Pakvietimas i naktini kluba
O ką reiškia viešas konkursas? O gali būti čia ir neviešų konkursų?..Aš klausiu dėl to, kad nesuprantu kada galima dalyvauti ir kada ne
Aha..man kaip slaptų užkaborių sergėtojai kyla mintis, kad vienas iš prizų galėtų būti suorganizuotas apsilankymas intymių prekių parduotuvėje su dovanų čekiu:D
Nors žinot, labai neblogas prizas būtų...galimybė išsirinkti antrą pusę..dar vieną Jums neatrodo, kad vieno visam gyvenimui mažai?
Aha..man kaip slaptų užkaborių sergėtojai kyla mintis, kad vienas iš prizų galėtų būti suorganizuotas apsilankymas intymių prekių parduotuvėje su dovanų čekiu:D
Nors žinot, labai neblogas prizas būtų...galimybė išsirinkti antrą pusę..dar vieną Jums neatrodo, kad vieno visam gyvenimui mažai?
Norejau parasyt vibratorius, bet Rasma geriau atsake
Kokie nors sexovi...apatiniai arba naktiniai...arba patalyne valentiniska... arba cekiai kuriam nors is minetu daiktu... arba...slaptas pasimatymas...arba
Dar ismasciau - gali buti prezervatyvai , koksai nors lubrikantas lova, pagalve, kaldra, pripuciama lele apsilankymas i grozio salona...
Pirtis ir masažas po jos tik dviems
Romantiškas savaitgalis Druskininkų "Eglės" sanatorijoje
Pakvietimas į Sartų žiemos šventę
Suderinamumo horoskopas įsimylėjėliams
Populiariosios psichologijos knygos iš serijos "kaip iš naujo pažvelgti į vienas kitą"
Romantiškas savaitgalis Druskininkų "Eglės" sanatorijoje
Pakvietimas į Sartų žiemos šventę
Suderinamumo horoskopas įsimylėjėliams
Populiariosios psichologijos knygos iš serijos "kaip iš naujo pažvelgti į vienas kitą"
fotosesija
Eikit sau kiek prispeliojot, man ir variantu nebeliko
Na viena sugalvojau tegul bus apsilankymas grozio salone, o gal kas jau ir rase
Nu taigi hereja ta pati buvo parasiusi , nu sakau man variantu nebeliko
QUOTE(ENIGMA @ 2005 02 01, 22:27)
Deja jau rasiau sita
O kodėl prie nuotraukos negali būti parašytas nicas? Taip ir susipažinti būtų galima
Gaila, kolkas tokių nuotraukų neturiu
Gaila, kolkas tokių nuotraukų neturiu
O gal tas prizas - marskineliai su "abieju sirdeliu" nuotrauka?