Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

man pvz graziausios yar nesplavotos. tokios kaip laimingi. ir kokios bebutu spalvotos balsuociau tik uz nespalvotas:)tik gaila kad turbut negalesiu:(
Atsakyti
Man rodos 20 zinuciu reik but parasiusiam, o tu jau 21 turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavke @ 2005 02 03, 15:35)
Norge bliamba is kur ta pagieza?

Kavke, blink.gif . Kokia pagieža. blink.gif drinks_cheers.gif Nesusikalbėjom.

Vaikai dviese žaidžia. Suaugusių nepriima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2005 02 03, 15:37)
man pvz graziausios yar nesplavotos. tokios kaip laimingi. ir kokios bebutu spalvotos balsuociau tik uz nespalvotas:)tik gaila kad turbut negalesiu:(

Rasau dar karta , kad cia ne " uz miegamojo duru konkursas". Nario statusas ir zinuciu skaicius itakos neturi.Visom po tris balsus
Atsakyti
Lasiuk, ne visom. Tos kas turi iki 20 zinuciu balsuot negales.
Atsakyti
o tada labai gerai:)jo matau as jau ne naujoke:)
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 02 03, 15:40)
Lasiuk, ne visom. Tos kas turi iki 20 zinuciu balsuot negales.

aaaa, kad neprisiregistruotu bele prabalsuot? Logiska! Nepamasciau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
JEEEERGUS!!!!lašeli, atleisk už smalsumą, bet kas ten tavo avatare? Žiūrėjau žiūrėjau vos akių neišsinarinau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 02 03, 16:16)
JEEEERGUS!!!!lašeli, atleisk už smalsumą, bet kas ten tavo avatare? Žiūrėjau žiūrėjau vos akių neišsinarinau blink.gif  blink.gif  blink.gif

avatare? nieko naujo , mano isprotejusi pele... sena kaip ir as , tik dabar pastebejai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
norėjau paklausti, o jei laimėsim, bet ne Vilniuje gyvenam, kas tada biggrin.gif tongue.gif

PARAŠYKIT JEI NESUNKU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 03 vasario 2005 - 16:40
Supermama, ar gavai mano? jei kas blogai pataisyk prasau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2005 02 03, 13:30)
user posted image

Va tokie ledkalniai tongue.gif  Cia kai ant savo vardo paspaudziau man pasirode

O čia tai geras bajeris biggrin.gif . Niekaip neišeina man jo pamatyti.
Auges, gal tu supratai, kurioje situacijoje tas ledkalnis matosi? Kol nuotrauka nepatvirtinta?
Atsakyti