Man patiko nuotrauka "Kad taip visada", tokia originali, paprasta. O "vienu zvilgsniu i ateiti.." tiesiog labai grazi pora, tiesiog idealai tinka viens kitam Dar labai linksma, kai pamaciau "Amzina svajone kartu mumyse TIKRA", tai taip nuotaika pakilo kazkodel, tiesiog zavu ...
Vakar vis ieskojau, kokia savo nuotrauka ikelt, taip ir neapsisprendziu, nerandu graziausios
QUOTE(Magi @ 2005 02 04, 08:32)
Man tai pati gražiausia "gėlių vaikai". Nu tiesiog, neišpasakytai graži
Aha, labai Jaunavedžių išraiškos jau tokios paperkančios, gyvos...
Apie kitas . Na gerai- štai dar viena foto- kur jaunieji su taurėm stovi, lyg ir prie lango kažkokio, kažkokios užuolaidos klišos. Nesurežisuota tokia. Be cirkų. Ten nei "miano", nei vikruntasų nesimato, bet man labai smagu pažiūrėti- abu laimingi tokie, užkrečiamas smagumas kažkoks, pati šypsaus, kai į juos žiūriu. Labai graži, nuoširdi pora. Nu gražu, ir tiek. Vat į tokius pažiūri, ir kužda intuicija- tokie šimtą metų kartu laimingi nugyvens. Nors foto pavadinimas to ir nedeklaruoja.
P.S. Oi, truputį deklaruoja - pasitikslinau pavadinimą- "Gyvenimo šviesi ateitis su pilna vyno taure". Nu jo, pavadinimas galėjo būti ir geresnis ...
P.S. Oi, truputį deklaruoja - pasitikslinau pavadinimą- "Gyvenimo šviesi ateitis su pilna vyno taure". Nu jo, pavadinimas galėjo būti ir geresnis ...
Bus isties nelengva 3 graziausias isrinkti, as jau dabar bent 10 isvardinciau, kurios man "prie sirdies" Paskui pradejau ziureti pavadinimus po nuotraukomis, tai kiek naivokai ar banalokai man skamba tie amzina meile, amzinai mano, per amzius... Na ar ne per didelis laiko tarpas, tas "amzinai"
Man kazkaip labiau patinka, kai pavadinime atsispindi butent ta akimirka, kuri uzfiksuota nuotraukoje. Ir dar nuotraukoje pirmiausia ziuriu i jaunuju veidus, akis, nes jose geriausiai atsispindi ta Meile ir Laime apie kuria cia kalbama O gudrios pozos, tai dar ne viskas
Man kazkaip labiau patinka, kai pavadinime atsispindi butent ta akimirka, kuri uzfiksuota nuotraukoje. Ir dar nuotraukoje pirmiausia ziuriu i jaunuju veidus, akis, nes jose geriausiai atsispindi ta Meile ir Laime apie kuria cia kalbama O gudrios pozos, tai dar ne viskas
o man ne tik uzraseliai prie nuotrauku, bet ir dauguma ju gana banalokai atrodo.Kaip kazkas minejo-tradicines lietuviskos vestuvines nuotraukos. Nieko blogo tame nematau, tik niekaip nesuprantu kuo cia ta Valentino diena ir vestuves detos.Ar myleti galima tik tada, kai ta meile iteisinta???? siaip manau, daug "supermamu" liko nuskriaustos, nes be vestuvines sukneles, negali dalyvauti konkurse.
Na, mamkos, tik neuzkapokit manes, tiesiog issakiau savo nuomone....nuotraukose ieskau nuotaikos, tokiu tikrai nera daug...ypac juokingai man atrodo nuotraukos su uzklijuotos sypsenelem, ne paslaptis, kad per vestuves fotografai nukankina jaunuosius, kai n-taji karta praso-sypsokites, sypsokites....
Na, mamkos, tik neuzkapokit manes, tiesiog issakiau savo nuomone....nuotraukose ieskau nuotaikos, tokiu tikrai nera daug...ypac juokingai man atrodo nuotraukos su uzklijuotos sypsenelem, ne paslaptis, kad per vestuves fotografai nukankina jaunuosius, kai n-taji karta praso-sypsokites, sypsokites....