Įkraunama...
Įkraunama...

Abi širdelės pusės...

QUOTE(SuperMama @ 2005 02 03, 11:20)
Dėl vaikų nuotraukų konkurso - sutinku, peržiūrėsime ir kituose konkursuose tikriausiai įvesime tokią taisyklę. Tik kas atskirs? O gal vaiko tėtis yra fotomegėjas ir net su namų priemonėmis, lempomis ir pan, sugeba sukurti gerą apšvietimą, turi gerą brangų fotoaparatą? Ar dabar konsultantą reiks samdyti?

vat ta ash ir sakau....
Atsakyti
Nu baikit juokus..Tikrai, o jei mano draugė nuostabiai fotkina, o yra tik slaugytoja ligoninėje ir jokių net fotografijos kursų nelankiusi blink.gif
O ir vestuvių profesionalai..tikrai, už 80 Lt. pasamdytas nesuprantamos tautybės dėdė su ūsais, kuris fotografuoja (ir filmuoja tuo pačiu) gamtoje mėlynos paklodės fone dirbtinomis pozomis sustatytus jaunavedžius, mano nuomone, nėra profesionalas biggrin.gif blink.gif Aš iš viso albumo radau tik 2 originalesnes foto, kad negėda gal būtų parodyti ir tai tik dėl to, jog mes buvome natūralūs bedūkdami smile.gif
Atsakyti
ragnez, ar tu ten esi?smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 02 03, 11:52)
ragnez, ar tu ten esi?smile.gif ax.gif

esu esu wink.gif

tushtybes muge... bet ir ash joje... blush2.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu kas ten su tom nuotraukom darosi. Vakar uzpildziau, paspaudziau issaugoti pakeitimus ir pradejo man puslapis krautis, jeigu buciau neisjungus tai dar ir dabar krautusi sad.gif cry.gif Prie daliu - konkursai ir dalyviai atsirado dar viena neuzpildyta. Ka as darau ne taip? ir jokio patvirtrint nepatvirtint nematau cry.gif
Atsakyti
Ir as manau, kad su naujais fotooparatais galima labai thumbup.gif nufotkinti, nieks net nesupras kad neprofesionalios doh.gif , taip kad kas spres deti i konkursa ar ne, profesionalios jos ar ne tongue.gif Manau neverta gaisti laiko, mes pacios nuspresim kokios nuotraukos mums graziausios biggrin.gif Man pvz. labai grazios profesionalu darytos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
nu bet eina sau, kokios grazios man tos nuotraukos wub.gif Net savo idet nesinori, pries tas nuotraukas, maniske tokia baisi atrodis blush2.gif Gal todel, kad seniai jau tos vestuves musu buvo, o gal, kad profesionalaus fotografo nebuvo g.gif Ai, dar truputi yra laiko, reiks pagalvot g.gif
Atsakyti
Akyra, butinai idek wink.gif
Atsakyti
taip ir likau nesupratus. idejau savo vestuviu nuotrauka, o ten kazkoks ledkalnis vioetoj jos cry.gif
Atsakyti
Koks ledkalnis? Jaunute vietoj tavo nuotrauka, viskas jai gerai, matosi kuo puikiausiai
Apie kokius ledkalnius jus kalbat?
Kita karta kai bus ledkalniai paspaudziat ant to ledkalnio desiniuoju peles klavisu, einat properties, nukopijuojat adresa ir iterpiat cia kaip paveiksleli. Niekaip negaliu suprats kas do ledklaniai.
Atsakyti
atsiprasau, jei toks klausimas buvo blush2.gif . ar galima kaip nors padaryti , kad butu galima perziureti nuotraukas dideliu formatu viena po kitos, o tai reikia spausti gryzti irt vel rinktis... na butu kaip rodykles ar uzrasai, pirmyn---> <--atgal. Nes labai ilgai uztrunka po viena "didinti".Gal supratot apie ka as cia? biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
atsiprasau 4u.gif as irgi likau nesupratus, bet kai tik iejau tikrai maciau ledkalni doh.gif o gal jau vaidenas ax.gif
Atsakyti