Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(Žvaigždutė @ 2005 02 06, 13:57)
Jeigu ką, mano nuotraukos ten nėra. O visos nuotraukos patikt negali - vienos patinka, kitos ne, bet taip jas komentuoti, bent jau iš mano pusės žiūrint, nekorektiška. O konkursas, manau, buvo sugalvotas ne tam, kad kažkas kritikuotų nuotraukas arba jas girtų (tam yra balsavimas).

nera - tai gali ir nepergyvent... tikrai niekas neish...davos.
o ash nieko nekorektishko nematau, jeigu zhmones paaishkina, kodel jiems patinka arba nepatinka nuotraukos tongue.gif
Atsakyti
As pvz tik paminejau, kurios labiausiai patiko, neaiskindama kodel bei nekritikuodama kitu wub.gif
Atsakyti
o ash savo nuotraukos negyriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 02 06, 09:53)
Manau, kad tu pati turi trukumu taip sakydama stupid.gif

tongue.gif

Trukumu gal ir turiu, bet ne kompleksu schmoll.gif

Ir kaip jau rasiau, kritikavau, nes keistai labai visi gyre. Nenorejau savininko uzgauti. Ir be to nuotraukoje negali buti asimetriskai nukirptu zmogaus kuno daliu g.gif
Atsakyti
Nezinau.... Jau du kartus bandziau ideti nuotrauka Dvi sirdeles... via atsidaro tuscias langas.. rasau patvirtinti pakeitimus ir vistiek... O taip noreciau dalyvauti... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 06, 15:19)
Ir be to nuotraukoje negali buti asimetriskai nukirptu zmogaus kuno daliu  g.gif

tada puse i "skaniausiu mamychiu" konkursa nusiustu nuotrauku - visishka nesamone, nes jose mamos ir vaikai visaip nesimetrishkai ishkarpyti... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 02 01, 22:35)
O gal tas prizas - marskineliai su "abieju sirdeliu" nuotrauka?  rolleyes.gif

kaip pakeisti photo ? blush2.gif Abi sirdeles puses...
Atsakyti
QUOTE(jaunute @ 2005 02 05, 15:54)
doh.gif  nu joo. tik nusisaut belieka  blush2.gif savo "standartine" nuotrauka ikisus, todel be ilgu seilejimusi rasau kas patiko:

greit abi sirdeles susijungs
o ta pirmoji pamerge turi parako
mudu abudu

ir labai idomi man "viso to pradzia"  manau uz sita ir balsuosiu. kazkuo inai traukia

aciu, kad patiko mano nuotrauka" viso to pradzia" thumbup.gif turejau daug grazesniu nuotrauku, bet si labiau tiko valentino dienai biggrin.gif
Atsakyti
as balsuosiu uz , geliu vaikai, mudu abudu ir dar kokia issirinksiu, bet labai jau daug graziu nuotrauku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 06, 15:19)
Trukumu gal ir turiu, bet ne kompleksu schmoll.gif

O prie ko cia kompleksai dabar? Tu manai, kad zmones toje nuotraukoje turi kompleksu blink.gif is kur gi tokios zinios pas tave ponicka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2005 02 06, 13:33)
o ash savo nuotraukos negyriau  tongue.gif

buvo kas ir be taves isgyre hah.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2005 02 06, 23:51)
buvo kas ir be taves isgyre  hah.gif  biggrin.gif

o tai jau visai kitas reikalas tongue.gif
Atsakyti