Mudu abudu uz sia irgi balsuosiu
QUOTE($kristina$ @ 2005 02 04, 19:09)
ale vat ko nesitikėjau,kad vienoje nuotraukoje pamatysiu vieną nelabai malonų gyvenime žmogų tai tikrai netikėta,nemaniau,kad lankosi forume....
tik dabar reik niką atspėti
O, atsiradai , aš jau šiandien virkauti tavęs pradėjau. Maniau, pasiklydai savo Zimbabvėj.
Taigi atradau Taure Labai jau jaunikis i dukryte panasus
O geliu vaiku man nuotaka matyta. Labai i grupioke panasi.
O geliu vaiku man nuotaka matyta. Labai i grupioke panasi.
ale vat ko nesitikėjau,kad vienoje nuotraukoje pamatysiu vieną nelabai malonų gyvenime žmogų tai tikrai netikėta,nemaniau,kad lankosi forume....
o siaube...
nu kaip turinti menini issilavinima tai pasakysiu kad mano asmenine mazyte nuomone pati paciausia kadravimo, kolorito ir pagauto momento atzvilgiu yra Pertraukėlė prieš startą... visos kitos... eilines vestuvines:) kai kurios grazesnes del zmoniu, kai kurios del fotografo pastangu.. bet siaip tikrai issiskirianciu butent is menines puses yra siaubingai mazai:) jei rinkti pora, suknele, aplinka tai taip:) yra is ko rinktis.. bet jei renkam NUOTRAUKA... tai sorry... nera is ko rinktis. (velgi mano mazyte nuomone)
Ar tik nebus, kad tas tau nemalonus zmogus yra tavo plepesiu draugas, ko tik gyvenime nebuna
QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2005 02 04, 22:16)
bla bla bla..... jei rinkti pora, suknele, aplinka tai taip:) yra is ko rinktis.. bet jei renkam NUOTRAUKA... tai sorry... nera is ko rinktis. (velgi mano mazyte nuomone)
brrrRRrrrr pritariu,bet atsisėdus kruppščiai apžiūrėjau visas fotkes,tai va tris pačias gražiausias tikrai išsirinkau,tai herėjos,na tikrai tokia graži,kad galima žiūrėti ir žiūrėti,dar labai graži meniška (jei neklystu)tai ten domos nuotrauka (gerai kai tu salia vadinasi),ir dar viena labai patiko nezinau dalyvio,bet pavadinimas "limė didėja, kai ja dalijiesi su kitais. (Ž.De LAMERTI)".
nepatinka retro stiliaus
atradau taure na nesitikėjau pamatyti tokios originalios vestuvinės "suknelės"
nu kaip turinti menini issilavinima tai pasakysiu kad mano asmenine mazyte nuomone pati paciausia kadravimo, kolorito ir pagauto momento atzvilgiu yra Pertraukėlė prieš startą... visos kitos... eilines vestuvines:)
Nu nezinau, ziurejau...ziurejau ir nieko man ta nuotrauka nesiskiria nuo dar kokiu 4 panasiu...ir kur cia tas pagautas momentas? Jaunieji atsisedo, papozavo ir nusifotkino...kaip ir beveik visur
QUOTE($kristina$ @ 2005 02 04, 17:09)
Jau kai atspesi,tai nepamirsk visu informuot
Cia tai intriga-net tokiose graziose nuotraukose pasitaiko nemaloniu zmoniu
nu kaip turinti menini issilavinima tai pasakysiu kad mano asmenine mazyte nuomone pati paciausia kadravimo, kolorito ir pagauto momento atzvilgiu yra Pertraukėlė prieš startą...
Ačiū labai už gražius žodžius.
Hereja, ji nebuvo surežisuota.