Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

Man patiko nuotrauka "Kad taip visada", tokia originali, paprasta. O "vienu zvilgsniu i ateiti.." tiesiog labai grazi pora, tiesiog idealai tinka viens kitam thumbup.gif Dar labai linksma, kai pamaciau "Amzina svajone kartu mumyse TIKRA", tai taip nuotaika pakilo kazkodel, tiesiog zavu ... thumbup.gif
Vakar vis ieskojau, kokia savo nuotrauka ikelt, taip ir neapsisprendziu, nerandu graziausios cry.gif
Atsakyti
o kuri ta Agos foto?
Atsakyti
Taip, "Gera, kai tu šalia" tikrai miela. Tik vat suku makaulę- ar ji mane įtikina. rolleyes.gif Hmmm.. Bet kokiu atveju, net jei surežisuota- tai bent tikrai vykusiai surežisuota. thumbup.gif
Atsakyti
man tai labai patinka foto: Per amzius mano, Laimingi...ir tokio stiliaus kitos..smile.gif)))kam dar?
Atsakyti
Man tai pati gražiausia "gėlių vaikai". Nu tiesiog, neišpasakytai graži thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2005 02 04, 08:32)
Man tai pati gražiausia "gėlių vaikai".  Nu tiesiog, neišpasakytai graži thumbup.gif  wub.gif

Aha, labai thumbup.gif Jaunavedžių išraiškos jau tokios paperkančios, gyvos... smile.gif
Atsakyti
na paskaiciau as cia jusu komentarus tai kazkaip jau labai nuobaudziai apsistojot ties viena nuotrauka (geliu vaikai), noretusi komentaru ir apie kitas...:)na as cia siaip...smile.gif
Atsakyti
Apie kitas rolleyes.gif . Na gerai- štai dar viena foto- kur jaunieji su taurėm stovi, lyg ir prie lango kažkokio, kažkokios užuolaidos klišos. Nesurežisuota tokia. Be cirkų. Ten nei "miano", nei vikruntasų nesimato, bet man labai smagu pažiūrėti- abu laimingi tokie, užkrečiamas smagumas kažkoks, pati šypsaus, kai į juos žiūriu. Labai graži, nuoširdi pora. Nu gražu, ir tiek. Vat į tokius pažiūri, ir kužda intuicija- tokie šimtą metų kartu laimingi nugyvens. Nors foto pavadinimas to ir nedeklaruoja. smile.gif

P.S. Oi, truputį deklaruoja tongue.gif - pasitikslinau pavadinimą- "Gyvenimo šviesi ateitis su pilna vyno taure". Nu jo, pavadinimas galėjo būti ir geresnis ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 04 vasario 2005 - 11:29
O man patiko, kaip nuotrauka gali "pakeisti" komentaras - Ar mus kas patebejo? Mes nieko nedarem ...
Atsakyti
Man dar patiko "Gyvenimo šviesi ateitis su pilna vyno taure!!!" (pagavo bendra nuotaika) , "Juk žinau, kad tu ne vienuolė" (labai natūrali)...
Atsakyti
Bus isties nelengva 3 graziausias isrinkti, as jau dabar bent 10 isvardinciau, kurios man "prie sirdies" smile.gif Paskui pradejau ziureti pavadinimus po nuotraukomis, tai kiek naivokai ar banalokai man skamba tie amzina meile, amzinai mano, per amzius... Na ar ne per didelis laiko tarpas, tas "amzinai" schmoll.gif
Man kazkaip labiau patinka, kai pavadinime atsispindi butent ta akimirka, kuri uzfiksuota nuotraukoje. Ir dar nuotraukoje pirmiausia ziuriu i jaunuju veidus, akis, nes jose geriausiai atsispindi ta Meile ir Laime apie kuria cia kalbama wub.gif O gudrios pozos, tai dar ne viskas tongue.gif
Atsakyti
o man ne tik uzraseliai prie nuotrauku, bet ir dauguma ju gana banalokai atrodo.Kaip kazkas minejo-tradicines lietuviskos vestuvines nuotraukos. Nieko blogo tame nematau, tik niekaip nesuprantu kuo cia ta Valentino diena ir vestuves detos.Ar myleti galima tik tada, kai ta meile iteisinta???? siaip manau, daug "supermamu" liko nuskriaustos, nes be vestuvines sukneles, negali dalyvauti konkurse.
Na, mamkos, tik neuzkapokit manes, tiesiog issakiau savo nuomone....nuotraukose ieskau nuotaikos, tokiu tikrai nera daug...ypac juokingai man atrodo nuotraukos su uzklijuotos sypsenelem, ne paslaptis, kad per vestuves fotografai nukankina jaunuosius, kai n-taji karta praso-sypsokites, sypsokites....
Atsakyti