Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(hereja @ 2005 02 04, 23:32)
Nereikia man pataikauti tongue.gif as gi nesakiau, kad negrazu man kazkas...kaip ir nekisu savosios foto. Yra kaip yra. Tik as visada maniau, kad PAGAUTAS MOMENTAS yra tuomet, kai fotografuojami(-as) asmenys(-uo) net neziuri i objektyva, nepozuoja, yra kazkokios idomios veido israiskos, uzfiksuoti judesiai ir t.t.. biggrin.gif

Hereja, ziurejau tavo kitas vestuvines nuotraukas. Jos puikos ir isties dauguma meniskos, apie kokias kalbi thumbup.gif Bet su kuria dalyvauji - tai ne pati geriausia tavo nuotrauka, mano nuomone.
As taip pat nedidele menininke. Mano nuotrauka Bendro gyvenimo pradzia ir ten ne kokie mes grazus, kaip daugelio, o tiesiog fragmentas apie jaunuosius, ne apie mus, pagautas visai neprofesionalo, ir koloritas taipogi, gal truksta fono spalvingesnio, be to idejus nuotrauka neteko ryskumo, kuri turi. To nestokoja Geliu vaikai, todel jie man ir patinka, ten irgi momentas tokiam ryskiam aguonu lauke. Savo pozuotu nuotrauku as taip pat turiu daug, gal graziu, bet cia ne jaunuju ar vestuviu grozio konkursas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimamamyte: 05 vasario 2005 - 11:49
Nius, paziurejau ir as ax.gif manau, kad mes su vyru butumem patys graziausi- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pirmiausia tarp visu nuotaku nemaciau nevienos originalesnes sukneles, visos tradicines (cia manau butu mano pliusas, o nuo konservatoriu minusas)... be to visis kas ziurejo musu foto, sako, kad jos ypatingai gtazios. Neveltui toks geras fotografas fotkino 4u.gif

Suprantu, kad kiekvienai nuotakai jos nuotraukos graziausios ir nuostabiausios ir to ajsumo nenugincysi, tacia ta keletas tokiu, kokiu as tikrai nedeciau, jeigu jau fotkino, manau, kad yra grazesniu egzemplioriu nei idejo-

Kas man krito i akis....
Ziedai tarpp ziedu- tradicine situacija tarp geliu, bet man ji kazkokia miela ir silta.
Greit abi sirdeles susijungs- nezinau kodel, bet man simpatiska thumbup.gif
laimė didėja, kai ja dalijiesi su kitais. (Ž.De LAMERTI- zaisminga, verta atkreipti demesi...

dauguma nuotrauku man pazystamos is vestuviu skyrelio...

O stai daznai minima Gera, kai tu salia- man tokia salta, tiktu zurnalo albumui ar iliustracijai, bet man ji salta, tokia marmurine

Kita vertus kaip mes renkame graziausia nuotrauka- ar vertinam visuma, ar nuorakos suknele, ar makiaza ar abieju jaunuju simpatiskuma...Pvz yra viena foto man regis gal seniau zmones tuokesi (is sukneles sprendziu), taciau ji man grazi thumbup.gif

p.s jei buciau netekejusi truputi susinervinciau- Juk konkursas vadinasi Abi sirdeles puses, o juk yra zmoniu, kurie yra vienas kita suradusios sirdeles net ir nesusituoke, arba dar nesusituoke wub.gif gal reikejo daryt, kad siustu graziausia savo meiles akimirka ir tiek.... wub.gif

bet dideklis dekui supermamai uz sugalvota konkursa ir dalyviams uz nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 05, 11:56)

p.s jei buciau netekejusi truputi susinervinciau- Juk konkursas vadinasi Abi sirdeles puses, o juk yra zmoniu, kurie yra vienas kita suradusios sirdeles net ir nesusituoke, arba dar nesusituoke  wub.gif  gal reikejo daryt, kad siustu graziausia savo meiles akimirka ir tiek....  wub.gif

As irgi tokios pacios nuomones, nes yra nebutinai susituokusiu vienas kita mylinciu zmoniu. Kita vertus, ne visi gi ir tuokiasi is meiles cry.gif . Cia aisku kalbu ne apie save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 05, 11:56)
Nius, paziurejau ir as ax.gif manau, kad mes su vyru butumem patys graziausi-  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pirmiausia tarp visu nuotaku nemaciau nevienos originalesnes sukneles, visos tradicines (cia manau butu mano pliusas, o nuo konservatoriu minusas)... be to visis kas ziurejo musu foto, sako, kad jos ypatingai gtazios. Neveltui toks geras fotografas fotkino 4u.gif

Tai kodel neidejai savo vestuviu nuotraukos? Bet gi manau cia sukneliu niekas nevertina ir nuotraukos grozis nuo to nepriklauso. Na, aisku, jeigu kalbama apie vestuves, tai turi matytis, kad toje nuotraukoje vestuves, tai rubai atitinkamai.
Atsakyti
man labai patiko nuotraukele "Pertraukele pries starta..." thumbup.gif ir Gėlių vaikai thumbup.gif
Atsakyti
na, mano nuomone, nelabai grazhu prikishtinai nurodineti savo nuotrauka schmoll.gif be abejo, kiekviena jaunoji jautesi pati grazhiausia, nuostabiausia ir kiekvienas ta diena primenantis kadras zhavingas... bet... visos chia tokios rolleyes.gif

man labiausiai patinka nuoshirdzhios, nesustatytos, neishlaizhytos, netiketos ir originalios nuotraukos. tokiu randu tik keleta... o yra ir be galo grazhiu ir romantishku, mielu pazhiureti, tachiau tokiu beasmeniu tarsi atvirukai fotografiju - uzh tokias nebalsuochiau....
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 05, 12:56)
Nius, paziurejau ir as ax.gif manau, kad mes su vyru butumem patys graziausi-  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pirmiausia tarp visu nuotaku nemaciau nevienos originalesnes sukneles, visos tradicines (cia manau butu mano pliusas, o nuo konservatoriu minusas)... be to visis kas ziurejo musu foto, sako, kad jos ypatingai gtazios. Neveltui toks geras fotografas fotkino 4u.gif

ogi idek, pazhiuresim rolleyes.gif
ar baisu tongue.gif
Atsakyti
Na as cia juoko forma parasiau biggrin.gif siaip as esu patenkinta savo nuotraukomis, taciau nenoriu deti, nes nenoriu cia visiems rodytis, kad jie peiktu ar girtu ir siaip aptarinetu. Nuotraukos man intymu, kazkas grazaus ir silto, o idetos i nete jos kazkaip pasidaro netikros, saltos.....

Taip pat sakau, jog buti subjektyviai sunku. Taip kaip kiekvienai mamai jos vaikas graziausias, taip kiewkvienai nuotakai ji graziausia, taip kiekvienai mezgejai jos megztinis graziausias... Na ir as pati sau graziausia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kita vertus, jei jau idejai nuotrauka, buk pasiruosus ivairiai kritikai ir pagyroms. Cia naturalu

p.s o kaip jus nuotraukos- foto montazas. maciau keleta...man tai tokios nepatinka....kaip ir nepatinka darytos foto studijoje...kita proga gal studija ir tinka, bet vestuvems nelabai blush2.gif

bet tai tik mano nuomone tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadele: 05 vasario 2005 - 13:14
Paskaichiau ash chia visus komentarus ir kazkaip jau pasigailejau, kad siunchiau savo foto, nors nieko blogo apie ja konkrechiai ir neradau. Tiesiog shiaip nemalonu skaityti apie dirbtinas shypsenas, tradicines sukneles etc. Juk kiekviena musu tikisi, kad tuokiasi viena karta gyvenime ir nori kuo grazesnes (grozis - subjektyvus dalykas) shventes. Man asmenishkai norejosi nuotrauku su visom tom shypsenom ir t.t., juk taip atrodziau viena karta gyvenime, man norejosi grazaus atsiminimo. Kiekviena juk ta diena jautemes PATI PATI, nesvarbu su kokia suknele ar i koki objektyva besishypsanchios.
Atsakyti
Taip, beabejo, as irgi dziaugiuosi savo vestuvinemis nuotraukomis, kur dailiai sypsomes ar ziurim vienas i kita. Jos juk lieka visam gyvenimui! Taciau manau jei yra konkursas, tai tokia nuotrauka is kitu mazai kuo issiskirs, nes visi tokias turi. O ar matete kada kas graziausias ir idomiausias pasaulio fotografijas? rolleyes.gif
Atsakyti
zhinot, mokykloj buvau pirmune ir mokytojai man dazhnai rashydavo pazhymi uzh grazhias akis, nes toks jau buvo mano ivaizdis. deja, istojus i universiteta teko suprast - visi mano grupiokai buvo pirmunai savo mokyklose, taigi mes lygus, ir niekas uzh grazhias akis pazhymiu nerasho...

siulau nepykti uzh tai, kad jusu ir jusu vertintoju skoniai skiriasi tongue.gif

Atsakyti
zmones padekit, rodo, kad mano nuotrauka nepatvirtinta, po kiek laiko ja turetu patvirtinti?
Atsakyti