O man nuotraukos visos grazios...tiesiog man paciai malonu prisiminti savo vestuves ir malonu paziureti i kitu laime....
O siaip galejo leisti deti ne tik vestuvines nuotraukas, juk mylintys ir turintys antra sirdeles puse nebutinai yrs susituoke
Balsuoti gali tik tie nariai kurie surinko 20 zinuciu.
Balsuoti uz savo nuotraukas negalima (to paprasciausiai neimanoma padaryti)
Nuotraukos i konkursa nebepriimamos kai pradedamas balsavimas, t.y. pirma balsavimo diena bus idetos visos nuotraukos, kurios dalyvauja konkurse, daugiau ju ideta nebus.
Nuotraukos i konkursa nebepriimamos kai pradedamas balsavimas, t.y. pirma balsavimo diena bus idetos visos nuotraukos, kurios dalyvauja konkurse, daugiau ju ideta nebus.
merginos, taigi PRASIDEJUS BALSAVIMUI, DAUGIAU NUOTRAUKU IDETI NEBUS GALIMA. neishsidurkit
QUOTE(Auges @ 2005 02 07, 14:22)
Balsuoti gali tik tie nariai kurie surinko 20 zinuciu.
OK, zinosiu ir pasistengsiu surinkti 20 zinuciu Si, atrodo, bus 18-oji
Poryt prasides balsavimai
O ka man daryti, jei noreciau sia paskutine diena pakeisti foto ir komentarus???
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 07, 14:25)
OK, zinosiu ir pasistengsiu surinkti 20 zinuciu Si, atrodo, bus 18-oji
iki rytojaus ir sios savaites galo laiko pakankamai yra, tikrai surinksi daugiau zinuciu negu reikia
Ar, yra kas keite savo foto?
Lekiu, reikia dar uz leliukus prabalsuoti, jei jau leidzia
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 07, 15:33)
Lekiu, reikia dar uz leliukus prabalsuoti, jei jau leidzia
Lek lek, jau dvideshimt zinuciu jau surinkai. Turbut tik ir stengeisi cia komentuot, kad jas surinkt o dabar saudykit mane saudykit
QUOTE(SuperBaba @ 2005 02 07, 14:37)
Lek lek, jau dvideshimt zinuciu jau surinkai. Turbut tik ir stengeisi cia komentuot, kad jas surinkt o dabar saudykit mane saudykit
Kad gi ne, pas mane labai ilgas liezuvis O jei rimciau, tai tik uz viena nuotrauka prabalsavau ir dar pastebejau kad balsa galima atsiimti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 07, 14:26)
O ka man daryti, jei noreciau sia paskutine diena pakeisti foto ir komentarus???
jau per velu,reikejo galvot kai dejai
be je ,be sio skyrelio yra ir dar daugiau jei nezinojai,pvz nestukiu ,supratau kad esi nescia del to ir siulau ir ten dar gali rinktis zinutes,ne tik cia rasyt ir rasyt ...