Įkraunama...
Įkraunama...

Amazon

QUOTE(Rinesa @ 2010 11 16, 17:58)
Nu žinau kad skiriasi biggrin.gif
Nesistebiu kad jie žmones išdūrinėja. schmoll.gif

Nu jau kas ten ka isdurineja, pati kazka ne taip supratot ir tiek smile.gif
Atsakyti
O iš amazon uk per kiek laiko ateina prekės,na maždaug blush2.gif
Atsakyti
Is www.amazon.com tikrai uzsakineja tarpininke Taure. Kiek teko skaityti tai uzsakineja ir kosmetika. Pati vakar uzsakiau Kaledoms kvapus, tik is kitos JAV parduotuves.
Tai patikima tarpininke, ji gyvena JAV, lietuvoje yra kelios - labai saunios pagalbininkes. Visko galit klausti jos temoje arba rasyti laiskeli i jos pasta !
Tikrai visada atsakys, patars !
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 11 18, 10:08)
Nu jau kas ten ka isdurineja, pati kazka ne taip supratot ir tiek smile.gif

Man rodos su ta netokia gauta preke kaip uzsakyta, tai arba buvo taip, kad sumaise prekes ir ne ta issiunte, arba nesuprasta kas parasyta ir ne tas daiktas uzsisakyta (kaip pvz buna foto telefonas, aprasyta telefonas, bet pamineta pavadinime ir aprasyme, kad cia tik to telefono instrukcija). Bet tai tam reikia susikontaktuot su pardaveju (siuo atveju amazone) ir viskas butu isspresta. O jei tyli ir piktiniesi, tai nieko ir nevyksta... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mane irgi domina amazonas. Sakykit o uzsisakius is ten batukus gali tekti sumoket kazkokius papildomus mokescius (PVM ar muita)??? Raso kad i LT siuncia...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2010 11 24, 23:31)
Sveikutes mane irgi domina amazonas. Sakykit o uzsisakius is ten batukus gali tekti sumoket kazkokius papildomus mokescius (PVM ar muita)??? Raso kad i LT siuncia...

Priklausomai nuo to is kur sius - jei is Es saliu, tia nebus muitu, o jei is kitu saliu, tai kaip ir visiems kitiems siuntiniams is tu slaiu galioja pvm/muitai ir tt.
Atsakyti
Gal kas gali padeti man isigyti knyga is amazon? Taip pat pakonsultuoti, kiek parsisiuntimas kainuos. Buciau labai dekinga. Prasau y a.z.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 25, 06:46)
Priklausomai nuo to is kur sius - jei is Es saliu, tia nebus muitu, o jei is kitu saliu, tai kaip ir visiems kitiems siuntiniams is tu slaiu galioja pvm/muitai ir tt.

Tai jei is JAV vadinasi dar reikes visokius tax moketi? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2010 11 25, 09:27)
Gal kas gali padeti man isigyti knyga is amazon? Taip pat pakonsultuoti, kiek parsisiuntimas kainuos. Buciau labai dekinga. Prasau y a.z.

Parsiuntimas kainuoja priklausomai nuo pardavejo (amazonej ne tik jie,bet ir kiti pardavejai prekiauja) - susirandat norima knyga ir ziurit visus variantus.

QUOTE(JEma @ 2010 11 25, 11:05)
Tai jei is JAV vadinasi dar reikes visokius tax moketi? sad.gif

Na taip, jei virsys 75Lt, tai 21% PVM, o jei dar 518Lt virsys, tai ir kazkiek % muito.
Atsakyti
Gal reikėtų sudaryti trumpa aprašymą kas ir kaip visos kartu padarysim kitom bus lengviau galėsim lengvai orientuotis; Jei surašytumėt , tuos kurios užsakinėjo pagrindines taisykles galėčiau viską sugrupuoti ir apiforminti ; PVZ kaip čia pirmoji žinutė:
http://www.supermama...howtopic=672629
Atsakyti
labai gera idėja, o jei dar įgyvendinsim išvis bus thumbup.gif
aš pati esu tik kartą pirkusi iš ten, bet dažnai pažiūriu kas yra siūloma, man bent būtų aktualu "išmokti" pažiūrėti kas parduoda prekę, tas pats amazonas ar kitas pardavėjas, bet va nežinau kaip pažiūrėt g.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamytės kurios pirkote atsiliepkite , nuo ko reikia pradėti:

Kaip prisiregistruoti, ar yra kokių subtilybių?

Ką reikia turėti, paypal? kreditinę?

kiek kainuoja siuntimas?

Kaip pažiūrėti kas pardavėjas?

Kuris amazonas pigiausias ir geriausias ; com, UK itt

Atsakyti