Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(lika @ 2005 02 03, 13:27)
Na, profesionalios nuotraukos, tai nereiskia butinai dirbtiniai sustatymai tongue.gif  Atvirksciai dabar fotografai profesionalai stengiasi pagauti kuo naturalesnius momentus! smile.gif

Fotografai tai gal bando, bet kartais tų jaunųjų veideliai kaip buratinų, bandyk nebandęs (ginkdie niekam konkrečiai netaikau...) surrender.gif

Nu tai kas kokią pikantiškesnį vaizdelį įmesit, o tai kažko diskusija šioj temoj nesimezga... biggrin.gif Mianas reikalauja aukų... essen.gif

PS o po to bus konkursas "Pirmoji naktis'?
Atsakyti
Jūs gal ne ten einat žiūrėt tų foto rolleyes.gif Viršuj kur yra "Konkursai" ir "Dalyviai" - spauskit ant konkursai, tada prie konkurso pavadinimo yra tokios žalios rodyklytės, spauskit ant jų ir bus normalios nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa @ 2005 02 03, 14:00)
as ir tuos ledkalnius matau blink.gif  smile.gif

Nu tai viskas su jumi aišku. Ko jūs norit iš tų adminų? Ne širdys pas jumi, ledkalniai. Laukite kito konkurso.
Atsakyti
Na va- kompe teturiu fotkę ant motociklo- pasižiūriu, ogi tokia jau yr...tik ne mano... daba nebedėsiu- nebenoriu kartotis.... smile.gif tongue.gif
Atsakyti
O is kur tu zinai kuri Zvirbliukes ir kuri Ragnez???
Atsakyti
QUOTE(vilko_puse @ 2005 02 03, 14:24)
yra graziu ir originaliu nuotrauku, bet dalis toookiu baisiu  blink.gif , plius pavadinimai su klaidom aki rezia.
man originaliausios Zvirbliukes, Ragnez nuotraukos, labai grazi "Geliu vaikai".

Kadangi mes nezinom kur kieno nuotraukos, o jei ir zinom tai neskelbsim tongue.gif , parasysiu, kad "Geliu vaikai" ir man grazi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilko_puse @ 2005 02 03, 14:24)
yra graziu ir originaliu nuotrauku, bet dalis toookiu baisiu  blink.gif , plius pavadinimai su klaidom aki rezia.
man originaliausios Zvirbliukes, Ragnez nuotraukos, labai grazi "Geliu vaikai".

nu va - vilko puse pasakė tiesiai šviesiai. Aš, prisipažinsiu, jau bijojau taip reikštis, kad neužkapotų, sakiau "linksmų"...

Moterukės, ar tikrai visos idėjot pačią gražiausią vestuvinę nuotrauką?

Kuri ragnez? Pasufleruokit plyz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 03 vasario 2005 - 14:29
Nesakysiu kuri ragnez, bet ji mano no 1. Labai labai labai superine ax.gif
Atsakyti
Nežinau, man tai visos gražios. Net tos kurios negražios irgi gražios- tik niekaip nesuprantu kodėl.. Ir šiaip nusprendžiau, kad aš ko gero lezbietė-bo visos moteiškės tose foktkėse kaip lėlės- o vat diedai...aaaa...mmmm....nu tokie nilabai nilabai..... Taigi darau išvadas doh.gif O gal čia taip tiesiog todėl, kad esame gražių moterų ir nelabai gražių diedų tauta?
Atsakyti
Jei aš pasikliaučiau nuojauta ir atsivelgčiau į tai kokie Ragnez postai thumbup.gif , tai sakyčiau, kad ta kur ne vienuolė blush2.gif Nežinau kodėl man taip atrodo....O kita nuojauta sako, jog nuklydau į lankas biggrin.gif

O man tai yra gražių svetimų vyrų blush2.gif blush2.gif Ir vienas kažkurios supermamos vyras lyg ir pažįstamas g.gif: (tik jau ne kaip buvęs vaikinas, ginkdie..).
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2005 02 03, 13:37)
taip isties labai grazios nuotraukos. bet va idomu ar man naujokei bus galima balsuoti?

Kai konkursas vyks skyrelyje "uz miegamojo duru" , negalesi be 100 zinuciu, biggrin.gif o dabar prasom! Balso teise turesi, tik nuo 08d kaip ir visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 02 03, 14:36)
Jei aš pasikliaučiau nuojauta ir atsivelgčiau į tai kokie Ragnez postai thumbup.gif , tai sakyčiau, kad ta kur ne vienuolė blush2.gif Nežinau kodėl man taip atrodo....

rolleyes.gif rolleyes.gif thumbup.gif
Oi pridejau tik smailiku su besivartanciom akim biggrin.gif biggrin.gif . Ach tie rasos laseliai akyse kiek jie mum tiesos parodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laselis: 03 vasario 2005 - 14:39