mindira
jei vakarienę laimėsite, teks į Vilnių atvažiuoti.
Jei apatinius, galės tau išsiųsti į bet kurį Lietuvos kampelį.
Aga, viską gavau, šiandien dar įdėsiu.
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 03, 18:07)
O čia tai geras bajeris . Niekaip neišeina man jo pamatyti.
Auges, gal tu supratai, kurioje situacijoje tas ledkalnis matosi? Kol nuotrauka nepatvirtinta?
Auges, gal tu supratai, kurioje situacijoje tas ledkalnis matosi? Kol nuotrauka nepatvirtinta?
Tie ledkalniai matosi paspaudus Dalyviai ir tada ant skaičiuko prie niko gal čia tik paprastiems dalyviams taip matos, kad neatsektų kieno kokia foto, o administratoriai mato normaliai
O aš sėdžiu ir galvoju kodėl gi jus spėliojate kur kieno nuotrauką, jei galima paspausti ant tų skaičiukų ir pažiūrėti.
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 03, 19:00)
O aš sėdžiu ir galvoju kodėl gi jus spėliojate kur kieno nuotrauką, jei galima paspausti ant tų skaičiukų ir pažiūrėti.
Paspaudziam ant tu skaiciuku.... O ten ledkalnis
ir man ta kalna rodo paspaudus
Man iskart labiausiai krito i aki "Gera,kad tu salia", bet laukiau gal dar kas islys,bet kol kas nieks neprilygsta sitai nuotraukai (mano subjektyviu poziuriu)... tiek is menines puses,tiek tuom,kad tiesiog grazu ir malonu i ja ziureti
Sita konkursa ka tik ir vyrui parodziau-jis iskart konstatavo,kad sita nuotrauka geriausia,beje maniskis labai domisi fotografija...
O siaip dar idomi Zvirbliukes, yra ir dar kelios nieko...
O dauguma,tai sorry,tradicines-lietuviskos-vestuviskos
Sita konkursa ka tik ir vyrui parodziau-jis iskart konstatavo,kad sita nuotrauka geriausia,beje maniskis labai domisi fotografija...
O siaip dar idomi Zvirbliukes, yra ir dar kelios nieko...
O dauguma,tai sorry,tradicines-lietuviskos-vestuviskos
tai o kuri ta zvirbliukes foto, isduokit a
Meduza, nieka cia neisduos... nebent po konkurso... ir man idomu, kuri ta Zvirbliuke
QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 02 03, 10:11)
Vviskas, mano foto galit išmesti. Ten fonas kiek "pataisytas" su photo-paint'u...
O jei paliksit, pretenduoju į neprofesionaliausios nuotraukos prizą - fotografavo sesės vyras su paprasčiausia muiline
O jei paliksit, pretenduoju į neprofesionaliausios nuotraukos prizą - fotografavo sesės vyras su paprasčiausia muiline
Nu tai va ir mano panashi situacija
Tiesiog turiu nuotrauku, kur fotografe (menininke, o ne vestuviu) padirbo tokiu nuotrauku, kad ish kart sakytumet, kad 'pataisyta', o ne velnio butu nepataisyta, o tiesiog taip 'menishkai nufotografuota'. Kiti gi fotografai grizhe 'pakoreguoja', tai jeigu tokia kazhkas nuskanuos, tai ka - irgi netiks? Tai va ir atskirk dabar...
QUOTE(vobla @ 2005 02 03, 14:34)
Ir šiaip nusprendžiau, kad aš ko gero lezbietė-bo visos moteiškės tose foktkėse kaip lėlės- o vat diedai...aaaa...mmmm....nu tokie nilabai nilabai..... Taigi darau išvadas O gal čia taip tiesiog todėl, kad esame gražių moterų ir nelabai gražių diedų tauta?
Zhinai, kaip sakoma: vyras svarbu uzh velnia truputi grazhesnis...
Zvirbliuke tai ko gero ta, kur niekam nerodysim. Jei ta, tai tikrai idomi nuotrauka. Labai grazi "gera kai tu salia", liuksine ir smagi ragnez foto. I viena foto tai gan ilgai ziurejau, kol supratau kas nuotakai tarp koju Matyt nuo vaiko auginimo man tik pampersai akyse
QUOTE(meduza @ 2005 02 03, 14:09)
tai o kuri ta zvirbliukes foto, isduokit a
meginu speti "niekam nerodysiu"
Agos foto labai graži ..tikrai labai graži
Bet aš negaliu atsistebėti..Jos su Taure kaip vienos mamos vaikai
Bet aš negaliu atsistebėti..Jos su Taure kaip vienos mamos vaikai