Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(yazmin @ 2005 02 05, 15:18)
zmones padekit, rodo, kad mano nuotrauka nepatvirtinta, po kiek laiko ja turetu patvirtinti?

tvirtina moderatoriai ir administratore, kai jos pamatys, kad yra nauja nuotrauka, tai ir patvirtins.
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 05, 11:56)
p.s jei buciau netekejusi truputi susinervinciau- Juk konkursas vadinasi Abi sirdeles puses, o juk yra zmoniu, kurie yra vienas kita suradusios sirdeles net ir nesusituoke, arba dar nesusituoke  wub.gif  gal reikejo daryt, kad siustu graziausia savo meiles akimirka ir tiek....  wub.gif

O as nematau ko cia nervintis smile.gif Konkurse "Tu man skaniausia" nedalyvauju, nes neturiu dar 2.gif ir nesinervinu... Be to - net ne visos gali buti mamomis, tai ka joms tada daryti??? unsure.gif
Atsakyti
na cia tik mano nuomone, taciau yra zmoniu, kurie myli vienas kita ir be tuoktuviu wub.gif
Turiu drauge, parodziau jai si foruma, o ji pagalvojo, kad galetu ir savo bei jos draugo nuotraukyte ideti, taciau jie tuokiasi tik sia vasara...tad matyt negalima ikelti nevestuvine nuotrauka schmoll.gif
Atsakyti
doh.gif nu joo. tik nusisaut belieka blush2.gif savo "standartine" nuotrauka ikisus, todel be ilgu seilejimusi rasau kas patiko:

greit abi sirdeles susijungs
o ta pirmoji pamerge turi parako
mudu abudu

ir labai idomi man "viso to pradzia" manau uz sita ir balsuosiu. kazkuo inai traukia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunute: 05 vasario 2005 - 15:55
as neissirenku trecios fotkes g.gif
Atsakyti
man graziausios:
[B]Tik meileje suradom vienas kita...
Pukas
Palauk brangusis, cia tik pirmas tiltas..
[/B]
na man vistiek pacios paciausios tradicines ir nespalvotos:)sitos tiesiog super:)
Atsakyti
na pasakysiu kas man nepatiko, pavadinimai - su klaidom !
na as ne lituaniste, pati darau klaidas, bet tokias akivaizdzias blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 05 vasario 2005 - 20:47
QUOTE(DAISY @ 2005 02 05, 20:42)
na pasakysiu kas man nepatiko,  pavadinimai - su klaidom ! 
na as ne lituaniste, pati darau klaidas, bet tokias akivaizdzias blink.gif  schmoll.gif

Vat vat. Prie vienos fotkės laužiau galvą: ar ten sąmoningai iškraipyta Fausto frazė, siekiant supersaviironiško efekto, ar... Visgi avių toje fotkėje net išdidinus nesimatė blink.gif Ir scenoje su sesute nepagavau kampo tongue.gif

O favorites jau esu nusižiūrėjus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 04, 15:02)
o visai nepatiko taip daug minėta (gal reklamai) "Gera kai tu šalia...". Veidai taip arti pritraukti, gal nuotraukos fragmentas iškirptas, juose nėra tokio grožio, kurį verta būtų iš taip arti rodyti, gerai kad dar nuotrauka padaryta bespalve, manau taip užmaskuoti trūkumai. Ar tai merginai tikrai gera, kai jis šalia? Mano įdėta nuotauka visai kitokio tipo, deja, nesusilaukiau nei kritikos, nei simpatijų. Pavadinimas nelabai tikęs, nes tikėjausi, kad galėsiu pakeisti " Bendro gyvenimo pradžia". Bet čia visokių sunkumų yra su puslapiu.

Manau, kad tu pati turi trukumu taip sakydama stupid.gif

tongue.gif
Atsakyti
Mano nuomone, kiekvienas deda nuotraukas, kurios pačiam žmogui yra gražios ir brangios. Tai ar išvis verta komentuoti? Jei ir nepatinka nuotrauka, gal savo komentarus verta pasilaikyti sau, neužgaunant kito žmogaus jausmų?

(Na bet nepykit, čia tik mano nuomonė) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždutė: 06 vasario 2005 - 12:42
jei baisu komentaru - geriausia ish vis jokiu nuotrauku niekam nerodyti tongue.gif
Atsakyti
Jeigu ką, mano nuotraukos ten nėra. O visos nuotraukos patikt negali - vienos patinka, kitos ne, bet taip jas komentuoti, bent jau iš mano pusės žiūrint, nekorektiška. O konkursas, manau, buvo sugalvotas ne tam, kad kažkas kritikuotų nuotraukas arba jas girtų (tam yra balsavimas).
Atsakyti