Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(Laselis @ 2005 02 04, 15:56)
Nu padarykit tu nuotrauku perziurejima padoru  cry.gif  cry.gif

user posted image    user posted image

Su rodyklem apacioje... Ar cia as viena tik taip vargstu?  g.gif

man irgi būtų patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nelabai as suprantu jusu... schmoll.gif Jei tokias nuotraukas jums atnestu drauge , kaimyne? Pasakytumet taip ?!!! Nu ir vyro baisumas, o suknele , o jau baisios ir tt ir pan ... Labai abejoju... doh.gif
Isiskaitykite ka siulo SuperMama
" Siųskite vieną savo vestuvių nuotrauką- pačią meiliausią, smagiausią, gražiausią, šilčiausią akimirką! "

Zmones nuosirdziai ideda savo dalele, ju akim ziurint pacia paciausia....
O cia se tau! Na ne visos mes grozio ir pavadinimu kureju virsune! Ko konkurse "...skaniausia" nerasot "ale kokie papai nukare?"???

Nelabai jus cia merginos....
Atsakyti
QUOTE(vilko_puse @ 2005 02 04, 13:16)
nu nevyniokit i vata. kai kurios nuotraukos baisios. pavadinimai taip pat  blink.gif

O as to nesakiau-vat biggrin.gif
Nes esu dorovinga-megzta berete rolleyes.gif

Zaviuosi situo nekaltu nesuvaidintu vestuviu groziu ir taurumu dvelkianciu is kiekvienos nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 02 04, 14:49)
Undine- kitas auklėji, o pati išrinkai tau nuoširdžiausią.  mirksiukas.gif Na, dėl "gera, kai tu šalia"- veido išraiška gal labiau tiktų kitai nuotaikai- truputis nepasitikėjimo, sukluso, susimąstė, ar viskas bus gerai, gal net- atleidžiu, bet nepamirštu.  Nu ką aš žinau.  ax.gif Bet pati foto (nežiūrint į pavadinimą) gi miela.  4u.gif Įtariu, kad ten Doma.  rolleyes.gif

as tik parasiau kad man ji atrodo nuosirdi mirksiukas.gif o ne nuosirdziasia tongue.gif biggrin.gif ,siaip jei nori mano nuomene suzinot,tai man labai patinka nuotrauka "geliu vaikai" thumbup.gif thumbup.gif .
Laukiam Norge tavo nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
friends.gif
na as dejau savo nuotraukyte susitaikius, kad kazkas gali ja iskritikuoti
tiesiog, toks jau tas internetas, juk daug lengviau pasakyt kai nematai kito zmogaus pries save, nematai jo reakciju, juolab nepazisti.
Gal todel nera nei vieno mano komantro apie kitas foto, nei apie labai man patinkancias nei apie ne mano skonio.
Gal tiesiog ipratus nutylest savo nuomone, del realiam gyvenime dirbamo darbo specifikos heart.gif
Atsakyti
Nei vienas dalyvis man nei draugas, nei kaimynas, todel savo nuomonę ir išsakiau - kuo nuosirdžiausią cool.gif Ir nekritikavau nei veidų, nei suknelių, nei vyrų, nes tai visai nesvarbu pačiai nuotraukai. Svarbu, kokia ta nuotrauka visa, o ne kad joje pazistamas dalyvis, pazistamas ar grazus veidas. Esu naujoke forume todel ir sukritikavau tuos, kuriuos galbut kiti kaip savus giria g.gif
O del nuotrauku perziuros, tai isties sudetinga. As visu ir neperziurejau, nes tai uztruktu marias laiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2005 02 04, 16:15)
as tik parasiau kad man ji atrodo nuosirdi  mirksiukas.gif o ne nuosirdziasia  tongue.gif  biggrin.gif ,siaip jei nori mano nuomene suzinot,tai man labai patinka  nuotrauka "geliu vaikai"  thumbup.gif  thumbup.gif .
Laukiam Norge tavo nuotraukos  biggrin.gif

Na gi rašiau šioj temoj jau du sykius- neturiu tokių, bo neturėjau veselios, pulkai su pijokais- kažkas siurrealistiško, o baltom pūstom sukniom apskritai turiu alergiją. Tai tu tik įsivaizduok, kokis man tai vidinis kompromisas - išspausti komplimentus vestuvinėms foto ir susilaikyti nuo "echm" replikų. . megalol.gif megalol.gif megalol.gif

Bet šio konkurso dėka pamačiau, kad ne visos veselios- balvonų iš jaunųjų lipdymas. thumbup.gif

Už jas ir balsuosiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 04 vasario 2005 - 16:28
ojoi matyt as labai banaliai nuskabejau rasydama...
tikrai neturi esmes ar pazistama ar ne...galiu as pasakyt kad sita ar sita foto man nepatinka,bet ne taip sudirbt blink.gif ... ne visu gi skonis vienodas ir tuo labiau stilius..tai gerai kad as neidejau savo foto,butumet mane gal su zemem sutripusios doh.gif ,nes ir nebuvau eiline jaunoji tongue.gif ,su balta suknele buvau,bet vaziavom su motociklu,ojei blink.gif kaip cia per vestuves ir ne su masina..kokia jinai jaunoji megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
Teisingai , jei negali apdeti kaimyno, gali apdeti svetima....taip , cia forumas, jis ne ta istvere.... cool.gif

cia ne asmeniskai tau busimamamyte, bet aplamai.... pasistenkim tose nuotraukose tiesiog izvelgti dvieju zmoniu pacius geriausius norus ir jausmus...tai konkursas susietas su meiles tema...

Del to as irgi nededu fotkiu i foruma, nenoriu suzinoti kokia as is tikruju... ax.gif ramiau ziureti i savo seima per rozinius , nei per forumo akinius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laselis: 04 vasario 2005 - 16:29
Na ką... Kritika nėra blogas dalykas. (Ji verčia pasitempti.) Bet tik tinkamu metu ir tinkamoje vietoje.

Kiekvienam savos vestuvės pačios PAČIAUSIOS ir GRAŽIAUSIOS.

Nieko naujo čia nesugalvosi.

O vertinimo kriterijus kiekvienas turim savus.
Atsakyti
QUOTE(temid@ @ 2005 02 04, 13:57)
atvirai tai is vis nesuprantu vestuviu su kapisonu (kaip megztinio nutasyto) ir golfu:)sorry jeigu ka izeisiu, cia mano nuomone:)

Tikrai, kokios gi čia vestuvės be balto limuzino, dvimetrinio veliumo, poros trejeto šimtų svečių, pamergių/pabrolių būrelio ir kitų privalomų atributų cool.gif Nu neatitinka kai kurios nuotraukos konkurso reikalavimų nors tu ką - sakiau gi, kad maniškę nuotrauką reikia pašalinti rolleyes.gif
Atsakyti
zvirbliuke, tai isduok paslapti ar tu su kapisonu, ar tavo isrinktasis su golfu g.gif
o gal po balsavimo bus parodyti autoriai friends.gif
Atsakyti