As suprantu, Hereja, kad tu viso albumo nesudesi, lygiai taip pat kaip ir daugelis dalyviu i konkursa dejo joms pacia mieliausia nuotrauka.
"Tarkim pagautas momentas man butu, jei nuotraukoje butu griunantys jaunieji biggrin.gif Nu tikrai jau nesurezisuota thumbup.gif O tas "nusisypsokit" ir bla bla bla yra dirbtina. Be to - nelabai tikiu, kad tu su balta vestuvine suknele prisedai siaip sau ant zemes pailseti. schmoll.gif " - o stai tavo sakinys del kurio as issakiau tau savo nuomone. Bent as ji supratau taip, kaip tau ir atsakiau. O jei supratau ne taip, tai sorry.
QUOTE(Staarm @ 2005 02 05, 00:49)
As suprantu, Hereja, kad tu viso albumo nesudesi, lygiai taip pat kaip ir daugelis dalyviu i konkursa dejo joms pacia mieliausia nuotrauka.
"Tarkim pagautas momentas man butu, jei nuotraukoje butu griunantys jaunieji biggrin.gif Nu tikrai jau nesurezisuota thumbup.gif O tas "nusisypsokit" ir bla bla bla yra dirbtina. Be to - nelabai tikiu, kad tu su balta vestuvine suknele prisedai siaip sau ant zemes pailseti. schmoll.gif " - o stai tavo sakinys del kurio as issakiau tau savo nuomone. Bent as ji supratau taip, kaip tau ir atsakiau. O jei supratau ne taip, tai sorry.
Nu sorry, bet sitam sakiny niekur nera parasyta, kad va "o pas mane taip yra...", tai kodel tu man siulai:
Hereja, tau siulyciau dar karta perzvelgt savo vestuviu foto, ten nematau ne vieno pagauto momento
???
Nu ok, labanakt Ner prasmes cia nusisnekinet
QUOTE($kristina$ @ 2005 02 04, 15:37)
atradau taure na nesitikėjau pamatyti tokios originalios vestuvinės "suknelės" [/size][/color][/font]
cia paltas suknele po juo, o kas po suknele nesakysiu
Hereja, cia viskas labai paprasta ir suprantama, juk yra kalbama apie pagauta momenta ir specialu tam pozavima, as akmeneliu nemetu i tavo darza del to, kad tu pozuoji ar nepozuoji, bet tu tiesiog pati ivardinai, kad pagautas momentas yra tuomet, kai neziuri specialiai i objektyva, o tavoji nuotrauka butent tokia, kad tu i ji neziuri, todel ir daviau kaip pavyzdi, kad pagal tavo paaiskinima jei neklystu Mangustei, rasei nejau ji specialiai kazkur prisedo, tad parasiau ir tau ta pati nejau tu sumanei vestuviu diena pagulet ant sieno.
o man dzyn ar surezisuota ar suvaidinta nuotrauka. bet jei man malonu i ja ziureti ir ziuredama sypsausi bent mintyse, tada manau, kad tai laaabai gera nuotrauka
QUOTE(Staarm @ 2005 02 05, 01:10)
Hereja, cia viskas labai paprasta ir suprantama, juk yra kalbama apie pagauta momenta ir specialu tam pozavima, as akmeneliu nemetu i tavo darza del to, kad tu pozuoji ar nepozuoji, bet tu tiesiog pati ivardinai, kad pagautas momentas yra tuomet, kai neziuri specialiai i objektyva, o tavoji nuotrauka butent tokia, kad tu i ji neziuri, todel ir daviau kaip pavyzdi, kad pagal tavo paaiskinima jei neklystu Mangustei, rasei nejau ji specialiai kazkur prisedo, tad parasiau ir tau ta pati nejau tu sumanei vestuviu diena pagulet ant sieno.
Nu tu vistiek savo... juk nesakiau, kad jei va as neziuriu o objektyva, tai cia jau pagautas momentas! Ir aplamai, apie savo foto as niekur nekalbu, nereik man ju cia prikisti. Man momentas yra kai soki nuo liepto i vandeni ir nufotkintas "ore" zmogus...va apie toki neziurejima i objektyva as kalbu!!!
Hereja, as puikiai suprantu pagauta ir nepagauta momenta, o si diskusija buvo uzvesta tik del to, kad tu suabejojai, kad gali ant zemes atsisest su vestuviu suknele siaip sau.
Be to - nelabai tikiu, kad tu su balta vestuvine suknele prisedai siaip sau ant zemes pailseti - tavo zodziai. O as kaip pavyzdi daviau tavo nuotrauka. Tai tiek. Tu tik nepagalvok, kad as peikiu tavo foto, tikrai ne.
Be to - nelabai tikiu, kad tu su balta vestuvine suknele prisedai siaip sau ant zemes pailseti - tavo zodziai. O as kaip pavyzdi daviau tavo nuotrauka. Tai tiek. Tu tik nepagalvok, kad as peikiu tavo foto, tikrai ne.
Nu, ikisiu ir as savo trigrasi. Ziaugciojau ziaugciojau as ties situo konkursu ale vis vien priskaiciavau net 13 nuotrauku i kurias nera koktu ziureti (tiksliau - net miela sirdziai). Ner blogai, anaiptol ner blogai!!! Visa kita, kaip jau kazkas minejo: vestuvaiciu veidai it buratinu, standartines, "profesionaliu" fotografu supratimu giliai rrrriomaaaaaantiskos situacijos ir jokiam Balbieriskio saviveiklininku klubui gedas nepadarysianti vaidyba. Prisiziurejus tokiu "grozybiu " nejucia galvon lenda poezija:
Per sirdi virpulys nueina,
Rodos, imsiu, uzdainuosiu,
O saule leidzia leidzias,
Ir gailiai cypia voveres
(V.Landsbergis, "Rudnosiuko istorijos")
O jau nuotaka nutarusi iamzinti savo triusikelius - tai aplamai verta atskiro prizo. Nors jos jaunikaitis irgi, panasu, tos paties kalibro, tai gal ir nieko tokio. Pora kai tvora, liaudiskai sakant...
Per sirdi virpulys nueina,
Rodos, imsiu, uzdainuosiu,
O saule leidzia leidzias,
Ir gailiai cypia voveres
(V.Landsbergis, "Rudnosiuko istorijos")
O jau nuotaka nutarusi iamzinti savo triusikelius - tai aplamai verta atskiro prizo. Nors jos jaunikaitis irgi, panasu, tos paties kalibro, tai gal ir nieko tokio. Pora kai tvora, liaudiskai sakant...
QUOTE(TauRe @ 2005 02 05, 01:02)
cia paltas suknele po juo, o kas po suknele nesakysiu
Tai turbut nieko Todel ir dalyvauji, nori apatiniu
QUOTE(baltic*girl @ 2005 02 04, 21:56)
Tai turbut nieko Todel ir dalyvauji, nori apatiniu
ai nu jooo o dar kai pogimdyminiai visi ratu aplink liemeni sukasi verkiant reikia nauju
QUOTE(hereja @ 2005 02 05, 00:00)
Be to - nelabai tikiu, kad tu su balta vestuvine suknele prisedai siaip sau ant zemes pailseti.
Tikrai nesiruosiu tau irodineti, bet turbut buvau neeiline nuotaka.
Viltele, nuotrauka vadinasi "Pertraukele pries starta...".
Is tikruju gaila, kad prie nuotrauku nerasoma kieno jos
Bet man patiko (atsitiktine tvarka):
"Nelysk, as jau turiu zmona!"
"Pertraukele pries starta"
"Gera ant sieno!!!"
"laimė didėja, kai ja dalijiesi su kitais. (Ž.De LAMERTI)"
"o dabar lekiam baliavoti" -grazi porele Cia itariu Taure
Bet man patiko (atsitiktine tvarka):
"Nelysk, as jau turiu zmona!"
"Pertraukele pries starta"
"Gera ant sieno!!!"
"laimė didėja, kai ja dalijiesi su kitais. (Ž.De LAMERTI)"