Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 04, 16:41)
As nesusilaikiau, kai kiti matomai liaupsina ir pataikauja "savu" nuotraukoms. Ir kam dalyvauti konkurse, jei negali isklausyti vertintojo nuomones, nes juo galim buti visi. Paziurekit kaip atrankoje i Eurovizija dalyvius kritikuoja. Nesako, "kokie jus saunus, kad dalyvaujat", nors zmones irgi labai stengiasi, bet tiesiai viska. Jei nenori but sukritikuotas, tai nedalyvauk!

EUROVIZIJA ir sitas konkursas- pernelyg skirtingi, kad butu galima lyginti wink.gif Ten renkama grupe, kuri atstovaus VISA SALI, o cia zmones siuncia PACIOS GRAZIAUSIOS SAVO sventes akimirkas wub.gif Juk ne apie zmogaus sugebejimus cia kalbama, tai kam skaudinti?.. Juk tikrai ne visi nusprende parodyti savo mieliausia nuotrauka numate, kad ji neatitiks kazkieno skonio ir susilauks tokios kritikos... unsure.gif
Atsakyti
Konkursas yra konkursas, cia ir pagiria, ir pakritikuoja. Ne paroda gi, kur to negali padaryti. Be to, as nekritikuoju visu nuotrauku is eiles, bet nuomones, kurios man pasirode liaupsina "savas" nuotraukas cool.gif
Atsakyti
Tikrai, labai pritariu Will mirksiukas.gif
Manau visos ta diena jautesi graziausios ir visokios -iausios wub.gif Zmones juk skirtingi, skoniai taip pat. Vienam tai yra labai grazu, o kitas paziurejes, pasakys, kas cia per nesamone...
O kam cia dabar imti ir rekti, kad nepatinka su uzuolaida ant galvos, kad vestuves tai "balvonu lipdymas", sakyciau kai kuriuos pasisakymus, tai slykstu skaityti blink.gif Geriau pasilaikytumet tokia kritika sau. Nesakau, kad man cia viskas taip patinka, kiekvienas turi savo skoni.
Kiekvienai ta svente ypatinga ir turbut konkursui deda nuotrauka, kuri tam zmogui yra miela ir grazi. O cia isgirsti, kad atrodai baisiai, kad nuotraukos baisios ir isvis is taves tik balvonas nulipdytas, fuiii...
Atsakyti
Man visos nuotakos šiose nutoraukose gražios. Gražios ir su veliumais, ir su baltom suknelėm - na ir kas, kad pati savo vestuvių modelį pasirinkau kiek kitokį...O pačios nuotraukos - jos man gražiausios tos, kurios nesurežisuotos. Kuriose daugiau spontaniškumo, natūralumo, kuriose šypsenos tikros, o ne paprašius fotografui... Jos tiesiog kažkuo išsiskiria iš bendros visumos - nors ta visuma tikrai labai žavinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliuke: 04 vasario 2005 - 17:29
Paziurejau kokia ten ta nuotrauka su kapisonu, ale gi viena is graziausiu thumbup.gif tokia naturali, miela , niu zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Na mergaitės, jūs čia ir prirašę kritikos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 02 04, 19:05)
Na mergaitės, jūs čia ir prirašę kritikos...  doh.gif

o ka - jau pakritikuoti negalima rolleyes.gif
ash - uzh kritika. geriau jau nuoshirdi kritika, negu dirbtines liaupses. ir idomiau zhymiai. nuobodu butu, jei visi i viena duda pustu tongue.gif
Atsakyti
kuri gi Agos fotke ? ziuriu jau beveik su padidke ir nerandu doh.gif vakar gavau nuo vyro i minkstaja, kad idejau ne ta fotke, tipo jis ten negrazus :lol
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 02 04, 18:31)
kuri gi Agos fotke ? ziuriu jau beveik su padidke ir nerandu  doh.gif vakar gavau nuo vyro i minkstaja, kad idejau ne ta fotke, tipo jis ten negrazus :lol

A tai ir tu, Taure, ten esi??? Uf, vel sifruot.
Atsakyti
kieno fotke Absoliuti laimės akimirka ? as visa diena galvojau kur ta vyra maciau.vakare maniskis prisedes sumaste fotkes paziureti ir iskarto atpazino ta vyra. pasirodo jie kartu buvo bendradarbiai, va ten ir as ji maciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2005 02 04, 11:40)
A tai ir tu, Taure, ten esi??? Uf, vel sifruot.

aha 4u.gif rabotai tongue.gif
Atsakyti
man labai patinka fotke Nelysk, aš jau turiu žmoną! butinai uz sia balsuosiu ax.gif
Atsakyti