Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

A, tiesa, o be "Gėlių vaikų" thumbup.gif, dar labai pavergia nuotaika "Nulipi, jei ne....". Gražiai pagauta- ir jie judesyje, lyg suktųsi, ir medžiai kažkaip atkartoja. Nu man patinka. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 03 vasario 2005 - 15:03
Nusprendziau, kad geriausia nuotrauka paskutine diena i konkursa deti, nieks nespes apkalbeti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
na man irgi teko matyti vienos bendradarbes foto, tai tokia pat kaip geliu vaikai, turbut tas pats fotografas:))))nes jos puse albumo tokiu nuotrauku.mano nuomone yra grazesniu foto nei geliu vaikai:)bet cia tik mano nuomone:)))))
Atsakyti
Laseli paskaiciau po avaratu apie antra vaika marcia vos nenukritau biggrin.gif
Tuoj grisiu i darba paplepesim chate wub.gif
Atspek kuri as smile.gif
Atsakyti
na as kaip paskaitau cia jusu komentarus tai mano nuomone visiskai su jusu nesutampa...sakyciau netgi priesinga:)))))))))idomu bus paziureti balsavimo...nejaugi as jau visai be skonio?sad.gif(
Atsakyti
Prasidėjo žaidimas ATPAŽINK biggrin.gif

Įdomu gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2005 02 03, 15:08)
na man irgi teko matyti vienos bendradarbes foto, tai tokia pat kaip geliu vaikai, turbut tas pats fotografas:))))nes jos puse albumo tokiu nuotrauku.mano nuomone yra grazesniu foto nei geliu vaikai:)bet cia tik mano nuomone:)))))

Matyt fotografas narkomanas, turi elektra šildomą šiltnamį, kuriame visus metus augina aguonas smile.gif

Perfrazavus pastarųjų dienų frazę: "gyvenimas liūdnas, gerai dar, kad vestuvės juokingos"
Atsakyti
ok nieko neberasysiu, nes labai daug pyktu tetu cia sedi smile.gif
Atsakyti
Nu kur jau tos "pyktos tetos"? biggrin.gif

man gėlių vaikai patinka labiau ne tom aguonom, o nuotaika smile.gif .
Atsakyti
nelabai supratau kuo skiriasi geliu vaikai ir aguonos:)))))))))
ir nera cia jokiu pyktu tetu.kieksuprantu cia gi draugsikai aptarinejam nuotraukas ir reiskiam savo simpatijas:)))))))))))
Atsakyti

Man atrodo, kad "Geliu vaikai" tikrai nera is siltnamio blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mera: 03 vasario 2005 - 15:39
Nu ką aš žinau, gal kažkas dėl fono "gėlių vaikus" pasirinko. rolleyes.gif

O šiaip- yra juokingų- biggrin.gif - vertėtų atskirą nominaciją skelbt. Man ta apie pasiutusią pamergę linksmai žiūrisi. biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 03 vasario 2005 - 16:02