Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(undine @ 2005 02 04, 16:27)
,nes ir nebuvau eiline jaunoji  tongue.gif ,su balta suknele buvau,bet vaziavom su motociklu,

Būtų nuobodu nuobodu- bo jau yra foto su motociklu. Ir nieks jos nenulinčiavo. tongue.gif
Atsakyti
eina sau kaip smagu. grazhei linxminames. net negaliu isheiti namo wub.gif
Atsakyti
Aha ir cia linksma smile.gif net musam forumo lankomumo rekordus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2005 02 04, 14:35)
zvirbliuke, tai isduok paslapti ar tu su kapisonu, ar tavo isrinktasis su golfu g.gif
o gal po balsavimo bus parodyti autoriai friends.gif

Tai kad čia mane jau seniai iššifravo, nebeliko ko išdavinėti wink.gif Galiu dar pasakyti, kad toji foto įamžino mūsų slaptą santuoką tikrąja ta žodžio prasme - apie ją gerus tris mėnesius nieko nežinojo net draugai... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliuke: 04 vasario 2005 - 16:38
Nu gerai, štai jums mano bjaurus atsivėrimas- man daug gražiau su kapišonu, nei su užuolaida ant galvos. biggrin.gif

Atsakyti
Tik man dar kas keista, kad beveik visos arsiausios kritikuotojos naujokes biggrin.gif g.gif ar cia prisiregistruojama nauju nicku, kad atsiputus pasibart?Ar didzioji dauguma jau tiek nuo to forumo nudurne, kad lyg ir neblogai ir grazu viskas? tourist5.gif vacation4.gif
Atsakyti
cry.gif tai cia as viena atsilikus - neissifrvus likau
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 04, 16:39)
Nu gerai, štai jums mano bjaurus atsivėrimas- man daug gražiau su kapišonu, nei su užuolaida ant galvos.  biggrin.gif

O jei dar su tuo kapisonu ant motociklo? rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laselis @ 2005 02 04, 17:39)
Tik man dar kas keista, kad beveik visos arsiausios kritikuotojos naujokes  biggrin.gif  g.gif  ar cia prisiregistruojama nauju nicku, kad atsiputus pasibart?

na cia admin turetu gerai matyt pagal IP
mum mirtingiem nezinot
Atsakyti
As nesusilaikiau, kai kiti matomai liaupsina ir pataikauja "savu" nuotraukoms. Ir kam dalyvauti konkurse, jei negali isklausyti vertintojo nuomones, nes juo galim buti visi. Paziurekit kaip atrankoje i Eurovizija dalyvius kritikuoja. Nesako, "kokie jus saunus, kad dalyvaujat", nors zmones irgi labai stengiasi, bet tiesiai viska. Jei nenori but sukritikuotas, tai nedalyvauk!
Atsakyti
Man irgi "su kapisonu" viena is favoriciu thumbup.gif

Na man visos patinka, kuriuose maziau vestuviskumo, nors gal ir nelogiska, nes cia toks konkursas-vestuvinis tipo rolleyes.gif
Atsakyti
Tai, kad arsiausios kritikuotojos sikart nelabai ir kritikuoja-duoda pasireikst naujiems balsams, nes jau prareke gerkle kitose vietose rolleyes.gif
Atsakyti