Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(svetima @ 2005 02 04, 23:04)
Jau kai atspesi,tai nepamirsk visu informuot mirksiukas.gif

Cia tai intriga-net tokiose graziose nuotraukose pasitaiko nemaloniu zmoniu biggrin.gif

aš kai atspėsiu,ar kitais kokiais šaltiniais sužinosiu,tai seksiu kiekvieną žinutę biggrin.gif
dar einu į temą "ar sekate kurį nors forumo dalyvį" pasisakyti,seniai niežti jau.
Atsakyti
hereja grazi ir tavo biggrin.gif nesijaudink smile.gif tiesiog pareiskiau savo subjektyvia nuomone:) vienintele kuri uzkabino wink.gif niu dar rodos zvirbliukes patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
man kol kas mieliausios : "gera kai tu salia" ir "Balandeliai", sitoj man jaunoji taip uzkrecianciai sypsosi, kad... tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Nereikia man pataikauti tongue.gif as gi nesakiau, kad negrazu man kazkas...kaip ir nekisu savosios foto. Yra kaip yra. Tik as visada maniau, kad PAGAUTAS MOMENTAS yra tuomet, kai fotografuojami(-as) asmenys(-uo) net neziuri i objektyva, nepozuoja, yra kazkokios idomios veido israiskos, uzfiksuoti judesiai ir t.t.. biggrin.gif
Atsakyti
kai kurie momentai grazus savo ramybe mirksiukas.gif neturiu del ko pataikaut biggrin.gif
Atsakyti
mangustės,mangustės labai puiki foto thumbup.gif jau seniau esu tą nuotrauką mačiusi,tikrai išskirtinė,ne tokia"standartinė" liuks

ir dar daizy mačiau ant mopako,bet jau dingus ta fotkė? irgi tokia "neformatas" biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2005 02 04, 23:32)
Nereikia man pataikauti tongue.gif as gi nesakiau, kad negrazu man kazkas...kaip ir nekisu savosios foto. Yra kaip yra. Tik as visada maniau, kad PAGAUTAS MOMENTAS yra tuomet, kai fotografuojami(-as) asmenys(-uo) net neziuri i objektyva, nepozuoja, yra kazkokios idomios veido israiskos, uzfiksuoti judesiai ir t.t.. biggrin.gif

Va su tuo tai nelabai sutinku. Fotografo dažna frazė: "Pažiūrėkite vienas į kitą, nusišypsokite". Ir tai jau skaitosi pagautas momentas, kad jaunieji nežiūri į objektyvą? Tai lygiai toks pat pozavimas. 4u.gif Turiu ir aš tokių nuotraukų, bet jos ne tokios mielos. smile.gif
Atsakyti
mergaites, kai rasot, kad "...grazi Mangustes...", parasykit pavadinima,ar bent jo istrauka, o tai nelabai suprantu apie kuria fotke kalbat... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2005 02 04, 23:48)
Va su tuo tai nelabai sutinku. Fotografo dažna frazė: "Pažiūrėkite vienas į kitą, nusišypsokite".  Ir tai jau skaitosi pagautas momentas, kad jaunieji nežiūri į objektyvą? Tai lygiai toks pat pozavimas. 4u.gif Turiu ir aš tokių nuotraukų, bet jos ne tokios mielos. smile.gif

Nugi ne apie tai as kalbu... Tarkim pagautas momentas man butu, jei nuotraukoje butu griunantys jaunieji biggrin.gif Nu tikrai jau nesurezisuota thumbup.gif O tas "nusisypsokit" ir bla bla bla yra dirbtina. Be to - nelabai tikiu, kad tu su balta vestuvine suknele prisedai siaip sau ant zemes pailseti. schmoll.gif
Atsakyti
Hereja, tau siulyciau dar karta perzvelgt savo vestuviu foto, ten nematau ne vieno pagauto momento. Pas mane "en" nuotrauku kur neziurim i objektyva, bet ir tai yra fotografo liepta. Netgi tavo ideta foto ant sieno, taip man ji grazi ir labai, bet ja ivardinu kaip poza fotografui, ji juk planuota buvo, nejau vestuviu diena ne is sio nei is to ant sieno uzsimanei pagulet? Juk cia yra vestuviu nuotraukos, vienos is isimintiniausiu gyvenimu dienu, ir visos jos vienaip ar kitaip yra grazios.
Atsakyti
Galvojau, nesikišiu,nes esų vestuvinių ceremonialų skeptikė ir beveik intolerantė, o pažiūrėjau. Ir pasakysiu: man tai patiko "paklydę rugiuos", tokia kaimiškai nostalgiška nuotaika, tvarkinga be ypatingų vykrutasų kompozicija, bet su "razinka"- ta sklendžianti suknelė, kuri nesibaigia kadre... Kaip tęsinio pažadas. Ir visos kultūrinės konotacijos: javai, jų laukas visada žemdirbių kultūrose siejam su vaisingumu, javų laukai dirbami su ypatingais ritualais, vestuvės taip pat ritualas, ir užuominos į jaunos poros vaisingumą vietoj. ir antraštė, perfrazuota iš dainos apie paklydusią ramunę, kuri yra akivaizdi užuomina į tai, ką tuose rugiuose galima toookio veikt, kad "išeiti negali". Ir veidai tokie spindintys, apvalūs, sotūs; viskas vienžo į temą .
Dar įdomi "niekam nerodysiu', truputį išplaukus tik. Gal toks užmanymas. primena in'-jan' ženklą, tokia minimalistinė. Ir intriga yra: kokia gi ta jaunoji? Ir "profilį " vyrui gali sukurt: poza tokia, kad apsaugo savo moterį nuo objektyvo. Globa, pasitikėjimas, vyro jėga...
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 02 05, 00:21)
Hereja, tau siulyciau dar karta perzvelgt savo vestuviu foto, ten nematau ne vieno pagauto momento. Pas mane "en" nuotrauku kur neziurim i objektyva, bet ir tai yra fotografo liepta. Netgi tavo ideta foto ant sieno, taip man ji grazi ir labai, bet ja ivardinu kaip poza fotografui, ji juk planuota buvo, nejau vestuviu diena ne is sio nei is to ant sieno uzsimanei pagulet? Juk cia yra vestuviu nuotraukos, vienos is isimintiniausiu gyvenimu dienu, ir visos jos vienaip ar kitaip yra grazios.

O as tau patarciau dar karta paskaityti ka rasiau tongue.gif Be to - as tau viso albumo nesudesiu i Banga tongue.gif Ar as sakiau, kad pas mane pagautas momentas kur nors? g.gif Ar as kur nors sakiau, kad ant sieno variau pailseti? blink.gif Pasiskaityk geriau!!! Diskusija uzvede rrrRRRRrrr apie PAGAUTUS MOMENTUS, tai as parasiau kas MANO MANYMU tai yra. Bet tikrai niekur nerasiau, kad va mano ideta nuotrauka tai jau nesurezisuota schmoll.gif Aisku, kad pasiule fotografe prie ritinio atsisesti...is visai as nesiilsejau kai i sikna razienos dure tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti