Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

Mudu abudu smile.gif uz sia irgi balsuosiu wub.gif
Atsakyti
Radau Agą thumbup.gif thumbup.gif . Taure, ieškok retro stiliaus foto. mirksiukas.gif
Atsakyti
ale vat ko nesitikėjau,kad vienoje nuotraukoje pamatysiu vieną nelabai malonų gyvenime žmogų rolleyes.gif tai tikrai netikėta,nemaniau,kad lankosi forume....
tik dabar reik niką atspėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 02 04, 19:09)
ale vat ko nesitikėjau,kad vienoje nuotraukoje pamatysiu vieną nelabai malonų gyvenime žmogų  rolleyes.gif  tai tikrai netikėta,nemaniau,kad lankosi forume....
tik dabar reik niką atspėti  rolleyes.gif

O, atsiradai clap.gif , aš jau šiandien virkauti tavęs pradėjau. Maniau, pasiklydai savo Zimbabvėj. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 04 vasario 2005 - 19:18
Taigi atradau Taure biggrin.gif Labai jau jaunikis i dukryte panasus biggrin.gif
O geliu vaiku man nuotaka matyta. Labai i grupioke panasi.
Atsakyti
ale vat ko nesitikėjau,kad vienoje nuotraukoje pamatysiu vieną nelabai malonų gyvenime žmogų  rolleyes.gif  tai tikrai netikėta,nemaniau,kad lankosi forume....

o siaube... doh.gif
Atsakyti
nu kaip turinti menini issilavinima biggrin.gif biggrin.gif tai pasakysiu kad mano asmenine mazyte nuomone pati paciausia kadravimo, kolorito ir pagauto momento atzvilgiu yra Pertraukėlė prieš startą... visos kitos... eilines vestuvines:) kai kurios grazesnes del zmoniu, kai kurios del fotografo pastangu.. bet siaip tikrai issiskirianciu butent is menines puses yra siaubingai mazai:) jei rinkti pora, suknele, aplinka tai taip:) yra is ko rinktis.. bet jei renkam NUOTRAUKA... tai sorry... nera is ko rinktis. (velgi mano mazyte nuomone)
Atsakyti

Ar tik nebus, kad tas tau nemalonus zmogus yra tavo plepesiu draugas, ko tik gyvenime nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2005 02 04, 22:16)
bla bla bla..... jei rinkti pora, suknele, aplinka tai taip:) yra is ko rinktis.. bet jei renkam NUOTRAUKA... tai sorry... nera is ko rinktis. (velgi mano mazyte nuomone)

brrrRRrrrr pritariu,bet atsisėdus kruppščiai apžiūrėjau visas fotkes,tai va tris pačias gražiausias tikrai išsirinkau,tai herėjos,na tikrai tokia graži,kad galima žiūrėti ir žiūrėti,dar labai graži meniška (jei neklystu)tai ten domos nuotrauka (gerai kai tu salia vadinasi),ir dar viena labai patiko nezinau dalyvio,bet pavadinimas "limė didėja, kai ja dalijiesi su kitais. (Ž.De LAMERTI)".
nepatinka retro stiliaus doh.gif

atradau taure biggrin.gif na nesitikėjau pamatyti tokios originalios vestuvinės "suknelės" biggrin.gif
Atsakyti
nu kaip turinti menini issilavinima  biggrin.gif  biggrin.gif  tai pasakysiu kad mano asmenine mazyte nuomone pati paciausia kadravimo, kolorito ir pagauto momento atzvilgiu yra Pertraukėlė prieš startą... visos kitos... eilines vestuvines:)

Nu nezinau, ziurejau...ziurejau ir nieko man ta nuotrauka nesiskiria nuo dar kokiu 4 panasiu...ir kur cia tas pagautas momentas? Jaunieji atsisedo, papozavo ir nusifotkino...kaip ir beveik visur unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 02 04, 17:09)

Jau kai atspesi,tai nepamirsk visu informuot mirksiukas.gif

Cia tai intriga-net tokiose graziose nuotraukose pasitaiko nemaloniu zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
nu kaip turinti menini issilavinima  biggrin.gif  biggrin.gif  tai pasakysiu kad mano asmenine mazyte nuomone pati paciausia kadravimo, kolorito ir pagauto momento atzvilgiu yra Pertraukėlė prieš startą...

Ačiū labai už gražius žodžius. wub.gif

Hereja, ji nebuvo surežisuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manguste: 04 vasario 2005 - 23:35