Galvojau kurioj gi nuotraukoj Ragnez jei ta kuri speju, tai ir man labai grazi
QUOTE(Rasma @ 2005 02 03, 14:36)
Jei aš pasikliaučiau nuojauta ir atsivelgčiau į tai kokie Ragnez postai , tai sakyčiau, kad ta kur ne vienuolė Nežinau kodėl man taip atrodo....O kita nuojauta sako, jog nuklydau į lankas
Ką tik darsyk peržiūrėjau visas nuotraukas ir nutariau, kad pagal tai, kokią čia pažįstu ragnez, ji tikrai ne su tortine suknele ir ne su sulipintais plaukais. Man irgi nuojauta sako tą patį.
PS o ragnez skaito ir kikena...
Tai aš suklydau..
tada kita nespalvota foto..ta, kur lyg ir "būk visada šalia.."..kur moteris taip gražiai apkabinta ir diedas neafišuojamas
tada kita nespalvota foto..ta, kur lyg ir "būk visada šalia.."..kur moteris taip gražiai apkabinta ir diedas neafišuojamas
nu ka ash galiu pasakyti
nu gi balsuokit balsuokit
nu gi balsuokit balsuokit
Aš dėjau ne ta kuri gražiausia, o ta kuri labiausiai man patinka ir kuri geriausiai man primena tą dieną. O išvis man pačiausia nuotrauka iš vestuvių buvo ta, kur aš viena nufotografuota ir laaaabai dėl to laiminga
QUOTE(Rasma @ 2005 02 03, 14:46)
Tai aš suklydau..
Tu pries tai neklydai gi
Ragnez
QUOTE(Laselis @ 2005 02 03, 12:49)
Tu pries tai neklydai gi
O Dievuliau, tai aš atspėjau.. Eikit sau..vos nuo kėdės nenuvirtau..Man reikia daugiau pasitikėti vidiniu balsu Nes aš Ragnez nepažįstu, bet esu atkreipusi dėmesį į jos postus ir dar tas vidinis liesas balselis.
o man labai grazhi "geliu vaikai"
QUOTE(Laselis @ 2005 02 03, 12:55)
atsiprasau, jei toks klausimas buvo . ar galima kaip nors padaryti , kad butu galima perziureti nuotraukas dideliu formatu viena po kitos, o tai reikia spausti gryzti irt vel rinktis... na butu kaip rodykles ar uzrasai, pirmyn---> <--atgal. Nes labai ilgai uztrunka po viena "didinti".Gal supratot apie ka as cia?
O mano sita klausima ar svarstys kas nors?