Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

Galvojau kurioj gi nuotraukoj Ragnez smile.gif jei ta kuri speju, tai ir man labai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 02 03, 14:36)
Jei aš pasikliaučiau nuojauta ir atsivelgčiau į tai kokie Ragnez postai thumbup.gif , tai sakyčiau, kad ta kur ne vienuolė blush2.gif Nežinau kodėl man taip atrodo....O kita nuojauta sako, jog nuklydau į lankas biggrin.gif

Ką tik darsyk peržiūrėjau visas nuotraukas ir nutariau, kad pagal tai, kokią čia pažįstu ragnez, ji tikrai ne su tortine suknele ir ne su sulipintais plaukais. Man irgi nuojauta sako tą patį.

PS o ragnez skaito ir kikena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 03 vasario 2005 - 14:44
As tai dejau ne pacia pacia graziausia unsure.gif
bo nezinau kuri man graziausia, tiesiog isrinkau tadien labiausiai patikusia is tu kurias kompe turejau smile.gif
Atsakyti
Tai aš suklydau..
tada kita nespalvota foto..ta, kur lyg ir "būk visada šalia.."..kur moteris taip gražiai apkabinta ir diedas neafišuojamas ax.gif
Atsakyti
nu ka ash galiu pasakyti ax.gif
nu gi balsuokit balsuokit tongue.gif
Atsakyti
Aš dėjau ne ta kuri gražiausia, o ta kuri labiausiai man patinka ir kuri geriausiai man primena tą dieną. O išvis man pačiausia nuotrauka iš vestuvių buvo ta, kur aš viena nufotografuota ir laaaabai dėl to laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 02 03, 14:46)
Tai aš suklydau..
tada kita nespalvota foto..ta, kur lyg ir "būk visada šalia.."..kur moteris taip gražiai apkabinta ir diedas neafišuojamas ax.gif

Tu pries tai neklydai gi tongue.gif
Atsakyti
Ragnez thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laselis @ 2005 02 03, 12:49)
Tu pries tai neklydai gi  tongue.gif

O Dievuliau, tai aš atspėjau.. doh.gif Eikit sau..vos nuo kėdės nenuvirtau..Man reikia daugiau pasitikėti vidiniu balsu ax.gif Nes aš Ragnez nepažįstu, bet esu atkreipusi dėmesį į jos postus ir dar tas vidinis liesas balselis.
Atsakyti
o man labai grazhi "geliu vaikai" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laselis @ 2005 02 03, 12:55)
atsiprasau, jei toks klausimas buvo  blush2.gif . ar galima kaip nors padaryti , kad butu galima perziureti nuotraukas dideliu formatu viena po kitos, o tai reikia spausti gryzti irt vel rinktis... na butu kaip rodykles ar uzrasai, pirmyn---> <--atgal. Nes labai ilgai uztrunka po viena "didinti".Gal supratot apie ka as cia?  biggrin.gif  biggrin.gif  ax.gif

O mano sita klausima ar svarstys kas nors? blush2.gif
Atsakyti
Nukrapštykit nuo Žvirbliukės tą neoninį apvadėlį, tai ir aš pagirsiu. O dabar- ni. tongue.gif
Atsakyti