Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

O man nuotraukos visos grazios...tiesiog man paciai malonu prisiminti savo vestuves ir malonu paziureti i kitu laime....
O siaip galejo leisti deti ne tik vestuvines nuotraukas, juk mylintys ir turintys antra sirdeles puse nebutinai yrs susituoke ax.gif
Atsakyti
Balsuoti gali tik tie nariai kurie surinko 20 zinuciu.
Balsuoti uz savo nuotraukas negalima (to paprasciausiai neimanoma padaryti)
Nuotraukos i konkursa nebepriimamos kai pradedamas balsavimas, t.y. pirma balsavimo diena bus idetos visos nuotraukos, kurios dalyvauja konkurse, daugiau ju ideta nebus.
Atsakyti
merginos, taigi PRASIDEJUS BALSAVIMUI, DAUGIAU NUOTRAUKU IDETI NEBUS GALIMA. neishsidurkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 02 07, 14:22)
Balsuoti gali tik tie  nariai kurie surinko 20 zinuciu.
Balsuoti uz savo nuotraukas negalima (to paprasciausiai neimanoma padaryti)
Nuotraukos i konkursa nebepriimamos kai pradedamas balsavimas, t.y. pirma balsavimo diena bus idetos visos nuotraukos, kurios dalyvauja konkurse, daugiau ju ideta nebus.

OK, zinosiu cool.gif ir pasistengsiu surinkti 20 zinuciu smile.gif Si, atrodo, bus 18-oji biggrin.gif
Atsakyti
Poryt prasides balsavimai clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistilė: 07 vasario 2005 - 14:33
O ka man daryti, jei noreciau sia paskutine diena pakeisti foto ir komentarus??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 07, 14:25)
OK, zinosiu cool.gif  ir pasistengsiu surinkti 20 zinuciu smile.gif  Si, atrodo, bus 18-oji  biggrin.gif

iki rytojaus ir sios savaites galo laiko pakankamai yra, tikrai surinksi daugiau zinuciu negu reikia 4u.gif
Atsakyti
Ar, yra kas keite savo foto?
Atsakyti
Lekiu, reikia dar uz leliukus prabalsuoti, jei jau leidzia smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 07, 15:33)
Lekiu, reikia dar uz leliukus prabalsuoti, jei jau leidzia smile.gif  thumbup.gif

Lek lek, jau dvideshimt zinuciu jau surinkai. Turbut tik ir stengeisi cia komentuot, kad jas surinkt blink.gif o dabar saudykit mane saudykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 02 07, 14:37)
Lek lek, jau dvideshimt zinuciu jau surinkai. Turbut tik ir stengeisi cia komentuot, kad jas surinkt blink.gif  o dabar saudykit mane saudykit biggrin.gif

Kad gi ne, pas mane labai ilgas liezuvis gossip.gif O jei rimciau, tai tik uz viena nuotrauka prabalsavau ir dar pastebejau kad balsa galima atsiimti protest.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 07, 14:26)
O ka man daryti, jei noreciau sia paskutine diena pakeisti foto ir komentarus??? rolleyes.gif

jau per velu,reikejo galvot kai dejai tongue.gif
be je ,be sio skyrelio yra ir dar daugiau jei nezinojai,pvz nestukiu mirksiukas.gif ,supratau kad esi nescia del to ir siulau ir ten dar gali rinktis zinutes,ne tik cia rasyt ir rasyt ...
Atsakyti