suradom vienas kita", ji mane labai suzavejo. Na smerkit, rekit, kaip pastebejau kitokia nuomone cia nelabai toleruotina, bet manes nezavi tokios nuotraukos, kur jaunieji abu ziuri i objetyva arba buciuojasi ir nieko aplink nesimato. Dat patiko Pukas. Na juk zavi tos nuotraukos, kurios kazkuo issikiria. Tikrai daug labai graziu, nuostabiu nuotrauku, visu ir neisvardinsi.
Neuzmetykit akmenimis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijula @ 2005 02 08, 10:59)
Jums leidus ikisiu savo naujokiska nesaliska trigrasi. Nepazistu ne vienos. Geliu vaikai ir man patiko, ji nuotaikinga ir nuosirdi. Gera kai tu salia irgi issikiria is kitu. Labai grazi yra "Tik meileje suradom vienas kita", ji mane labai suzavejo. Na smerkit, rekit, kaip pastebejau kitokia nuomone cia nelabai toleruotina, bet manes nezavi tokios nuotraukos, kur jaunieji abu ziuri i objetyva arba buciuojasi ir nieko aplink nesimato. Dat patiko Pukas. Na juk zavi tos nuotraukos, kurios kazkuo issikiria. Tikrai daug labai graziu, nuostabiu nuotrauku, visu ir neisvardinsi.
Neuzmetykit akmenimis... 4u.gif

tame ir esme kad metosi akmenimis tos,kurios raso labai negraziai apie ta ar ta nuotrauka,va tu labai graziai ir paprastai parasei,uz tokius zodzius as tikrai nesupykciau ir nesusinervinciau...bet kai paraso kitos blink.gif ,net noras kyla zmogui isimt ta nuotrauka...jau maitininciu konkurse suvare viena,tuoj ir cia to pasieks.
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 07, 23:36)
Kam kas svarbu? Vienam suknele, kitam veidai, treciam aplinka. Net budamas modelio veido, geriausio dizainerio sukurta suknele ir istabioje aplinkoje, gali neisgauti nuotraukoje ko tai nepaprasto grazaus ir idomaus. Nera nefotogenisku zmoniu, yra tik prasti fotografai, kurie neuzfiksuoja grazaus momento ir tinkamam formate photo.gif

ojej ojej biggrin.gif pagal tavo fotke svarbu uzpakalis matyt buvo hah.gif
Atsakyti