Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(norge @ 2005 02 04, 09:47)
Taip, "Gera, kai tu šalia" tikrai miela.  Tik vat suku makaulę- ar ji mane įtikina.  rolleyes.gif  Hmmm.. Bet kokiu atveju, net jei surežisuota- tai bent tikrai vykusiai surežisuota.  thumbup.gif

Na sutik, ji bet kokiu atveju is kitu issiskiria. O siaip nemazai yra vienodu, matyt to paties fotografo keptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lija: 04 vasario 2005 - 12:12
as tai sakycaiu reiktu skirti keleta nominaciju,pvz: romantiskiausia, linksmiausia ir t.t. nes pvz labai sunku vertinti, nes viena foto man patinka nes ji juokinga, o kita todel kad grazi vizualiai - kaip atvirukas..
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2005 02 04, 12:12)
Na sutik, ji bet kokiu atveju is kitu issiskiria.

Be abejonės. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(temid@ @ 2005 02 04, 10:17)
as tai sakycaiu reiktu skirti keleta nominaciju,pvz: romantiskiausia, linksmiausia ir t.t. nes pvz labai sunku vertinti, nes viena foto man patinka nes ji juokinga, o kita  todel kad grazi vizualiai - kaip atvirukas..

Dar - už skoningiausią suknelę, gražiausią porą, gražiausią gamtovaizdį... wink.gif

Atsakyti
QUOTE(snoopy @ 2005 02 04, 09:46)
siaip manau, daug "supermamu" liko nuskriaustos, nes be vestuvines sukneles, negali dalyvauti konkurse.

Yra, yra foto, kur nuotaka be vestuvinės suknelės, o jaunikis su paprastu darbiniu kostiumu ir golfu... tongue.gif
Atsakyti
uzvakar idejau nuotrauka o ji vis dar nepatvirtinta,kodel taip ilgai?
Atsakyti
Na, dauguma nuotraukyčių nuostabios thumbup.gif , juk jos iš tokios ypatingos dienos. O dėl profesionalių nuotraukų, tai tiek galiu pasakyti, kad tie profesionalai daro jas visiškai vienodas, sako vienaip žiūrėti, kitaip šypsotis, bristi į rugius, laikyti jaunikį delne, apsikabinti medį. Tai darosi banalu cry.gif , tik kokybė ryškumo atžvilgiu lieka gera. Man tokios ne taip labai patinka, kaip kitos pagautos natūraliai netikėtai, bet taip pat geros kokybės. Labiausiai patiko "Gėlių vaikai", su tokia natūralia nuotaika biggrin.gif , o visai nepatiko taip daug minėta (gal reklamai) "Gera kai tu šalia...". Veidai taip arti pritraukti, gal nuotraukos fragmentas iškirptas, juose nėra tokio grožio, kurį verta būtų iš taip arti rodyti, gerai kad dar nuotrauka padaryta bespalve, manau taip užmaskuoti trūkumai. Ar tai merginai tikrai gera, kai jis šalia? Mano įdėta nuotauka visai kitokio tipo, deja, nesusilaukiau nei kritikos, nei simpatijų. Pavadinimas nelabai tikęs, nes tikėjausi, kad galėsiu pakeisti " Bendro gyvenimo pradžia". Bet čia visokių sunkumų yra su puslapiu.
Atsakyti
Labai daug graziu nuotrauku wub.gif
O dar kai pavadinimai geri sugalvoti, tai visai thumbup.gif
Pavyzdziui, Ar mus kas pastebejo? Mes nieko nedarem.; Tranzuojam masiniukus i laiminga gyvenima; Griebk brangusis lagaminus ir lekiam meducio kopinet; O ta pirma pamerge turi parako. (Atsiprasau uz netikslius pavadinimus... blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(busimamamyte @ 2005 02 04, 14:02)
o visai nepatiko taip daug minėta (gal reklamai) "Gera kai tu šalia...". Veidai taip arti pritraukti, gal nuotraukos fragmentas iškirptas, juose nėra tokio grožio, kurį verta būtų iš taip arti rodyti, gerai kad dar nuotrauka padaryta bespalve, manau taip užmaskuoti trūkumai. Ar tai merginai tikrai gera, kai jis šalia?

O man šį nuotrauka labai graži...ir veidai gražus, ir kad bespalve gražu, ir manau tai merginai tikrai gera... ax.gif
Man šita ir "vienuole" geriasios thumbup.gif
Skonio reikalas tongue.gif
Atsakyti
paskaiciau as jusu postus ir.... blink.gif kurios nuotrauka tikresne,kurios nuosirdesne...manau kad butu maloniau kad tokias replikas sau pasilaikytumet,kaip bebutu tas zmogus skaitys ka jus cia priraset ir manau ne kaip jam jaustis po jusu tokiu zodziu...
p.s. man ta nuotrauka tikrai gan nuosirdi ir labai patinka "Gera-kai tu salia" wub.gif thumbup.gif
o va kur siuncia tik nugaras savo tai as nesuprantu grozio g.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2005 02 04, 12:33)
paskaiciau as jusu postus ir.... blink.gif    kurios nuotrauka tikresne,kurios nuosirdesne...manau kad butu maloniau kad tokias replikas sau pasilaikytumet,kaip bebutu tas zmogus skaitys ka jus cia priraset ir manau ne kaip jam jaustis po jusu tokiu zodziu...
p.s. man ta nuotrauka tikrai gan nuosirdi ir labai patinka "Gera-kai tu salia" wub.gif  thumbup.gif
o va kur siuncia tik nugaras savo tai as nesuprantu  grozio  g.gif

Jei jau zmones dalyvauja konkurse, tai manau nusiteike isklausyt replikas-tam ir yra konkursas ax.gif

O nuotrauka "Gera, kad tu salia" tuom ir gera, kad yra stambus planas-tokios nuotraukos visada geriau ziurisi..Ir tie veidu nelygumai kaip tik nera uztusuoti, nugrimuoti...Viskas taip naturalu, bet tuo paciu paslaptinga-net galima galvot, kad tai visai ne vestuvine nuotrauka-jokiu atributu nesimato...Man ir toliau jinai geriausia, idomu kas cia ta mamyte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 04 vasario 2005 - 14:41
Sutinku, kad per astriai parasiau doh.gif . Todel atsiprasau tu žmonių, jei įžeidžiau. Tiesiog nepatikejau kitų skoniu, galvojau, kokia sutarta reklama... O isties kiekvieno akis kitokia, kitaip įžvelgia jos prasmę ir grožį. Vertins gi neprofesionalūs fotografai...
Atsakyti